تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: HandBrake : Multithreaded DVD Convertor

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض HandBrake : Multithreaded DVD Convertor

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزاری اپن سورس و فوق العاده قدرتمند برای تبدیل فرمت ویدیویی DVD به فرمت های MPEG-4 , Xvid , H.264 و Theora با پسوند های MP4, MKV, AVI و OGM می باشد. این برنامه علاوه بر امکانات و تنظیمات زیاد , سرعت و کیفیت خیلی خوبی در تبدیل DVD به فرمت های ذکر شده دارد. امکان انتخاب فصل ها ( Chapter ) , پشتیبانی از زیرنویس , تنظیم کیفیت و ابعاد تصویر خروجی , امکان انتخاب از بین پروفایل های پیش فرض برای حالت ها و دستگاههای صوتی و تصویری مختلف , خواندن DVD از روی فایل ایمیج , فولدر VIDEO_TS یا dvd واقعی و ... برخی از ویژگی های این برنامه است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من از فدورا ۱۰ استفاده می کنم و موقعی که می خوام از سورس نصب کنم ارور می ده! طریقه نصب از سورس این برنامه چه جوریه؟
    Last edited by amsjavan; 08-03-2009 at 20:38.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

نحوه ی کامپایل این برنامه در لینک زیر شرح داده شده. همچنین نوشته که قبل از کامپایل چه بسته هایی رو برای فدورا باید نصب کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نحوه ی کامپایل این برنامه در لینک زیر شرح داده شده. همچنین نوشته که قبل از کامپایل چه بسته هایی رو برای فدورا باید نصب کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ۱۴۰ مگابایت بسته پیش نیاز لازم داشت که نصب کردم بعدش make خود برنامه رو انجام دادم و طبق دستور که گفته وارد پوشه gtk شده و make کن من هم انجام دادم اما ارور داد و کامل نشد. فکر کنم خود برنامه make شده باشه. حالا از کجا اجراش کنم؟ در ضمن من قبلا یه بسته rpm از همین برنامه نصب کرده بودم که اجرا نمی شد. unistall هم نکرده بودمش حالا با این که الان کامپایل کردم مشکل پیدا نمیشه! الان تو Add/Remove همونی هست که قبلا نصب کردم و اجرا هم نمیشه!
    Last edited by amsjavan; 09-03-2009 at 20:35.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بالاخره درست شد. یه restart کردم make انجام شد
    ممنون

8. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

خوب خوبه که حل شد ولی همیشه یادت باشه متن ارور رو بذاری که ببینیم چیه! همینطوری که نمیشه راهنمایی کرد!

10. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چشم حتماْ از این به بعد متن را هم می ذارم
    به همه اونایی که یه DVD Convertor خوب می خوان توصیه می کنم این نرم افزار رو نصب کنن فوق العاده است.

12. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

چشم حتماْ از این به بعد متن را هم می ذارم
    به همه اونایی که یه DVD Convertor خوب می خوان توصیه می کنم این نرم افزار رو نصب کنن فوق العاده است.
    من خودم خیلی توی کار تبدیل فیلم های dvd هستم و نرم افزارهای زیادی رو هم امتحان کردم ولی در بین اونا این برنامه واقعا فوق العاده بوده. حتی خیلی از کاربران مک و ویندوز هم از این برنامه استفاده می کنند.
    اگر بتونی بعد از کامپایل این برنامه , یه بسته ی rpm هم بسازی خیلی خوبه. چون بسته ی rpm این برنامه برای فدورا وجود نداره و خیلی از کاربران هم نمیتونن این برنامه رو کامپایل کنن. فکر کنم بعد از کامپایل با دستور rpmbuild بتونی بسته ی rpm رو بسازی.
    Last edited by sudotux; 09-03-2009 at 22:42.

14. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من خودم خیلی توی کار تبدیل فیلم های dvd هستم و نرم افزارهای زیادی رو هم امتحان کردم ولی در بین اونا این برنامه واقعا فوق العاده بوده. حتی خیلی از کاربران مک و ویندوز هم از این برنامه استفاده می کنند.
    اگر بتونی بعد از کامپایل این برنامه , یه بسته ی rpm هم بسازی خیلی خوبه. چون بسته ی rpm این برنامه برای فدورا وجود نداره و خیلی از کاربران هم نمیتونن این برنامه رو کامپایل کنن. فکر کنم بعد از کامپایل با دستور rpmbuild بتونی بسته ی rpm رو بسازی.
    من همون موقع که کامپایل کردم با استفاده از دستور checkinstall خیلی تلاش کردم تا rpm بسازم اما نشد! می گفت sorce directory رو بده منم هر چی می دادم قبول نمی کرد! چرا برنامه به این خوبی rpm نداره؟! حالا این دستور rpmbuild چه جوری کار می کنه؟

16. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •