تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: تقویم فارسی سال 88 (سالنامه 87)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض تقویم فارسی سال 88 (سالنامه 87)

سلام
    این نسخه آزمایشی تقویم سال 88 به همراه مناسبت ها و تعطیلات می باشد.این نسخه فقط تا آخر اسفند امسال کار می کند و برای تست است.
    لطفا آن را دانلود و تست کنید و اگر خطایی دارد به من اطلاع دهید یا در اینجا مطرح کنید تا نهایی شود و چند روز دیگر نسخه کامل آن را به طور رایگان آپلود کنم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این آدرس ایمیل من است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر
    وهاب شالچیان
    Last edited by v_shalchian; 08-03-2009 at 21:40.

2. 12 کاربر از v_shalchian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

وهاب جان ممنون که هر سال زحمت ساخت تقویم سالانه رو میکشی... خوشبختانه روی گوشی من که رزلوشن کم نظیر ! 160*128 هم داره کار میکنه و امیدوارم نسخه ی نهایی هم مثه همیشه همه رزلوشن هارو ساپورت کنه... و اما تنها موردی که من دیدم و حالا نمیدونم تو گوشی من فقط اینجوریه یا شامل سایر گوشی ها هم میشه این بود که مناسبتها نصفه دیده میشه یعنی مثلا دیده میشه : "ولادت امام" و بقیش میره خط بعدی که خط بعدی هم زیر اون قسمت که منوی پایینی هست ( یعنی Exit , Today , options ) و نتیجتا دیده نمیشه... پارسال فونتی که باهاش مناسبتها رو نوشته بودی ریزتر بود و کل نوشته دیده میشد حتی اگه در دوخط نوشته شده بود لطف میکنی اگه این مورد رو هم تصحیح کنی...
    ممنون از زحماتت...

4. این کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واقعا از لطفت ممنون آقا وهاب گل،دستت درست.به این میگن تقویم البته هنوز نرم افزار رو کامل تست نکردم و اگر هم مشکلی بود میگم تا ایشالا رفع بشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وهاب جان ممنون که هر سال زحمت ساخت تقویم سالانه رو میکشی... خوشبختانه روی گوشی من که رزلوشن کم نظیر ! 160*128 هم داره کار میکنه و امیدوارم نسخه ی نهایی هم مثه همیشه همه رزلوشن هارو ساپورت کنه... و اما تنها موردی که من دیدم و حالا نمیدونم تو گوشی من فقط اینجوریه یا شامل سایر گوشی ها هم میشه این بود که مناسبتها نصفه دیده میشه یعنی مثلا دیده میشه : "ولادت امام" و بقیش میره خط بعدی که خط بعدی هم زیر اون قسمت که منوی پایینی هست ( یعنی Exit , Today , options ) و نتیجتا دیده نمیشه... پارسال فونتی که باهاش مناسبتها رو نوشته بودی ریزتر بود و کل نوشته دیده میشد حتی اگه در دوخط نوشته شده بود لطف میکنی اگه این مورد رو هم تصحیح کنی...
    ممنون از زحماتت...
    دوست عزیز مشکلی که شما دارید بخاطر روزولوِن گوشیتونه وگرنه تو گوشیهایی مثل k800 و... که سایزشون 2408320 هست و یا k750 که 1768220 هست مشکلی نخواهد بود.

در آغاز فعالیت farshad_kazme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

آقا جون دستت درد نکنه

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دوست عزیز مشکلی که شما دارید بخاطر روزولوِن گوشیتونه وگرنه تو گوشیهایی مثل k800 و... که سایزشون 2408320 هست و یا k750 که 1768220 هست مشکلی نخواهد بود.
    حدس میزدم همینطور باشه... به هر حال اگه وهاب جان برای این رزلوشن هم این مورد رو تصحیح کنه خیلی لطف کرده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه banel87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13

سلام
    این نسخه آزمایشی تقویم سال 88 به همراه مناسبت ها و تعطیلات می باشد.این نسخه فقط تا آخر اسفند امسال کار می کند و برای تست است.
    لطفا آن را دانلود و تست کنید و اگر خطایی دارد به من اطلاع دهید یا در اینجا مطرح کنید تا نهایی شود و چند روز دیگر نسخه کامل آن را به طور رایگان آپلود کنم.
    کد:
    این آدرس ایمیل من است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر
    وهاب شالچیان
    من که دانلود هم نتونستم بکنم ..نمیدونم چرا با این لینکهای persiangig.com مشکل دارم!؟!

مال من اینجوریه یا بقیه هم همین مشکلو دارن؟

به هر حال ممنون
    Last edited by banel87; 12-03-2009 at 11:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نسخه نهایی منتشر شد.
    در این آدرس :
    کد:

11. 10 کاربر از v_shalchian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

ممنون.
    عاليه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

برای گوشیهایی که مناسبتها نصفه دیده می شن باید با کلیدهای 2 و 8 صفحه رو بالا و پایین ببرید.
    در ضمن نسخه 1.0.1 هم release کردم که یکی دو تا اشکال کوچک رو توش برطرف کردم.
    پس با این حساب روی همه رزولوشن ها کار می کند.

ممنون از همگی که تست کردید و سال نو شما مبارک باشد.

14. این کاربر از v_shalchian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •