سلام دوستان یک mp3player ,creative zen micro دارم که cd اش رو گم کردم نمیدونم چطور باید به ویندوز معرفیش کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان یک mp3player ,creative zen micro دارم که cd اش رو گم کردم نمیدونم چطور باید به ویندوز معرفیش کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
این فایل رو دانلود کن و در حالیکه دستگاهت به PC وصله اجراش کن ... ببین مشکل حل میشه یا نه ...
(توی صفحه ای که میاد I agree رو می زنی تا دانلود شروع بشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی این رو قبلا دانلود کردم و دردی رو درمون نکرد
آیا موقع اتصال دستگاه به PC ، دستگاهت شناسایی میشه ؟ (حداقل بعنوان یه device جدید ناشناخته؟) ... از طریق مدیا پلیر چطور ؟ ... وقتی این firmware رو اجرا می کنی چی میشه ؟ (تا انتها میره ؟ - پیامی میده؟ - گزینه فرمت رو امتحان کردی؟)
سلام seymour جان
ویندوز میشناسش ولی وقتی میخوام firmware رو اجرا کنم برنامه میگه که mp3player رو به دستگاه وصل کن در صورتی که mp3player به دستگاه وصله و ویندوز هم اونرو شناخته
بسیار خب .. یه راه حل که تستش سریعه اینه که روی یه PC دیگه امتحان کنی ، خیلی وقتا کار رو راه میندازه ..
راه حل بعدی اینه که بری از طریق منوی recovery عمل کنی ... بلدی ؟ ... (در حالتی که دستگاه خاموشه ، دکمه power رو ببر روی حالت power on و نگه دار در همون حالت - اگه یادم مونده باشه این مدل باتری removable داره ؟ ... خب پس باتری رو هم در بیار و بعد این کار رو بکن ، و بعدش در همون حال که دستت روی حالت power on ه ، باتری رو جا بزن - همچنان چند لحظه دکمه power رو در همون وضعیت نگه دار تا منوی recovery بیاد)
وقتی منو recovery اومد ، گزینه reload fw رو انتخاب کن و بعد همون مراحل پست قبلی ..
seymour جان اول سال نو رو بهت تبریک میگم
دوم اینکه ممنون از اینکه زحمت کشیدی و منو راهنمایی کردی ولی این اخری هم فایده ای نداشت و کار نکرد
دوست خوب ، کاشکی کاملتر توضیح بدی ... مثلا الان که میگی " کار نکرد" ، خب دقیقا کجا و چطوری کار نکرد ؟ ... اصلا به منوی ریکاوری رسیدی ؟ .. نرسیدی ؟ .. اگه رسیدی ، بعدش چی شد ؟ ... اگه نرسیدی ، دقیقا چی شد ؟ ... اون راه حل تست روی PC دیگه چطور ؟ ... و ...
عید شما هم مبارک ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)