سلام یه سوال داشتم:
بهترین وقدرتمند ترین پردازنده intel که در ایران وجود داره چیه و قیمتش چقدره؟و ایا با مادر برد XFX_790iultra همخوانی داره یعنی روش سوار میشه.
ممنون اگه پاسخ بدید.
سلام یه سوال داشتم:
بهترین وقدرتمند ترین پردازنده intel که در ایران وجود داره چیه و قیمتش چقدره؟و ایا با مادر برد XFX_790iultra همخوانی داره یعنی روش سوار میشه.
ممنون اگه پاسخ بدید.
core i7 965 با قيمت حدود 1 ميليون دويست هزار تومن. روي اون مادربردي هم كه شما گفتي سوار نميشه. در واقع روي مادربردهاي Lga 1366 با چيپ x58اينتل سوار ميشه.
روي مادربرد شما اين سي پي يو ها نصب مني شه بهتره صبر كنيد بعد از عيد و مادربرد با چيپ ست p55 بگيريد بعد از اين سي پي يو ها استفاده كنيدسلام یه سوال داشتم:
ممنون اگه پاسخ بدید.
عزیزم قویترین پردازنده ای که روی اون مادربورد نصب میشه qx9770 هست! که ارزش خرید هم ندارد!( متاسفانه!!!!)
سلام . يه سوال از شما داشتم . اون سيستمي که تو امضاتون هست قيمتش چقدر ميشه ؟ سه چهار ميليون ميشه يا نه ؟
آقاي 4870X2 ببخشيد من دارم جواب ميدم. حالا اين سيستمت هست يا قراره در آينده بشه.
CPU: INTEL Core i7 Ex 956 1200T
Motherboard: Gigabyte EX58 UD4P 450T نميدونم اينو چرا extreme انتخاب نكرده؟
RAM: 12GB G.Skill DDR3 1600 450T
VGA:2* MSI Geforce GTX295 1300T
HDD: 2* 500GB 32mb buffer + 1TB 32mb buffer Raid 5 250T
Power: Termaltake 1500W 400T
Case: NZXT TEMPEST 130T
جمعا شد 4 ميليون و 180 هزار تومن!
قيمت ها حدودي، براي داخل ايران و در حال حاضر هست. با قيمت جهاني فكر كنم 1000 دلار اختلاف داشته باشه.
شما رو چه حسابی میگید Qx9770 بهترینه ؟!عزیزم قویترین پردازنده ای که روی اون مادربورد نصب میشه qx9770 هست! که ارزش خرید هم ندارد!( متاسفانه!!!!)
اين سيستم رو به صورت كلي مي فروشن 4.5 ميليون تومن![]()
اين سيستم رو براي يه شركت خريدم (قبل از اين كه بهشون تحويل بدم باهاش كلي كرايسيس بازي كردم)!!!آقاي 4870x2 ببخشيد من دارم جواب ميدم. حالا اين سيستمت هست يا قراره در آينده بشه.
اگر قدرت 9770 رو دارید با i7 مقایسه میکنید که خیلی ضعیف تر از این حرفاست!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)