تا حالا شما هم از این ارور گرفتین یا این ارور از کرک MAX من هست یا سیستم مشکل داره یا واقعا" نمیکشه؟؟
![]()
تا حالا شما هم از این ارور گرفتین یا این ارور از کرک MAX من هست یا سیستم مشکل داره یا واقعا" نمیکشه؟؟
![]()
Last edited by planetmercury; 13-03-2009 at 10:41.
آره برای من خیلی پیش اومده
ممکنه از مکست باشه اما معمولا وقتی که سیستم قاطی میکنه چنین چیزی پیش میاد
اما به نسبت با یه سیستم خوب نباید زیاد پیش بیاد
مشكل 70% از مكسه . چون مال من با اون همه رم در turbosmoot معمولا كم مياره. ولي اگر كند (موس) كار كنه مال كامپيوتر است.
براي من هم زياد پيش مي اد ولي
خب شما مي تونيد از render lter استفاده كنيد تا اسموس شما فقط براي رندر اعمال بشه.
موفق باشيد.
ممنون کوروش جون
میشه کمی در این مورد توضیح بدی...![]()
بهزاد عزيز منظورم همين گزينه توي turbosmooth هست كه مقدار اسموس در رندر رو تعيين مي كنه.نوشته شده توسط b3dnet
اين عكس رو ببينيد:
اين Expolicit Normals رو دقيقا نمي دونم براي چي هست فكر مي كنم مربوط به normal هاي فيس ها باشه.
موفق باشـــيد.
ممنون کوروش جان
خیلی لطف کردی
زیاد به این دقت نکرده بودم...
چیزه جالبی بود...
ممنون از راهنمایی همه دوستان مخصوصا" آقا کوروش
یک نکته ای که من فهمیدم این بود که من هم subdivision استفاده میکردم هم turbosmooth که وقتی .subdiv رو خاموش کردم دیگه ارور نداد و رندر هم فرق قابل مشاهده ای نکرد.
درواقع من میخواستم مقدار surface ها رو بالا ببرم که بتونم noise ریز بدم به کارم که با راهنمایی آقا کوروش درست شد.
رفيق 90 درصد ماله مكسته .................... من اونو ارور نمي ده اما وقتي يه Object رو پوش مي كنم ..... يا از نور Volume light استفاده مي كنم 100 در 100 همين ارورر رو مي ده
عزیزم این کار را با مایا هم می شه انجام داد.براي من هم زياد پيش مي اد ولي
خب شما مي تونيد از render lter استفاده كنيد تا اسموس شما فقط براي رندر اعمال بشه.
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)