تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: خالق وب آينده‌ اينترنت را نامحدود دانست

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض خالق وب آينده‌ اينترنت را نامحدود دانست

به عقيده خالق اينترنت، سرعت توسعه و بهبود در وب گسترده جهاني همچنان به رشد ادامه خواهد داد و آينده وب نامحدود است.

به گزارش ایسنا سرتيم برنزلي در بيستمين سالگشت ايده‌اش براي ايجاد اينترنت اظهار كرد: تلفن‌هاي همراه آينده اينترنت را پيش خواهند برد.

تيم برنزلي در ماه مارس سال 1989 در مركز پژوهش هسته‌اي سرن مشغول به كار بود كه يك پايگاه داده هايپرتكس يا فرامتن برنامه‌ريزي كرد تا به دانشمندان در به اشتراك گذاردن اطلاعات كمك كند.

به عقيده ناظر وي، اين ايده مبهم اما هيجان‌انگيز بود، برنزلي سال بعد نرم‌افزاري را ايجاد كرد كه به كاربران امكان مي‌داد داده ها را در اينترنت مشاهده كنند.

فن‌آوري www از سال 1991 و پس از اين كه سرن نتوانست توسعه آن را تضمين كند براي استفاده گسترده در اينترنت قابل دسترس شد و اين سازمان دو سال بعد تصميم گرفت حق امتياز براي آن نگيرد.

برنزلي كه اكنون محقق در موسسه فن‌آوري ماساچوست (mit) در آمريكا و استاد علوم رايانه در دانشگاه ساوت همپتون در انگليس است، همچنان سرپرستي كنسرسيوم وب گسترده جهاني (w3c) را برعهده دارد كه توسعه وب را هدايت مي‌كند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یقین دارم که بزرگترین خدمت به بشر بعد از کشف آتش ، نفت ، کامپیوتر همین اینترنت هست

من یکی تا ابد مدیونش هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •