عنوان رو کاملا روشن و واضح زدم چرا با همه نا رضایتی و کیفیت نا مطلوب و علنا کلاهبرداری و ضعف خدمات پس از فروش باز هم ماشین جدید و تولید داخل میخریم.
من در طی مدتی که نسبت به صنایع علاقه مند شدم همیشه شاهد این مسله بودم که تولیدکننده گان ما در ابتدای تولید یک محصول با توجه به اینکه بیشتر تبلیغات در کشور ما فرد به قرد هستش محصولات اولیه رو با کفیت تولید میکنن ولی وقتی نسبت به بازار اطمینان پیدا کردن کم کم یا در برخی موارد از کیفیت کم میکنن و به کمیت اضافه.
اصولا من خودم شاهد این بودم که چطور توی یک کارخونه تولید خودرو کمیت اهمیت بیشتری از کیفیت داره و به اصطلاح فله ای تولید میشد .
این موضوع یعنی کمبود کیفیت و اهمیت به کمیت توی صنعت انحصاری خودرو که در دست توانمند و مافیایی دولت هم هستش بیبشتر نمود پیدا میکنه و حمایت بی دریغ دولت از این صنعت به حدی هستش که بدون اون نمیتونن سر پا وایسن و این راهی میشه برای یک منبع بی پایان رانت برای مدیران ارشد این شرکتها که به جای استفاده از این حمایت برای پیشرفت در مسیر کیفیت بهتر به تنبلی و رانتخواری بپردازن .
در این وضعیت قبیهانه هم اعلام کنن که نباید جلوی واردات باز بشه و موانع بیشتر هم بشه تا مبادا منبع سود سر شار شون از بین بره و هزارن حرفی که متاسفانه نمیشه گفت (من احترام خاصی به این سایت و فروم قتائلم و نمیخوام حتی به خاطر کلمه ای از حرفام اتفاقی بی افته)
حالا ما با دیدین این همه دروغ و کلاهبرداری چرا باز هم میریم طرف ماشینای تولید داخل به خصوص دو شرکت دولتی معلوم الحال (بقیه تولید کنندگاه در حد واردکنندگان مشکلات زیادی دارن)
واقعا چرا ما نمیتونیم تحریم کنیم تولیداتشون رو چرا باید حتما ماشین داشته باشیم .....
میخوام نظر شما ها رو هم بدونم.