سلام
خو منم میخوام فتوشاپ یاد بگیرم
میخوام کارامو اینجا بذارم !
لطفا هرچی اشکال داشت بگین !با روی باز استقبال میکنم
شاد باشید![]()
سلام
خو منم میخوام فتوشاپ یاد بگیرم
میخوام کارامو اینجا بذارم !
لطفا هرچی اشکال داشت بگین !با روی باز استقبال میکنم
شاد باشید![]()
اولین کارم : دی
نیم ساعت پیش درست کردم : دی
واسه وبلاگ خودمونه
سعی کردم رنگ زمینه شبیه قالب باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار دوم
اندازه اصلی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگید چیکار کنم بهتر بشه(راهنمایی کنین ) »»» لطفا
![]()
فقط میگم پس زمینه هات بدرد نمیخورن
تا بعد
سلام.فقط میشه گفت بیشتر کار کن تا بهتر بشه کارت.الان هم فونتات به درد نخوره،بک گراند هاتم زیاد جالب نیست.اصلا چرا میخوای بک گراندت تو این نوع باشه؟تو کار دوم اونجایی که نوشتی To زیرش هم یه To داره.اگه همش مثل اون To زیرش باشه خوبه.البته اون فکر کنم از خود عکس باشه ولی کاری نداره مثل اون هم درست کنی.
میتونی واسه بک گراندت از براش های متفاوت و زیبایی استفاده کنی.ببین بهتره واسه header بلاگت از بک گراند هایی که کار کردی نباشه.چون اصلا جالب نمیشه.بالاخره ما یه عمر سایت و بلاگ داشیتم...
امیر منظورت چیه که که فکر کنی از خوده عکس باشه ؟
البته الان که دقت کردم دیدم که نه.از عکس نیست چون فونتش با نوشته هات یکی هست..امیر منظورت چیه که که فکر کنی از خوده عکس باشه ؟
ببین اینو:
اگه همش مثل اونی که قرمز کردم میشد جالب تر بود.اما نه قرمز.مثل کار خودت.فقط من واسه اینکه بفهمی کجا رو میگم قرمز کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست جان
چطور مطوری
خوب ببین من حرف دوستمون رو اصلاح می کنم ببین عزیز دلم برا شروع سعی کن چنتا طرح دیده باشی همین که از یکیش خوشت بیا و سعی کنی از روش برای ابتدا بزنی هم نوع کار میاد دستت که باید چطو باشه هم این که چه قلقی داره در کل این یه کوشولو نی مناسب می شه که شما یه بافت ساده در کل کار داشته باشی.
نکته دوم که باید رعایت کنی ترکیب رنگها هست که اکسر بچه ها نادیده می گیرنش سعی کن هم یادش بگیری هم استفاده کنی.
در مرحله بعد در کل کار نباید طرح رو مریض متن داخلش بکنی یعنی طرح شما فقط نباید با متن اصلاح شده باشه
چون این واقعا نشونه ضعفه کار میشه در اینده.
گامه بعدی وحوه چیدمان هستش که این روش فرق کامل ایرانی هارو با جاهای دیگه نشون میده.
خوب ینا که من گفتم دوست خوبم احتیاجی نیست همه رو یک روزه یاد بگیری سعی کن رفته رفته کار رو اصلاح کنی
در کل مشخصه ذوق کار رو داری و جای پیش رفت زیاد پس:
تمرین کن.
موفق باشی.
حامد
در راجع به عکسی هم که دوستمون قرمز کرد باید بگم به نظر من کار خودت بهتره می تونی توی کار های خاصی بهتر کار کنی.....![]()
من نمیگم همش قرمز شه که!من منظورم اون منطقه هست!در راجع به عکسی هم که دوستمون قرمز کرد باید بگم به نظر من کار خودت بهتره می تونی توی کار های خاصی بهتر کار کنی.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)