تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: با این اینترنت چی نصب کنم ؟

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض با این اینترنت چی نصب کنم ؟

سلام
    الان روی سیستم من zone alarm نصبه و اصلاً ازش راضی نیستم ... انتی ویروس های دیگه هم که نصب می کنم احتیاج به اپدیت داره و با این اینترنت دیال اپ امکان پذیر نیست ... انتی ویروسی مناسب وضع من می شناسید ؟
    انتی ویروسی باشه در عین عالی بودن اپدیت هاش هم کم حجم باشه تا با دیال بشه اپدیت کرد

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    الان روی سیستم من zone alarm نصبه و اصلاً ازش راضی نیستم ... انتی ویروس های دیگه هم که نصب می کنم احتیاج به اپدیت داره و با این اینترنت دیال اپ امکان پذیر نیست ... انتی ویروسی مناسب وضع من می شناسید ؟
    انتی ویروسی باشه در عین عالی بودن اپدیت هاش هم کم حجم باشه تا با دیال بشه اپدیت کرد
    من که با کاسپر کار میکنم، هر یک روز در میان به طور متوسط فقط 5 دقیقه آپدیت میخواد.

در مورد آپدیت اولیه هم که حجم زیادی داره یعنی بالای 50 مگابایت، به هر حال مرگ یک بار، شیون هم یک بار.

ببین دیگرون در مورد بقیه آنتی ها چی میگن، بعد تصمیم بگیر.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز با توجه به اینکه داشتن آپدیت های کم حجم براتون ملاک هستش

بهترین گزینه در بین آنتی ویروس های قدرتمند ، nod32 هستش

4. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    تمام آنتي ويروسها براي اينكه بتوانند در مقابل تهديدات جديد از سيستم شما محافظت نمايند نياز دارند كه آپديت بشوند.حتي اگر عالي ترين و قدرتمندترين آنتي ويروس را در اختيار داشته باشيد اگر آپديت نشود به هيچ دردي نميخورد.در مورد آنتي ويروسها بايد توجه داشته باشيد كه عموما اولين آپديت حجم بالايي دارد و آپديتهاي بعدي اكترا داراي حجمهاي بسيار كمي ميباشند.در مورد ارتباط Dialup هم بايد توجه داشت قبل از اينكه فناوريهاي جديد و ارتباطات پرسرعت به بازار بيايند مگر همه ما از Dialup استفاده نميكرديم؟
    اگر امنيت سيستم شما اهميت دارد بايد به هر طريق ممكن آنتي ويروس خود را آپديت كنيد.

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون از همگی
    من الان ESET Nod32 AntiVirus 4.0.68.0 نصب کردم ... حجم اپدیت اولیه ش و اپدیت های بعدیش چقدره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون از همگی
    من الان ESET Nod32 AntiVirus 4.0.68.0 نصب کردم ... حجم اپدیت اولیه ش و اپدیت های بعدیش چقدره ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

حجم آپدیت اولیه حدودا 9 مگ ولی آپدیت های بعدی حجم پایینی دارند و متغیر هستند متوسط در روز ( خیلی دسته بالا در نظر بگیریم ) 300 کیلو بایت ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •