تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: سوالات مختلف، در مورد مادربردهاي x58

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض سوالات مختلف، در مورد مادربردهاي x58

با سلام به همه دوستان
    مادربردهاي مورد نظر من در اين تاپيك اينا هست، به همراه قيمت جهاني شون.
    motherboards

1- ASUS Rampage II Extreme - 400$
    2- GIGABYTE GA-EX58-EXTREME - 330$
    3- ASUS P6T Deluxe - 300$
    4- EVGA 132-BL-E758-A1 - 300$
    5- DFI LP UT X58-T3eH8 - 300$
    6- GIGABYTE GA-EX58-UD5 - 290$
    7- ASUS P6T Deluxe V2 - 290$
    8- BIOSTAR TpowerX58 - 270$
    9- DFI LP DK X58-T3eH6 - 250$
    10- ASUS P6T - 250$

و اما سوالات من.
    1- از دوستان خواهش ميكنم، صرف نظر از قيمت، مادربردها رو به ترتيب اولويت (طبق سليقه‌شون) sort كنند.
    2- كارت صداي كدوم مادربرد به نظرتون قويتر هست (براي موزيك و فيلم) اين رو هم به ترتيب اولويت sort كنيد.
    3- كارت صداي ASUS Rampage II Extreme بالاخره چي هست؟ توي سايت اسوس زده creative اما توي سايت تامز يه ريويو هست كه عكس كارتasus xonar. رو زده. اينم آدرسش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4- چرا asus كه خودش توليد كننده كارتهاي xonar هست، روي مادربردهاش از كارتهاي creative استفاده ميكنه؟
    5- كارت صوت DFI LP UT X58-T3eH8 هم آنبرد نيست. در كل با توجه به اينكه آنبرد نيست از نظر كيفيت چطور كارتي هست؟ آيا از بقيه مادربردهايي كه كارت گرافيك آنبرد دارند بهتر عمل ميكند؟ (موسيقي و فيلم)

منتظر سوالات بعدي من باشيد.
    با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه I HAVE RETURNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    NO WHERE

پيش فرض

صرف نظر از قیمت: ( به ترتیب شماره گذاری خودتون!) 1-3-2-7-8-10-4-5-6-9
    بسته به امکاناتش ! و البته قدرتش! و ....
    2-من که شماره 1 رو برتر میدونم ولی شماره 8 هم خوبه البته شماره 5 هم کیفیتش خیلی خوبه ولی نسبت به سایر کارتهای غیر آنبورد کیفیتش کمتره!
    3- تا اونجایی که من میدونم x-fi بود که به دلیل اطلاعات کم در این مورد اینو بیخیال شید از من! اما از نظر کیفیت زیاد تعریفش رو شنیدم!
    4- سیاست پدر و مادر ندارد! قیمت و روابط و ...
    5- از نظر کیفیت باید بگم که شما نمیتونید تفاوت زیادی رو احساس کنید اما از نظر امکانات صوتی صد در صد برتر از آنبوردها خواهد بود!

منتظریم...
    ( من ممکنه اشتباهات زیادی داشته باشم سایر دوستان هم کمک کنند! با تشکر)(( فکر کنم قسمت اول رو یکم قاطی کردم! شرمنده!)

3. این کاربر از I HAVE RETURNE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با تشكر از پاسخ شما
    خيلي معذرت ميخوام. نظرتون محترمه. ولي نفهميدم چرا DFI LP UT X58-T3eH8 تو رتبه هشتم جا داديش.
    شايد با dfi زياد حال نميكني.
    از نظر کیفیت باید بگم که شما نمیتونید تفاوت زیادی رو احساس کنید اما از نظر امکانات صوتی صد در صد برتر از آنبوردها خواهد بود!
    اينو ميتوني بيشتر توضيح بدي؟ ورودي و خروجي هاش كه با آنبردها فرقي نداره؟ مثلا چه امكاناتي ديگه‌اي داره؟

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

1- از دوستان خواهش ميكنم، صرف نظر از قيمت، مادربردها رو به ترتيب اولويت (طبق سليقه‌شون) sort كنند.
    در خیلی سایت های معتبر این مقایسه ها وجود داره و البته اولویت بندی با توجه به قیمت ارزش داره. ضمنا بر اساس سلیقه شخصی به احتمال زیاد برند تعیین کننده میشه. مثلا در همین ترتیبی که ارائه شد پست ترین برد asus بالاتر از برترین lanparty ها قرار گرفت. من خودم به EVGA ارادت خاصی دارم و تو تقسیم بندی خودم اینو دخالت میدم... کلا بهترین کار مراجعه به سایتهای معتبر هست.

2- كارت صداي كدوم مادربرد به نظرتون قويتر هست (براي موزيك و فيلم) اين رو هم به ترتيب اولويت sort كنيد.
    اگه رو کیفیت کارت صوت خیلی حساسیت دارید بهتره که یک کارت صوت مجزای با کیفیت تهیه کنید. کارت های صوت آنبرد در بیشتر موارد از codec های ارزون قیمت Realtek یا ADI استفاده می کنند مثل همین Rampage II Extreme که از ADI® AD2000B با ساپورت نرم افزاری Creative X-FI استفاده می کنه. یا T3eH8 که از Realtek ALC889 استفاده می کنه.
    Last edited by Mezzo; 20-03-2009 at 01:48.

6. 2 کاربر از Mezzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اگه رو کیفیت کارت صوت خیلی حساسیت دارید بهتره که یک کارت صوت مجزای با کیفیت تهیه کنید. کارت های صوت آنبرد در بیشتر موارد از codec های ارزون قیمت Realtek یا ADI استفاده می کنند مثل همین Rampage II Extreme که از ADI® AD2000B با ساپورت نرم افزاری Creative X-FI استفاده می کنه. یا T3eH8 که از Realtek ALC889 استفاده می کنه
    ميشه در اين مورد بيشتر توضيح بديد. چون من فكر ميكردم يكي از بهترين كارتهاي صوت همين كريتيو هستش كه روي مادربر رمپيج اسوس هست. پس يعني اون هم خيلي مال نيست. و با آنبردهايي كه مثلا روي امثال p6t deluxe هست فرقي نميكنه؟ به نظر شما كارتي كه قابل قبول باشه چند پولش هست. مدلش رو هم معرفي كنيد ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کیفیت کارت مجزایی که خود مادربردها در بسته بندیشون می گذارن باز به مراتب بهتر از چیپ های روی خود برد هست. ولی باز هم خیلی روی این کارت ها سرمایه گذاری نمی کنند چون قیمت بردهاشون وحشتناکتر از اینها میشه. من میگم شما اگه مادربرد رو بخاطر کارت صوتش می خوای بگیری خیلی بهتره که بری سراغ یک برد ارزونتر + یک کارت صوت نسبتا خوب (*) وگرنه همون صوت آنبرد ممکنه نیاز شما رو در زمینه موسیقی و فیلم برآورده کنه.

یه توضیح اینکه تکنولوژی X-Fi در کارت های متوسط کریتیو ساپورت سخت افزاری میشه یعنی از یک چیپ پردازشگر صوتی با قابلیت های ویژه روی این کارتها استفاده میشه ولی در کارت های همراه مادربردها بعضی از امکانات این کارتها صرفا بصورت نرم افزاری ساپورت میشه. بیشتر این امکانات هم شامل افکت های صوتی خاص میشه که بدرد گیم و صداهای سه بعدی می خوره.

(*) مثلا ASUS P6T Delux + Creative X-Fi Titanium که از نظر قیمت دلاری میشه مشابه ASUS Rampage II Extreme
    Last edited by Mezzo; 20-03-2009 at 11:38.

9. این کاربر از Mezzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خيلي ممنون از اطلاعات خوبتون.
    در مورد P6t deluxe همونطور كه ميدونيد با اينكه كارتش آنبرده اما ديگه از Realtek استفاده نكرده و به جاش از ADI استفاده شده حالا به نظرتون از نظر كيفيت كارت صوت، اين مادربرد كارت صوتش بهتره يا كارت صوت غير آنبرد DFI LP UT X58-T3eH8

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من Realtek رو ترجیح میدم. با اینکه ایسوس خیلی روی کیفیت صوتی تبلیغ می کنه (Noise Filter) ولی بردهای ایسوس که من باهاشون کار کردم همگی مشکل نویز و پارازیت داشتند ضمن اینکه درایور SoundMAX هم در P5B Delux تاخیر زیادی در بوت شدن سیستم ایجاد میکرد (ADI1988B).
    سری DFI LP از قدیم معمولا با برد صوتی مجزا همراه هستند. من یه زمانی LP NF4-Ultra-D داشتم که کیفیت کارت صوتش افتضاح بود. برای همینم خیلی به کارتهایی که اسمشون رو کارایان یا برنشتاین میذاره خوشبین نیستم ولی بنظر من بازم نسبت به ADI ترجیح داره. یه بار دیگه میگم مادربرد رو بخاطر کارت صوتش خریدن اشتباهه چون عوامل بسیار مهمتر از این برای مقایسه بردها هست (مثل Layout - توانایی اورکلاکینگ - کیفیت PCB - مدارتغذیه پردازنده - قابلیت های بایوس - خنک کننده ها - کیفیت قطعات - داشتن پورت ها و کانکتور های مورد نیاز و ... و عامل مهمی بنام گارانتی)

12. 2 کاربر از Mezzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه I HAVE RETURNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    NO WHERE

پيش فرض

شما بهتره برین سراغ برترین مادربورد از هر لحاظ!!!

کارت صوتی هم توی بالاییها من فکر کنم مال اسوس از همه بالاتر باشه!

14. این کاربر از I HAVE RETURNE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شما بهتره برین سراغ برترین مادربورد از هر لحاظ!!!
    من بي صبرانه منتظر نظر شخصي شما هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •