تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 24 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 235

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی مس کرمان | لاله های نارنجی

داره خودمونی میشه samankermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض تاپیک اختصاصی مس کرمان | لاله های نارنجی

باسلام
    خدمت مديران محترم اين بخش عرض كنم بعلت اينكه در بخش ورزش نميشه تاپيك تخصصي مربوط به هرتيم ليگ برتر رو زد لذا تصميم گرفتم اين تاپيك رو در بخش استان خودم يعني كرمان بزنم تا كرمانيهاي عزيز بيشتر در جريان اخبار تيم محبوبشان يعني مس كرمان قرار بگيرند.
    باتشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جای خالی این تاپیک احساس میشد. راستی سامان خان چرا دو تا تاپیک زدی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مظلومي: پرسپوليس پر ستاره پر از ضعف فني است
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: پرسپوليس باوجود تمام مهره هاي خوبي كه دارد، از ضعف فني زيادي برخوردار است.
    پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره بازي مقابل پرسپوليس و حواشي اين ديدار صحبت هاي تازه اي را عنوان كرده است.
    متن اين گفت و گو در زير آمده است:

فارس: با اين پيروزي كه كسب كرديد، بايد در بهترين شرايط باشيد؟
    اين بازي براي ما تمام شد. به آن هدفي كه مي خواستيم، رسيديم و تمام شد. اين مسابقه به خاطره ها و تاريخ پيوست.

فارس: هر موقع قبل از مسابقه حرف از پيروزي زده ايد، به آن رسيده‌ايد. اين از قدرت پيش بيني شما نشات مي گيرد يا از بازيخواني خوبتان؟
    هر مربي تيم خود و حريف را به خوبي مي شناسد. باتوجه به شناخت خوبي كه از تيم خودم دارم، متوجه مي شوم اين هفته خوب هستند. قبل از هر بازي مي توانم با توجه به اين شرايط، نتيجه را پيش بيني كنم و تشخيص بدهم روز خوبي داريم يا از آن روزهاي بد است.

فارس: براي اين ديدار هم چنين پيش بيني كرده بوديد؟
    در طول تعطيلات ديده بودم كه بازيكنان با جان و دل تمرين مي كنند و بازي هاي تداركاتي خوبي هم برگزار كرديم. همانطور كه گفته بودم، توان مس بالاتر از اين است؛ اما تيم نياز به زمان دارد تا به هماهنگي خوبي برسد. صبر و تحمل بعضي ها كم است.

فارس: چطور؟
    هواداران دوست دارند يك تيم از همان استارت اول، همه تيم ها را ببرند. بعضي هواداران در كرمان نگران تيم بودند و البته بخشي از اين دل نگراني ها طبيعي است.

فارس: فكر مي كنيد چه قدر نياز به زمان داريد تا به تيم ايده آلتان برسيد؟
    كم كم به اين خواسته مي رسم. اين تيم 12 بازيكن خود را تغيير داده است. بايد سيستم خودم را با حوصله در اين تيم جا بياندازم. هنوز به هدفي در مس دست پيدا نكردم. در ذهن من هدف هاي بالاتري وجود دارد. مهم اين بود كه قبل از بازي با پرسپوليس گفته بودم كه مي آييم فوتبال بازي كنيم؛ اما بعضي ها بي انصافي كردند.

فارس: مثلا چه گفته اند؟
    عده اي در ورزشگاه شعار مي دادند (ضد فوتبال) كه براي آنها متاسفم. فقط فوتبال بازي مي كرديم و به درستي راه هاي نفوذ حريف را بسته بوديم. بازي جانداري را نمايش داديم. فقط در دقايقي، آن هم به دليل فشار تماشاگران پرسپوليس، در زمين خود به دفاع پرداختيم؛ وگرنه حريف برتري نسبت به ما نداشت. پرسپوليس به لحاظ فني برتري به مس نداشت.

فارس: در همان لحظات ممكن بود دروازه‌ب ما باز شود و ورق برگردد؟
    اما اين اتفاق نيفتاد. در آن دقايق حساس، با درايت خط دفاع و هوشياري رحمتي، دروازه را بسته نگه داشتيم.

فارس: تيم شما را بايد به عنوان اينكه مربي خوبي دارد، توصيف كنيم يا اينكه مهره هاي خوبي گرفته و خوب خرج كرده ايد؟
    نصف تيم هايي كه ستاره جمع كرده اند، بازيكن نگرفته ايم. شايد چند بازيكن ما باشند كه پول نسبتا بهتري از سايرين گرفته باشند. داراي چند بازيكن خوب و جوان هستيم كه شايد در تيم هاي قبلي خود نمودي نداشتند. فوتبالي كه امسال آشوبي بازي مي كند، متفاوت از سال قبل است يا اميرحسين صادقي را ببينيد كلاس فوتبالي كه ارائه مي دهد و انگيزه اي كه دارد با قبل قابل مقايسه نيست.

فارس: اين تغيرات به خاطر تفكرات شماست يا تغير تيم باعث اين روند شده؟
    به هر حال نوع برخورد باشگاه و فضاي جديد تاثير مي گذارد. مربي هم نمي تواند بي تاثير باشد.

فارس: پيروزي شما مقابل پرسپوليس تحت تاثير آن هندي شد كه مرادي آن را پنالتي اعلام نكرد؛ اما حريف به شدت به آن معترض شد.
    آنها بعد از بازي مقابل ذوب آهن هم اين حرف ها را زدند. اين تيم دوست دارد مسائل غير فني را پيش بكشد و ضعف هاي خود را پشت اين موضوع ها پنهان كند. اگر مرادي هم پنالتي هم مي گرفت، چه تضميني براي گل شدن آن وجود داشت؟ پرسپوليسي ها چطور اين ضربه را براي خود گل حساب كرده اند؟

فارس: حالا كه مسابقه تمام شده، به نظر شما آن هند پنالتي نبود؟
    به نظر من مرادي شهامت زيادي به خرج داد و در آن جو قضاوت خوبي انجام داد. بعضي كارشناسان داوري چون با كميته مشكل دارند، اظهار نظر مي كنند. يكي نيست به آنها بگويد كه حق خود را در جاي ديگري بگيريد. تعجب مي كنم چرا با مرادي اين رفتار مي شود. در همين بازي در سه صحنه هم مي توانستيم معترض باشيم. پرسپوليس مدام دنبال جنجال است. آنها بهتر است به جاي اين جنجال ها به نكات فني توجه كنند. اين تيم به قول خودشان كهكشاني پر از اشكال فني است. ظاهرا دل شير را از آنها گرفته اند.

فارس: تيم مس را بايد مدعي قهرماني بدانيم؟
    فعلا در حد مدعي هستيم. اكنون در بالاي جدول آنقدر مدعي هست كه در يك گوشه اي كاري به آنها نداريم. فعلا آن بالاها مال كهكشاني ها است.

فارس: فعلا كه يكي از اين تيم هاي پر ستاره يعني استقلال در پايين جدول است. شما كه از آنها بهتر نتيجه گرفتيد؟
    استقلال تيم پر مهره تري است يا مس؟ خوبي تيم ما يك دلي آن است. در ابومسلم هم كه بودم همين شرايط را به وجود آوردم. در تيم همه حاضرند سرشان را هم بدهند. وظيفه من مربي است كه تيم را آماده كنم. اكنون هم نمي خواهم تيمم مغرور شود. نمي گويم حالا كه دو قطب ايران را برديم، كارمان تمام شده است.

فارس: باز هم نشان داديد آن بهايي كه بايد به امثال شما داده شود، نمي دهند.
    مي خواهم در تاريكي حركت كنم. دوست ندارم در حاشيه باشم. دنبال اين نيستم كه چهار تا آدم پيدا كنم تا ازمن حمايت كنند.

فارس: همينطور فكر مي كنيد كه اكنون سرمربي استقلال نيستيد؟
    نيازي به اين تيم ندارم. اين تيم براي كساني كه سال‌هاي كمي را در اين تيم بوده‌اند. 25 سال در استقلال بازيكن و مربي بوده ام و ديگر بس است. من را آنهايي كه بايد ببينند، مي بينند. كساني هم كه نمي‌بينند، بايد عينك قوي بزنند.

فارس: نظرتان در مورد جايگاه استقلال چيست؟
    آنها مربي خوبي دارند و از اين وضعيت بيرون خواهند آمد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ديديد چكار كرد بازم روتون ميشه

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ديديد چكار كرد بازم روتون ميشه
    به نظر من با بن کردن شما خیال همه راخت میشه البته من زیاد اهل فوتبال نیستم اما می بینم هر وقت این مس میبره شما میاد این جا و هر کاری دلت می خواد میکنید مگه اینجا چت رومه بابا

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

به نظر من با بن کردن شما خیال همه راخت میشه البته من زیاد اهل فوتبال نیستم اما می بینم هر وقت این مس میبره شما میاد این جا و هر کاری دلت می خواد میکنید مگه اینجا چت رومه بابا
    دوست عزیز چیزی نگفت که. بچه های فروم تو تاپیک پرسپولیس استقلال بدتر از اینم نثار همدیگه میکنن.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

فکر میکنم مس دوم شد. درست میگم؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اسم تاپيپك رو اگه مثل بقيه تيمها ميكردي بهتر بود.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امیدوارم مس سال بعد تولیگ برترباشه

صفحه 1 از 24 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •