تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: دوستان مردونگي کنيد به ما در رابطه با استفاده از اينفرارد براي k300i کمک کنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض دوستان مردونگي کنيد به ما در رابطه با استفاده از اينفرارد براي k300i کمک کنيد

سلام آقا اين اينفرا رد ما نميدونم چه مرگيشه اونقدر باهاش ور رفتم تا شانسي يکي دو بار با کامپيوتر ارتباط برقرار کرد. البته سخت افزار براحتي نصب ميشه ولي اون برنامه دومي (wierless send file) البته اسمش دقيقا اين نيست چون برنامه فعال شد و بعد هم رفت و ديگم نمياد ) که ميشه باهاش فايل بفرستي به گوشي نميدونم چطوري بالا مياد و کي فعال ميشه خلاصه ما شانسي و نميدونم چطوري تونستيم يه دونه فايل از گوشي بريزيم رو کامپيوتر. کساني که k300 دارند لطف کنند به ما کمک کنند. آيا به نرم افزار خاصي نياز داره ؟ برنامه mobiledit 1.9 هم نصب کرديم ولي نميدونم با اين گوشي ما k300i کار ميکنه يا نه اينم بلد نسديم باهاش کار کنيم در ضمن روي سي دي اينفرا رد هم برنامه اين مدل گوشي نيست . مدل اينفرارد هم ma-660 هست حالا يکي مردونگي کنه ومشکل ما رو حل کنه . 0

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

من كه تا حالا چندين نفر رو ديدم كه با ma-660 و مدل هاي ديگه اصلا به جايي نرسيدن اصلا
    خلاصه كا 300 اينگار خيلي اذيت مي كنه
    برنامه هاي مديريت ديگه رو هم تست كردن اما نتيجه : هيچي

داره خودمونی میشه HAWK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Ohama_Nebraska

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    2 راه برای شما وجود داره
    1:چشمی مادون قرمز موبایلتون ضعیفه که در این صورت شما باید اینقدر مادون قرمز موبایلتونو به اینفرر کامپیوتر نزدیک کنید تا اونو بشناسه کماینکه همین مشکلو سامسونگ دی500 هم دراه اگر این نشد راه دوم رو امتحان کن
    2:موبایلتو ریست کن همنطور برنامه اینفرر رو از روی کامپیوترت پاک کن و حتما مطمن باش که به طور کامل از توی کامپیوترت پاک شده بعد دوباره اونو نصب کن در ضمن این موضوع که نرم افزار اینفرر موبایل شما رو نمیشناسه معنیش این نیست به طور کل موبایل شما رو نمیشناسه بلکه یعنی این که نرم افزارش نصب نمیشه ولی درایورش نصبه که اصلش هم درایورشه اگر نشد موبایلتونو به یکی از مراکز سرویس مجاز ببرید
    در ضمن نگفتید این مشکل ماله این اواخره یا از اول هم اینطور بود؟
    چون من این مشکلو با سامسونگ دی 500 داشتم اولش فکر کردم خرابه ولی فهمیدم مادون قرمزش ضعیفه وباید اینقدر به اینفرر نزدیک بشه تا بشناستش
    شما این راهها رو امتحان کن انشالاه جواب بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HAWK
    سلام دوست عزیز
    2 راه برای شما وجود داره
    1:چشمی مادون قرمز موبایلتون ضعیفه که در این صورت شما باید اینقدر مادون قرمز موبایلتونو به اینفرر کامپیوتر نزدیک کنید تا اونو بشناسه کماینکه همین مشکلو سامسونگ دی500 هم دراه اگر این نشد راه دوم رو امتحان کن
    2:موبایلتو ریست کن همنطور برنامه اینفرر رو از روی کامپیوترت پاک کن و حتما مطمن باش که به طور کامل از توی کامپیوترت پاک شده بعد دوباره اونو نصب کن در ضمن این موضوع که نرم افزار اینفرر موبایل شما رو نمیشناسه معنیش این نیست به طور کل موبایل شما رو نمیشناسه بلکه یعنی این که نرم افزارش نصب نمیشه ولی درایورش نصبه که اصلش هم درایورشه اگر نشد موبایلتونو به یکی از مراکز سرویس مجاز ببرید
    در ضمن نگفتید این مشکل ماله این اواخره یا از اول هم اینطور بود؟
    چون من این مشکلو با سامسونگ دی 500 داشتم اولش فکر کردم خرابه ولی فهمیدم مادون قرمزش ضعیفه وباید اینقدر به اینفرر نزدیک بشه تا بشناستش
    شما این راهها رو امتحان کن انشالاه جواب بده

مرسی که کمکم میکنید من این گوشی رو تازه خریدم ولی بدون گارانتیه اون یکی دو باری هم که ارتباط برقرار شد نمیدونم چقدر نزدیک بودند بهم خلاصه ممنونم

داره خودمونی میشه Amel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    شما فقط بايد دريورشو از تو سي دي اينفرارد نصب كني و هيچ نوع و مدل گوشي روهم لازم نيست انتخاب كن
    خودش ميشناسه
    همين

داره خودمونی میشه HAWK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Ohama_Nebraska

پيش فرض

شما اینارو امتحان کن اگه بازم نشد در خدمتیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اینفرارد خیلی اتصال خوب و به درد بخوری نیست.
    به نظر من شما بهتره یه کابل بگیری که هم راحت تره و هم سرعت انتقال بیشتری داره.
    البته من خودم وقتی کا 750 داشتم به این نتیجه رسیدم که کلا فون مموری گوشیم خیلی سرعت انتقال پایینی داشت ولی بازم فکر می کنم با کابل راحت تر بشه این کار رو کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض چه مدل کابلی بهتره

نقل قول نوشته شده توسط 30naa
    اینفرارد خیلی اتصال خوب و به درد بخوری نیست.
    به نظر من شما بهتره یه کابل بگیری که هم راحت تره و هم سرعت انتقال بیشتری داره.
    البته من خودم وقتی کا 750 داشتم به این نتیجه رسیدم که کلا فون مموری گوشیم خیلی سرعت انتقال پایینی داشت ولی بازم فکر می کنم با کابل راحت تر بشه این کار رو کرد

چه مدل کابلی بهتره

داره خودمونی میشه mshafiee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نصب كردم هيچ مشكلي هم نداشت

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بهترينشون فقط ma-660 هستش

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •