سلام . درسته اینجا یه بانکه![]()
اما چه بانکی ؟ بانک سوالات من از همه ی مددکارا !
دوستان حقیقتش اینه که من تازه اومدم تو کار یادگیری و کار با 3D MAX 2008 و بیش از حد علاقه پیدا کردم که بتونم مباحثشو هر چه بهتر یاد بگیرم و بتونم به یاری شما یه حرفه ای بشم !
حالا تو مغز من پر از سوالای جور واجوره که شبا به زور خوابم میبره . راستش من قصد دارم که همه ی سوالایی که برام پیش میاد رو اینجا بپرسم و مزاحم تاپیک های تخصصی دیگر دوستان نشم که خدایی نکرده باعث بشم که سطح تاپیکشون پایین بیاد و یه جورایی مبتدی بشه .
یه خواهشی که از شما دوستان و استادان حرفه ای دارم اینه که اگه واستون مقدوره هر از چندگاهی یه سری به اینجا بزنید و سوالای ساده ی منو ( البته نه واسه خودم ) بخونید و اگه ممکن بود با جزییات کامل( ! ) برام شرح و پاسخ بدید .
راستی من تو این چند روزه که شروع کردم چند تا رفرنس انگلیسی و فارسی خوندم و یه جورایی یه کم سر از کار با برنامه در آوردم .
چیزهایی که من تقریبا یاد گرفتن ( البته در حد تقریبا آشنایی و چند بار تمرین به صورت خیلی مبتدی ) :
- ایجاد اکثر اشکال هندسی
- نورپردازی
- کار با دوربین ها
- استخوان بندی مدل ها ( اینو زیاد کار کردم ، تقریبا خوب بلدم )
- حرکت دادن مدل ها و راه رفتنشون و ...
- کار با متریال ها ( البته خوب بلد نیستم ، خیلی خیلی تو این قسمت گیر دارم )
با چیزهای دیگه ی برنامه خیلی کم آشنام
حالا سوالهایی که دارم :
- هدفم از کار با برنامه چی باشه ؟ ! یعنی بیشتر برم تو قسمت متحرک سازی یا اینکه مدل سازی ؟ ( علاقه یکسان دارم )
- میشه چند تا ایده و موضوع بهم بدید که تمرین کنم ؟(این چه سوالی بود ؟! )
- وقتی میرم تو متریال ادیتور و از قسمت Bitmap یه عکسی رو انتخاب میکنم واسه تکسچر بعضی وقتا تکسچر تو اون slot ها راحت اعمال میشه و دور گوی میپیچه و راحت میتونم به موضوع اعمالش کنم اما بعضی وقتا که مثلا یه عکس چمن رو به عنوان Bitmap انتخاب میکنم این عکس تو اسلات های بالا به صورت یه مربع نشون داده میشه و دیگه شکل گوی نیست!!! و اینجاست که دیگه نمی تونم به موضوع اعمالش کنم و گزینه "اعمال کردن به موضوع انتخابی" خاموشه و کار نمیکنه . حالا میخوام بدونم علت این موضوع چیه و چکار کنم که خوب بشه ؟
( هنوز که از خوندن خسته نشدید)
- چطور میتونم یه آسمون درست کنم واسه صحنه ام ؟ با استفاده از plane اید درست کنم یا روشی دیگه داره ؟
- چطور میتونم رفلکت بدم ؟ ( مثل کابینت آشپزخونه ای که یکی از دوستان ساخته بودند ) .
- منوی modifier list رو اگه میشه گزینه هاشو واسم توضیح بدید . من دو سه تاشو بلدم ( مثلا Turbo Smooth رو بلدم !!!)
- پلاگین ها چطوریه قضیشون ؟ مثلا VRAY رو خیلی تو تاپیک مبحثاشو دیدم .
-برنامه های خارجی میتونه کمک حالم باشه ؟ مثلا فتوشاپ . آخه راستشو بخواید من خیلی وقته با فتوشاپ کار میکنم و تقریبا نیمه حرفه ای ام .
هزاران هزار سوال دیگه مونده که نمیخوام واسه بار اول زیادی مزاحم وقتتون بشم .
و در پایان اگه توصیه ای واسم دارید ازم دریغ نکنید.
امیدوارم که حوصلتونو سر نبرده باشم ( که مطمئنم سر بردم) و خسته نباشید بهتون میگم و امیدوارم که بتونم در کنار شما استادان خوب یه شاگرد ممتاز بشم و روسفید بشم پیشتون و زحمتاتونو هر جور شده جبران کنم .
و همچنین پیشنهادم اینه که بعد از هر جلسه ای که بهم آموزش میدید یه امتحان ازم بگیرید .
خاک پای همتونم .
منتظرم ....