تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: لپ تاپ dell vostro 1310

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض لپ تاپ dell vostro 1310

سلام
    من می خوام لپ تاپ بگیرم با بودجه حدودا 1200
    خودم نظرم بیشتر رو vostro 1310 با بهترین کانفیگ هستش
    ولی شنیدم این مدل زیاد ایراد پیدا می کنه و vostro 1510 رو بهم پیشنهاد دادن
    راستش وزن 1.8 مدل 1310 خیلی برای مناسبه
    حالا واقعا 1310 لپ تاپ خوبی هست؟
    اگه مدلهای بهتری از سایر مارک ها سراغ دارین اگه بگین ممنون می شم

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

اقا کسی نیست جواب ما رو بده؟

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

اقا کسی نیست جواب ما رو بده؟
    سوالی که نپرسیدی؟
    اگه قصد خرید لپ تاپ داری یه پست جدید باید بزنی.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من می خوام لپ تاپ بگیرم با بودجه حدودا 1200
    خودم نظرم بیشتر رو vostro 1310 با بهترین کانفیگ هستش
    ولی شنیدم این مدل زیاد ایراد پیدا می کنه و vostro 1510 رو بهم پیشنهاد دادن
    راستش وزن 1.8 مدل 1310 خیلی برای مناسبه
    حالا واقعا 1310 لپ تاپ خوبی هست؟
    اگه مدلهای بهتری از سایر مارک ها سراغ دارین اگه بگین ممنون می شم
    1310 لپ تاپ خوبی هست و زیاد به حرف این و اون توجه نکن که میگن داغ میکنه و آی فلانه و ... همه لپ تاپ ها حین کار حرارت تولید میکنن و یه چیز عادی هست و بدنه محکمی هم داره
    بله 1310 دستگاه خوبی هست ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1310 لپ تاپ خوبی هست و زیاد به حرف این و اون توجه نکن که میگن داغ میکنه و آی فلانه و ... همه لپ تاپ ها حین کار حرارت تولید میکنن و یه چیز عادی هست و بدنه محکمی هم داره
    بله 1310 دستگاه خوبی هست ...
    قبول ندارم 1310 خیلی سریع داغ می کنه
    من خودم 1310 دارم دوستام 1520 . 1500 دارن اونا 10 دست pes بازی می کنن فنش روشن نمشه که بخاد داغ کنه حالا ما تا اجرا می کنیم بازیو انگار سماورو روشن کردیم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببین عزیز من یه دستگاه 13 اینچی چون جمع و جور تر و فشرده تر طراحی شده و فضای کمتری داره بنابراین طبیعی هست که دمای بیشتری تولید کنه و قدرت خنک کنندگی کمتری داشته باشه ، بعدش هم شما با 15.4 اینچی ها مقایسه کردی چرا ؟؟ با یه 13 اینچی مقایسه کن ببین چقدر تفاوت دارن و بعدش هم مگه حرارت یه دستگاه زیاد باشه دلیل بر بد بودن و زود خراب شدنش هست ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1310 همون 1510 که اسپیکرشو ورداشتن برا همین اسپیکرش 2 وات و ضعیفه ولی فنش که زیاد عوض نشده.
    بعد تو میگی گرمای زیاد برا دستگاه ضرر نداره؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

1310 همون 1510 که اسپیکرشو ورداشتن برا همین اسپیکرش 2 وات و ضعیفه ولی فنش که زیاد عوض نشده.
    بعد تو میگی گرمای زیاد برا دستگاه ضرر نداره؟؟
    عزیز جان من این حرفو از خودم که در نیاوردم و قطعه الکترونیکی ( هر چی میخواد باشه ) حین کار و استفاده از ولتاژ حرارت تولید میکنه و حرارت هم طبیعی هست بعد چه ربطی به اسپیکر داره عمو ؟؟؟
    1310 با 1510 تفاوت وزنی داره و فضای داخلش هم کمتره پس چگالی ساخت بالاتری داره و به همین دلیل حرارت توش بیشتره ... هر چی فضا کمتر باشه = حرارت بیشتر تولید میشه ؛ چون خروج هوای گرم هم از بین فضای کم سخت تر میشه ...
    اگه برای تو حرارت 1310 خیلی زیاده پس اگه دستت رو بزاری جلوی فن Toshiba Tecra چی میگی ؟؟ قشنگ میشه به عنوان خشک کن استفاده کرد ازش ، ولی باید حتما مشکل پیش بیاد و خراب بشه ؟؟؟ معلومه نه ...
    ببین صدها نفر با شعورتر و داناتر از من و شما تو دل هستن و مطمئن باش جوری طراحی شده این دستگاه که براش مشکلی پیش نیاد ، وگرنه اینهمه نمیفروخت و اگه مشکل داشت جلوی تولید رو میگرفتن
    من خودم خیلی کم دیدم 1310 حرارت زیاد تولید کنه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من 1310 دل دارم واز 16 اینچی سونی رفیقم کمتر حرارت تولید میکنه تازه کم صداتر هم هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2007

6

عزیز جان من این حرفو از خودم که در نیاوردم و قطعه الکترونیکی ( هر چی میخواد باشه ) حین کار و استفاده از ولتاژ حرارت تولید میکنه و حرارت هم طبیعی هست بعد چه ربطی به اسپیکر داره عمو ؟؟؟
    1310 با 1510 تفاوت وزنی داره و فضای داخلش هم کمتره پس چگالی ساخت بالاتری داره و به همین دلیل حرارت توش بیشتره ... هر چی فضا کمتر باشه = حرارت بیشتر تولید میشه ؛ چون خروج هوای گرم هم از بین فضای کم سخت تر میشه ...
    اگه برای تو حرارت 1310 خیلی زیاده پس اگه دستت رو بزاری جلوی فن toshiba tecra چی میگی ؟؟ قشنگ میشه به عنوان خشک کن استفاده کرد ازش ، ولی باید حتما مشکل پیش بیاد و خراب بشه ؟؟؟ معلومه نه ...
    ببین صدها نفر با شعورتر و داناتر از من و شما تو دل هستن و مطمئن باش جوری طراحی شده این دستگاه که براش مشکلی پیش نیاد ، وگرنه اینهمه نمیفروخت و اگه مشکل داشت جلوی تولید رو میگرفتن
    من خودم خیلی کم دیدم 1310 حرارت زیاد تولید کنه ...
    من که نگفتم که اسپیکر داره داغ میکنه بعدش همه قطعات داغ میکنن یه ترانزیستور هیتسینک میخاد یه لپ تاپ نمیخاد

همه این ادمای دانا باتری لپ تاپ ساختن همه رو هم فروختن بعد دیدن ایراد داره و حین کار اتش میگیره همه رو جمع کردن
    با این حرفا شاید 1310 ما زیاد داغ میکنه!!!با چه برنامه ای چکش کنم ببنیم از 65 درجه بیشتر نمیشه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •