سلام.قصد من از باز كردن اين مبحث ، آشناكردن شما دوستان با آفتيه در كشور ما حرف اول رو ميزنه . مطمئن هستم كه خيلي از دوستان تحصيلات آكادميك دارند و با اين آفت و نحوه زندگيش آشنا هستند . اما رفقا سن گندم ناگفته هاي زيادي داره و هنوز تا بحال كسي نتونسته ادعا كنه كه سن را كاملا شناخته و اگر هم چنين ادعايي كرده ، وقتي وارد عمل شده درمقابل اين حشره كوچك يك سانتي تسليم شده.
اين تاپيك رو به اين جهت ايجاد كردم كه از امروز كه 18 اسفند 87 اولين ريزشها از كوه به مزارع گندم گزارش شد و متاسفانه از اين تاريخ به مدت 4 ماه روال عادي زندگي من و بيست نفر از همكارانم كاملا عوض شد و بايد بگم كه تباه شد.اما ناراحت نيستم چون مسئوليت من حفاظت از قوت لايموت مردمه.من سعي ميكنم تا شما عزيزان رو با گوشه اي از زحماتي رو كه براي حفظ اين محصول استراتژيك كشيده ميشه آشنا كنم .دوستان ، من و همكارانم در كل كشور از اين تاريخ بصورت شبانه روزي مامور به خدمتيم و تمام مرخصي ها لغو ميشه .هيچ گونه تعتيلاتي وجود نداره ، عيد بي عيد . باور كنيد خانواده من حسرت يك مسافرت در بهترين ايام سال كه شامل تعتيلات عيد و فروردين و ارديبهشته رو دارند اما به دليل اهميت نوع كاري را كه به عهده ماست ، براي من و همكارانم امكان پذير نيست.دوستان من در طول سال در منزلم كل نان خشكي كه از چرخه مصرفم خارج ميشه ، در حد يك پلاستيك كوچكه . بسيار در مصرف صحيح نان دقت دارم و اميد وارم شما هم پس از آگاهي از اين مطالب دقت داشته باشيد. اگر همه مردم درست مصرف كنند ، ما گندم براي صادرات هم داريم.
براي شروع مطلب يه عكس ميگذارم از مزرعه اي كه سمپاشي نشده . دوستان بدانيد اگر از گندم حفاظت نشه ، دانه اي گندم براي مصرف من و شما نخواهد ماند و سن يك هيولاي واقعيست .
![]()