تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: چجوري بايد توي يه فيلم يه نفر رو جايگزين يه نفر ديگه كرد ؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

14 چجوري بايد توي يه فيلم يه نفر رو جايگزين يه نفر ديگه كرد ؟

سلام
    راستش نميدونم بايد چطوري منظورم رو بفهمونم .!
    يه فيلم داريم حالا براي مثال ميخواهيم به جاي يكي از بازيگرا يكي ديگه رو جايگزين كنيم اين كار رو با چي انجام ميدن ؟
    (نميدونم اين كليپ زلال احكام رو ديديد يا نه ؟ (هموني كه يه حاج اقاي ديگه جايگزين شده و حركت در مياره منظورم اونه !)
    دقيقا مثل عكس زير

2. این کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

كسي نبود ما رو راهنمايي كنه ؟

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

والا من وقتي اين كليپ رو ديدن تعجب كردم كه چطور ممكنه اين كارو كرده باشند اگه كسي هست بگه ببينم چطور اين چيز ممكنه

5. این کاربر از ebrahimjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

6

سلام
    راستش نميدونم بايد چطوري منظورم رو بفهمونم .!
    يه فيلم داريم حالا براي مثال ميخواهيم به جاي يكي از بازيگرا يكي ديگه رو جايگزين كنيم اين كار رو با چي انجام ميدن ؟
    (نميدونم اين كليپ زلال احكام رو ديديد يا نه ؟ (هموني كه يه حاج اقاي ديگه جايگزين شده و حركت در مياره منظورم اونه !)
    دقيقا مثل عكس زير
    اولا من که این کلیپ رو ندیدم اگر لطف کنید بزارید ما هم ببینیم تا اونوقت بهت بگم.در ضمن خیلی هم کار سختی نیست با استفاده از تکنیک کروماکی و یکم به راحتی میشه این کار رو کرد البته اگر بخواهیم این کار رو در سطح پایین تری انجام بدیم میشه با استفاده از نرم افزارهایی مثل crazy talk اول یک چهره ی ثابت رو متحرک کرد و بعد با استفاده از یه نرم افزار مونتاژ تصویر رو جایگزین کرد

7. این کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

اولا من که این کلیپ رو ندیدم اگر لطف کنید بزارید ما هم ببینیم تا اونوقت بهت بگم.در ضمن خیلی هم کار سختی نیست با استفاده از تکنیک کروماکی و یکم به راحتی میشه این کار رو کرد البته اگر بخواهیم این کار رو در سطح پایین تری انجام بدیم میشه با استفاده از نرم افزارهایی مثل crazy talk اول یک چهره ی ثابت رو متحرک کرد و بعد با استفاده از یه نرم افزار مونتاژ تصویر رو جایگزین کرد
    سلام
    دوست عزيز ممنون ميشم يه كم بيشتر توضيح بديد
    راستش من لينكش رو ندارم ولي مي تونيد يه سرچي بزنيد پيدا ميشه .

9. این کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosein0251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این کار رو با نرم افزار افتر افکت می سازن که نرم افزار فوق العاده قدرتمندی برای ساخت جلوه های ویژه و تیزرسازی هست .
    اگه دقت کنید میبنید که تو یه صحنه وقتی حاج آقا دستاش رو سریع تکان می ده نزدیک دستش رنگ آبی دیده میشه . یهنی حاج آقا پشت پرده آی هست و با استفاده از تکنیک کروماکی و استفاده از ماسک و فریز کردن(نیمیه قسمت حاج آقای اصلی ) و فتوشاپ و یکم کار ، راحت (البته نه خیلی ساده) میشه همچین چیزی درست کرد . اگر هم می خوای با این نرم افزار کار کنید حتما باید با دی وی دی های آموزشی شرکت هایی مثل Lynda , Toturia trainin , Video Copilot تمرین کنید .
    امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید .

11. 3 کاربر از hosein0251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

اگه ممكنه لينك نرم افزار افتر افكت رو براي دانلود در تاپيك قرار بده در غير اينصورت اسم نرم افزار رو به انگليسي بنويس تا با سرچ بتونيم تو گوگل پيداش كنيم

13. این کاربر از ebrahimjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اگه ممكنه لينك نرم افزار افتر افكت رو براي دانلود در تاپيك قرار بده در غير اينصورت اسم نرم افزار رو به انگليسي بنويس تا با سرچ بتونيم تو گوگل پيداش كنيم
    adobe after effect
    تو همین سایت بچه گذاشتن نمیخواد تو گوگل سرچ کنی
    نبود تو بخش درخواست نرم افزار بگو 2 سوته ردیفه

15. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

دوست عزيز من مي خواستم بپرسم كه كار كردن با اين برنامه راحت هست يا نه خيلي سخته راستش رو بخواي خيلي علاقه پيدا كردم كه چنين كارهايي با اين برنامه انجام بدم يعني جايگزين كردن افراد در فيلمهاست . اگه ممكنه من رو راهنمايي كنيد.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

دوست عزيز من مي خواستم بپرسم كه كار كردن با اين برنامه راحت هست يا نه خيلي سخته راستش رو بخواي خيلي علاقه پيدا كردم كه چنين كارهايي با اين برنامه انجام بدم يعني جايگزين كردن افراد در فيلمهاست . اگه ممكنه من رو راهنمايي كنيد.
    این کار رو با نرم افزار افتر افکت می سازن که نرم افزار فوق العاده قدرتمندی برای ساخت جلوه های ویژه و تیزرسازی هست .
    اگه دقت کنید میبنید که تو یه صحنه وقتی حاج آقا دستاش رو سریع تکان می ده نزدیک دستش رنگ آبی دیده میشه . یهنی حاج آقا پشت پرده آی هست و با استفاده از تکنیک کروماکی و استفاده از ماسک و فریز کردن(نیمیه قسمت حاج آقای اصلی ) و فتوشاپ و یکم کار ، راحت (البته نه خیلی ساده) میشه همچین چیزی درست کرد . اگر هم می خوای با این نرم افزار کار کنید حتما باید با دی وی دی های آموزشی شرکت هایی مثل lynda , toturia trainin , video copilot تمرین کنید .
    امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید .
    فك كنم اين دوستمون به طور كامل راهنمايي فرمودند . كار سختبه ولي ياد گرفتنش خيلي خوبه من هم اگه وقت كنم حتما ميرم سراغ اين نرم افزار .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •