ویندوزم یه ویروس گرفته بود با avast پاکش کردم این بلا به سره ویندوزم اومد
حالا چی کار کنم
ویندوزم یه ویروس گرفته بود با avast پاکش کردم این بلا به سره ویندوزم اومد
حالا چی کار کنم
سلام
تو رجیستری دنباله mountPoints2 بگردید.
( My Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Wind ows\CurrentVersion\Explorer\MountPoints2)
از این کلید پشتیبان بگیرید.
بعد در تمام زیر شاخه هاش اونایی که + دارن زیر شاخه هاشون رو پاک کنید. بعد logoff کنید.
یعنی برای زیر شاخه mountpointe2 که {352ad550-d7cd-11dd-bc26-0016e638551a} است اگر مناره {352ad550-d7cd-11dd-bc26-0016e638551a} یه + وجود داره تمام زیر شاخه های {352ad550-d7cd-11dd-bc26-0016e638551a} رو پاک کنید.
موفق باشید.
سلام
این برنامه را اجرا کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
سلام
برنامه را پیوست کردم
موفق باشید .
Last edited by mahdi7610; 15-03-2009 at 19:00.
ببين با اين برنامه مشكلت حل ميشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مشکل من یک کم عجیبه نمی دونم کار ویروسه یا نه لااقل آنتی ویروس که چیزی نمی شناسه همه ی درایو ها به جز دی وی دی رایتر هیچ مشکلی ندارند چند روز پیش هم فایلی به نام a0000223.exe در قسمت فایل های system restore تحت عنوان svchost.exe (دقیقا همین نام نه با جابه جایی دو حرف) ویروس شناخت shell را هم ریسیت کردم درست نشد
![]()
دوست عزیز خیلی از شما تشکر میکنم که این برنامه رو معرفی کردیسلام
این برنامه را اجرا کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
سیستم من هم همین مشکل رو داشت و با نصب این برنامه مشکلم برطرف شد
یه سوال دارم
بع از اینکه ویندوز رو عوض کنم دوباره این مشکل برام به وجود میاد یا نه؟
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من یک را ه حل به شما می گویم شاید حل شد
ببینید اول باید فایل های سوپر هایدن را ببینید و یا شو کنید برای این کار به فولدر اپشن بروید و در قسمت ویو تیک کنار اهیث پرودکتیک اپراتینگ سیستم را بردارید
بعد از طریق ادرس بار ک در بالا قرار دارد وارد درایوی که پیام اوپن ویت را میدهد شویدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد وقتی وارد درایو شدید با ید یک فایلvh را ببینید ان را پاک کنید بعد کامپیوتر را ری استارت کنید اگر درست نشد یک بار ویندوز خو د را ریپیر کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
---------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)