تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: كرم رايانه‌اي جديد با نام ‪ Nyxem.e‬در اينترنت نفوذ كرد

پروفشنال hesam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض كرم رايانه‌اي جديد با نام ‪ Nyxem.e‬در اينترنت نفوذ كرد

كارشناسان امنيتي از انتشار كرم جديدي در اينترنت با نام ‪ Nyxem.e‬خبر دادند.

بر اساس گزارش خبرگزاري آنسا، اين كرم براي نخستين بار در ‪ ۱۶‬ژانويه مشاهده شده و بر طبق گفته اين كارشناسان تاكنون بيش از يك ميليون رايانه به اين كرم آلوده شده است.

نحوه فعاليت اين كرم رايانه‌اي از طريق ارسال ايميل اعلام شده كه با به محض ورود به رايانه‌هاي كاربران سيستم آنان را هدف قرار مي‌دهد و سبب پاك كردن برنامه ويندوز و تمام نرم افزارهاي آنان مي‌شود.

اين كرم خطرناك نيز به صورت خودكار به تمامي ايميل‌هايي كه در باكس ايميل‌هاي كاربر ذخيره شده فرستاده مي‌شود و بدين ترتيب اين كرم رايانه اي منتشر مي‌شود.

كارشناسان امنيتي هشدار دادند كه تمامي كاربران نرم افزار آنتي ويروس خود را به روز كنند از حملات اين قبيل كرم‌هاي رايانه‌اي در امان باشند.

همچنين اين كارشناسان هشدار دادند كه در هفته جاري ميزان حملات اين كرم رايانه‌اي افزايش پيدا خواهد كرد.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من از سرویس یاهو استفاده می کنم چند روز قبل فایل الحاقی یکی از نامه ها را داونلود می کردم که کاسپر گیر داد که
    کرمی به نام "Nyxem " توی آن وجود دارد و جلوی داونلود آن را گرفت. جالب اینجا است که من قبلا این فایل را با آنتی ویروس نورتون موجود در سرویس یاهو اسکن کردم که چیزی را تشخیص نداد و فایل را سالم تشخیص داد!{ آقا هیچوقت
    به این نورتون اعتماد نکنید من دو بار به خاطر این اعتماد کل اطلاعات موجود در هاردم را از دست داده ام }من کاسپر را غیر فعال کردم و فایل را داونلود کردم و از سرویس " Jotti" برای اسکن فایل مزبور استفاده کردم متاسفانه اکثر آنتی ویروسهای موجود در این سرویس این کرم را شناسایی نکردند ولی آنچه مرا بیشتر متعجب کرد این بود که آنتی ویروسهای خوبی مثل نود 32 و " Dr Web" هم آن را نشناختند ولی"Normanو Kaspersky و BitDefenderوAntiVir" آن را شناسایی کردند . فکر می کنم اکثر این آنتی ویروسها اکنون آپدیت شده و قادر به شناسایی این کرم باشند ولی آنچه که مهم است سرعت آپدیت نرم افزارهای امنیتی است فکر کنید اگر من عوض کاسپر از مثلا نورتون استفاده می کردم چه به روزم می آمد.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

با تشکر از دوستان در بازتاب خبر های مربوط به ویروسهای جدید.

اما دوستان این خبر ها مربوط میشه به قسمت انجمن خبرها.

من این تایپک رو انتقال میدم به انجمن خبر ها.

با تشکر .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •