Asus P5Q يا Giga EP43-DS3L...؟
قيمتش مهم نيست... كارايي كدوم بهتره؟
Asus P5Q يا Giga EP43-DS3L...؟
قيمتش مهم نيست... كارايي كدوم بهتره؟
جفتشون خوبن اما :
نباید فراموش کنیم asus p5q چیپ p45 داره ولی giga چیپ p43 !
ضمنا یه جا خونده بودم (یادم نیست کجا!) giga در اورکلاک دمای کمتری نسبت به asus ایجاد میکنه و انعطاف و پایداریش بیشتره!
نتیجه : p5q به دلیل داشتن چیپ p45 کیفیت بیشتری داره و در کارهایی مثل اورکلاک بهتر عمل میکنه و قیمت کمتری(فکر میکنم) داره!
Last edited by rocket; 13-03-2009 at 14:48.
پست بالا به جز این قسمت تایید میشه . قیمت گیگا 110 تومنه ولی Asus P5Q حدود 120 تومن. من هم 100 در 100 مدل Asus رو پیشنهاد میکنم .قیمت کمتری(فکر میکنم) داره!
درسته!
دما رو ميشه كنترل كرد ! ولي چيپ رو كه نميشه ارتقاع داد!
من هم همون Asus رو پيشنهاد ميكنم!
صد در صد p5q
توی چیپست p45 ایسوس بی رقیبه و گیگا نتونسته بهش برسه...(در مورد چیپست جدید x58 گیگا موفق تر بوده)
اگه بتونی p5q deluxe هم بگیری که دیگه یه مین توپ تو این سری چیپست خرید
دلیلتون چیه ؟ مادربرد Asus Rampage II و P6T Deluxe مادربردهای بهتری هستن.در مورد چیپست جدید x58 گیگا موفق تر بوده)
مخالفم ! P5Q کافیه .نیازی به خرج کردن 180 تومن و اضافه پول دادن نیست.اگه بتونی p5q deluxe هم بگیری که دیگه یه مین توپ تو این سری چیپست خرید
ميتونيد ex58 extreme از rampage ll هم سرتره و حتي دماي بهتري هم داره-سرعت بهتر-ميتوني راجع بهش بيشتر تحقيق كني و البته در مورد ساير مدلهاي x58 هم همينطور بوده مثل ex58 ud5 كه بصورت نسبي عملكرد بهتري نسبت به مين هاي ايسوس p6 داشته...(البته در رقابت با مدل رقيبش)
----------
خوب بسته بنظر هر كس فرق ميكنه p5q deluxe خوب سرتر از p5q هست اين واضحه
سري دولوكس كلا بهتر هستند مثلا دولوكس 16 فازه ولي سري معمولي 8 فازه و يه سري تفاوتهايي كه شايد براي بعضي جالب باشه ولي برا بعضي فرق چنداني نكنه!!!...
ولي هردو در يك خانواده هستند...
موفق باشيد
مدل ASUS P5Q Deluxe مادربورد خوب و پر قدرتی است و من هم در سایت های معتبر تست سخت افزار متوجه شدم که این مادربورد از تمامی مادربورد های چیپ P45 از تمامی برند ها قویتراست.این را در نشریات نیز مشاهده کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)