سلام
من کی میتونم فایل پیوست کنم ؟؟![]()
هر جور فایلی رو میتونیم پیوست کنیم منظورم اینکه با هر حجمی که داره بازم میشه پیوست کرد ؟
خدانگهدار![]()
سلام
من کی میتونم فایل پیوست کنم ؟؟![]()
هر جور فایلی رو میتونیم پیوست کنیم منظورم اینکه با هر حجمی که داره بازم میشه پیوست کرد ؟
خدانگهدار![]()
هر وقت رتبه مدیریتی گرفتی ... همکار به بالا![]()
البته فعلا تنها در یک انجمن میتونی فایل پیوست کنی !!!
انجمن : مسابقه ی طراحی لوگو برای عید باستانی نوروز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیش رو که بالایی گفت ..........
در انجمن مسابقه ی طراحی لوگو برای عید باستانی نوروز فکر کنم شرکت کنندگان فقط این امکان رو داشته باشن ، در هر حال به دلیل بالا بودت تعداد اعضای انجمن این قابلیت برای افراد عادی غیر فعال هست چون حجم زیادی باید برای اینکار درنظر گرفته بشه و مشکلاتی که در پی خواهد داشت
ولی مدیران و همکاران تعدادشون مشخص هست و قابل کنترل . همچنین آن ها تنها فایل هایی رو پیوست می کنن که مورد نیاز انجمن باشه و اطلاعاتشون نسبت به سایر اعضا بیشتره و مطمئنا هرچیزی رو پیوست نمی کنن ...
Last edited by SIMON137; 26-03-2009 at 00:17.
دوست من همینجوری که محمد جان گفتن شما فعلاً قادر به ضمیمه کردم فایل نیستید تا زمانی که درجه همکار و یا بالاتر داشته باشید ...
برای پیوست کردن میتونید فایلتون رو یه سایت دیگه آپلود کنید و آدرس دانلودش رو در اینجا قرار بدین
آخه ما چجوری میتونیم بدون پست کردن درجه همکاری بگیریم. شما با این محدودیتها جلوی فعالیت خیلی ها رو میگیرید. به نظر من اصلا کنش جالبی نیست و در عوض از واکنش جالبی هم برخوردار نمیشه. با این محدودیت ها ست که خیلیها فعالیت نمی کنند و پستها اکثرا با فاصله های زمانی نجومی آپدیت میشن. دوستان بی خیال محدودیتها! من خودم توی چهار پنج تا فروم عضو هستم و با توجه به نبود همچین محدودیتها یکی از فعالترین عضوها هستم. گفتم تو این فروم هم همکاری کنم که اجازه پیوست به من داده نشد واقعا ازتون ممنونم . ؟؟؟ نکنید این کارها رو . در هر صورت ممنونم از زحماتتون.
( یکی از فعالان در مبحث سیمبیان 9.3 v3 ) .
من هم با وجود محدودیت همکار شدم ... پس سخت نیست و بیخود اعتراض نکنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)