تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: کمک اشکال در صدای کامپیوتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

5 کمک اشکال در صدای کامپیوتر

با سلام

دوستان من مدتی قبل ویندوز کامپیوتر خواهرم را عوض کردم اما بعد از عوض کردن ویندوز فهمیدم که سی دی کارت صدا را نداشته اند به خاطر همین چند تا سی دی کارت صوتی را روی اون امتحان کردم که avance audio97 را که امتحان کردم از نظر نرم افزاری و قسمت های موجود در تنظیمات صدا روی کامپیوتر آن را شناخته بود اما از اسپیکر صدایی نمی آمد تا اینکه آن را به یک شرکت کامپیوتری بردم که آنها گفتند کارت صوتی سوخته ، این کارت صوتی آن بورد هم بود و روی کیس یک کارت صوتی جدید انداختند و همانجا تست کرد که صدا داشت اما بعد از اینکه آن را به خانه آوردم حالا بعضی وقتا که آن را روشن می کنم صدا داره بعضی وقتا نه و اگه سیمهای پشت اسپیکر را و مخصوصا آن قسمتی که به کیس وصله را جابجا می کنم صداش در می آد به نظر شما چه کار کنم و مشکل مربوط به چیه؟

تو را خدا کمکم کنید آخه قبل از اینکه ویندوز را عوض کنم اصلا مشکلی نداشت.

آبروووووووووم پیش خواهرم و شوهر خواهرم رفتهههههههههههههههههههههه ه

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

خوب عزیزم فیش اتصال اسپیکر اتصالی داره که به احتمال زیاد همون باعث سوختن کارت صدا شده. اگه لحیم کاری بلدی یه بار دیگه فیشش رو درست کن و لحیمش کن. اینجوری هم استفاده نکن چون دوباره میزنه کارت صدا رو می ترکونه

داره خودمونی میشه rezaabbaspour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    آذربايجان

پيش فرض

با يك فيش يا كابل سالم يا اسپيكر ديگه تست كن اگه بازهم همان مشكلو داشتي ورودي كارت صوتي خراب شده و گرنه فيش اسپيكرت ايراد دارد

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    آذربايجان

پيش فرض

دوست عزيز آقاي زيوس روشي داريم كه اين مشكلي براي كارت صوتي هاي آنبرد پيش مياد خودشونو تعميركنيم بدون تعويض آي سي مربوطه روي برد
    من شنيده ام كه نرم افزار خاصي شركت هاي گارانتي كننده دارند كه روي همين آي سي upgrade ميكنند
    اين مشكل بعضا خودبخودي پيش مياد بدون اتصالي منم به اجبار كارت صوتي جديد ميزارم كه اين كار كاملا غيرمنطقي است كه چون آي سي ايراد دار روي برد باقي ميماند و بعضا confliget هايي را بوجود ميارد و حتي ايراد صحفه آبي هم ديده ام

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    آذربايجان

پيش فرض

حتي در مورد اين دوست عزيز احتمالا اتصالي ندارد درايور عوضي باعث بهم ريختن محتويات آي سي صوت شده است چون سوختن آي سي در مدار بخصوص مادربرد باعث گرم شدن آي سي و حتي كارنكردن مادربرد ميشود و شبيه بايوس ميباشد كه فقط اطلاعاتش قاطي يا پاك ميشود

داره خودمونی میشه ascension's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

سلام .مانيتور من يه صدايي مي ده چطوري بايد اين صدا رو خفه كنم؟
    مانيتورم از نوعcrt هستش

ممنوووووونم

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

حتي در مورد اين دوست عزيز احتمالا اتصالي ندارد درايور عوضي باعث بهم ريختن محتويات آي سي صوت شده است چون سوختن آي سي در مدار بخصوص مادربرد باعث گرم شدن آي سي و حتي كارنكردن مادربرد ميشود و شبيه بايوس ميباشد كه فقط اطلاعاتش قاطي يا پاك ميشود
    درایور روی آی سی باعث به هم ریختن شده؟ اگه آی سی بسوزه مادربورد کار نمی کنه؟ یا با مشکل کار می کنه؟ من 100 مورد دیدم بدون مشکل. لطفا با اطلاعات کامل صحبت کنید. مجبور نیستیم الکی تاپیک بزنیم.

داره خودمونی میشه happyboy_maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

درمورد صدا منم به این مشکل برخوردم رفتم پاساژ ایران یه کارایی رو ic انجام دادن الان دیگه بدون مشکلی داره کارمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •