تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: در مورد مضرات دكلهاي نصب شده چه ميدانيد؟

  1. #1
    حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا
    پست ها
    10,788

    پيش فرض در مورد مضرات دكلهاي نصب شده چه ميدانيد؟

    با سلام
    خواستم بدونم اين دكلها كه تو حياط و يا روي بام نصب مشوند چه ضررهاي ميتونند بر اهالي اطراف و يا ساكنين همون ساختمان داشته باشند
    و آيا بعد از نصب دكل، در قيمت خريد و فروش ساختماني كه دكل نصب شده تاثير گذار هستند يا نه ؟

  2. #2
    پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا
    پست ها
    946

    پيش فرض

    خدمت شما عرض کنم که چندی پیش از شرکت ایرانسل اومدن دم در خونه ما گفتن می خوایم یه دکل بذاریم رو پشت بوم!!!!
    سالی 20 میلیون هم میدیم!(شایدم 10 ملیون درست یادم نیست! ولی مبلغ بدی نبود!)
    من اون موقع کلی گشتم به یه نتایجی رسیدم که اگه پیدا کردم براتون می ذارم !
    راستی ما قبولا نکردیم چون همه گفتن ضرر داره نمی ارزه و...
    در مورد قیمت خونه هم صد در صد دخیله چون کلی به وزنه ساختمون اضافه می شه!!
    همه ی مهندسی هایی که مثلا انحام شده کشک می شه و خلا صه آره دیگه!

  3. 2 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  4. #3
    پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا
    پست ها
    946

    پيش فرض

    یکی از سوالاتی که بارها مطرح شده این است که آیا تشعشعات آنتن های پراکنده در سطح کشور برای افراد رهگذر و شهروندان خطری دارد یا خیر؟ سوالی که تاکنون به طور شفاف به آن پاسخ داده نشده است. براساس گزارش های متعدد علمی بیان شده است که تاثیرات آنتن های bts برای انسان و به خصوص کودکان بسیار خطرناک بوده و عوارضی همچون سرطان و سایر بیماری ها را برای آنها در پی خواهد داشت. در مورد عوارض احتمالی ناشی از تشعشعات آنتن های bts هر یک از مسوولان و صاحب نظران نظرهای متفاوتی را ابراز داشته اند. در این خصوص رمضان علی صادق زاده، رییس کمیسیون مخابرات دور هفتم مجلس می گوید: «آنتن های bts به هیچ وجه ضرر و زیانی برای مردم ندارند؛ چرا که این آنتن ها معمولا در بالای ساختمان ها و به گونه ای نصب می شوند که شدت امواج الکترومغناطیسی ساطع شده از آنها در سطح زمین بسیار پایین تر از حد مجاز باشد تا هیچ گونه خطری را برای افراد به وجود نیاورد.»
    به گفته صادق زاده در ساخت این آنتن ها استانداردهای لازم رعایت شده و معمولا این آنتن ها در بالای ساختمان ها یا در مکان هایی نصب می شوند که شهروندان زیاد در آنجا تردد نداشته باشند. به اعتقاد وی آنچه بیشتر از آنتن های
    bts روی بدن انسان تاثیر می گذارد، خود دستگاه های تلفن همراه است؛ چرا که به بدن انسان بسیار نزدیک بوده و امواج خطرناک آن روی بدن انسان تا حدودی به اثبات رسیده است. هرچند که این تاثیرات بسته به فرد و مقاومت بدنش اثرات متفاوتی دارد.
    در مقابل چنین اظهارنظری اکثر متخصصان مغز و اعصاب بر این باورند که هر چند میزان تشعشعات این ایستگاه ها اندک هم باشد، اما به مرور در معرض قرار گرفتن دایم در مقابل این تشعشعات می تواند تاثیرات بسیار منفی را بر بدن افراد بگذارد.
    محمدرضا اکبری متخصص مغز و اعصاب در این ارتباط می گوید: «میزان تاثیر امواج الکترومغناطیسی آنتن های
    bts با توجه به شدت و مدت زمان قرار گرفتن فرد در برابر آن بیشتر می شود.»
    وی در ادامه می افزاید: «تشعشعات الکترومغناطیسی همیشه بر سلامت انسان تاثیر داشته است. در همین ارتباط تحقیقاتی در جامعه آمریکا روی تاثیرات این امواج الکترومغناطیسی بر مغز انسان صورت گرفته که نشان می دهد میزان تاثیرگذاری با توجه به شدت بیشتر فرکانس و زمان زیاد قرار گرفتن فرد در برابر امواج بیشتر می شود.»
    این متخصص مغز و اعصاب خاطرنشان می کند: «هر چقدر به امواجی که از آنتن های
    bts تلفن همراه ساطع می شود مثل آنتن هایی که در پشت بام یا حیاط منزل قرار می گیرد نزدیک تر باشیم خطرناک تر خواهد بود.»
    وی تصریح می کند: «قوی ترین امواج زمانی به بدن می رسد که فرد زیر این آنتن ها قرار داشته باشد. اما هر چه از فاصله 5 کیلومتری آنتن ها دورتر شویم امواج قدرت خود را از دست خواهند داد.»
    وی نیز مثل سایرین به این نکته اشاره می کند که هنوز پاسخ قطعی برای تاثیرات تشعشعات آنتن های
    bts روی انسان وجود ندارد و واقعا کسی نتوانسته ثابت کند که این تشعشعات برای انسان مشکل زا یا غیر مشکل زا است.
    دکتر محققی رییس مرکز تحقیقات سرطان نیز در گفت وگو با یکی از خبرگزاری ها می گوید: «اصولا آنتن های تلفن همراه دکل های مخابراتی و همچنین امواج ناشی از دکل های برق فشار قوی هر یک به نوبه خود اثرگذاری خفیف تا شدیدی را روی افراد دارند.»
    وی درخصوص اثرگذاری تشعشعات ناشی از سیستم
    bts آنتن های تلفن همراه می گوید: «تمام این تشعشعات اگر در فاصله نزدیک بدن قرار گیرند، قلب یا سیستم اعصاب مرکزی یا گوش و چشم را تحت تاثیر قرار می دهند و باعث ایجاد اختلالاتی در این اعضا یا بروز بیماری هایی می شوند.»
    به عقیده رییس مرکز تحقیقات سرطان در زندگی امروزی اکثر افراد تحت تاثیر این امواج قرار دارند که در مورد امواج پرفرکانس و حتی سایر امواج توصیه می کنیم که این دکل ها تا شعاع معینی دور از مناطق مسکونی نصب شوند و چنانچه این آنتن ها یا دکل ها در مناطق مسکونی نصب شده اند، حتما باید جابه جا شوند؛ چون زندگی طولانی مدت افراد و خصوصا کودکان در مجاورت این دکل ها بسیار خطرناک است.
    در مقابل چنین اظهارنظرهایی دکتر علی فتوت، عضو هیات علمی دانشگاه برق صنعتی شریف و از جمله افرادی که در این حوزه تحقیقات گسترده ای را انجام داده است بر این باور است که به هیچ وجه آنتن های
    bts حتی اگر در مجاورت خانه فردی هم نصب شده باشد، آسیبی به افراد آن خانه نمی زند.
    وی می گوید: «اگر یک آنتن
    bts روی بام یا حتی حیاط خانه ای نصب شده باشد که اشعه ساطع شده از آن 200 وات باشد، می توانیم تصور کنیم که از این 200 وات 20 وات آن به طرف خانه فرستاده می شود که از این 20 وات 10درصد آن وارد خانه می شود.»
    در خوش بینانه ترین حالت از این 10درصد یک درصد آن ممکن است به فرد و بقیه جذب وسایل دیگر خانه مثل تلویزیون، یخچال و … شود با این شرایط می توان گفت امواج این آنتن ها به هیچ وجه خطری برای افراد ایجاد نمی کنند و حداقل آن این است که این ضررها تاکنون از طرف هیچ سازمانی ثابت نشده است.
    بنابر اظهارات فتوت تمامی امواج و تشعشعات مربوط به آنها را نمی توان مضر دانست؛ چرا که از همین امواج رادیویی برای از بین بردن و سوزاندن میلیون ها سلول سرطانی استفاده می شود.
    به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه بیماری سرطان حدود 20 سال طول می کشد تا مشخص شود حال آن که 27 سال از ورود این دستگاه به جهان می گذرد و اگر قرار بود کسی از این امواج سرطان بگیرد، خیلی قبل تر افرادی در آمریکا و کشورهای دیگر باید از این دکل ها و امواج آن آسیب می دیدند.
    بام های در تسخیر آنتن های
    bts
    یکی دیگر از مشکلاتی که این روزها بیش از پیش شهروندان را نگران کرده است، تسخیر بام های آنها توسط آنتن های
    bts اپراتورها است تا جایی که در آخرین خبرها عنوان شده بود که شرکت ایرانسل برای توسعه شبکه خود با پرداخت پول های هنگفت به مالکان ساختمان ها و با زیر پا گذاشتن حقوق اولیه شهروندان، پشت بام های شهر تهران را یکی پس از دیگری به تسخیر خود در می آورد و اقدامات خود را مستند به مجوزهایی می کند که از شهرداری دریافت کرده است.
    هر چند مسوول شرکت ایرانسل این گفته ها را تکذیب کرد و اظهار می دارد که تمامی این آنتن ها با آگاه کردن ساکنان از مضر نبودن آنتن ها و مجوز رسمی شهرداری کار گذاشته
    می شود. در حال حاضر در کشور ما سه اپراتور به طور جدی در حال واگذاری خطوط تلفن همراه به متقاضیان خود هستند و این در حالی است که هر اپراتور برای پوشش شبکه و آنتن دهی نیاز به نصب دکل
    bts در نقاط مختلف شهر دارد.
    حسن رضوی، معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار در مورد ایستگاه های آنتن دهی این اپراتور می گوید: «در حال حاضر آنتن های شرکت ارتباطات سیار در سطح شهر تهران به بیش از 2هزار تا 2500 دکل می رسد که ما پیوسته در حال توسعه آن هم هستیم که این آنتن ها بسته به پستی و بلندی جغرافیایی، میزان مشترک در منطقه، ظرفیت و … کار گذاشته می شوند. همچنین تمامی مجوز نصب این دکل ها هم از خود شهرداری گرفته می شود.»
    به اعتقاد رضوی نیز امواج حاصل از این آنتن ها بدون ضرر بوده و هیچ زیانی را به بدن انسان وارد نمی کند و حداقل تاکنون این مضرات از طرف هیچ سازمان جهانی به اثبات نرسیده است. رضوی به استانداردهای استفاده شده در ساخت این آنتن ها اشاره می کند و می گوید: «تمام تجهیزاتی که ما در سطح شهر از آنها استفاده می کنیم از استانداردهای بین المللی برخوردار بوده و اکثر آن تجهیزاتی هستند که از معتبرترین شرکت های اروپایی مانند نوکیا، زیمنس و سونی اریکسون وارد می کنیم.
    رضوی همچنین در مورد صحبت هایی که در حال حاضر در بین رسانه ها یا شهروندان مبنی بر خطرناک بودن این آنتن ها می شود، نیز می گوید: «هر فرد هر مساله ای را از زاویه دید خودش درجامعه مطرح می کند به عنوان مثال فردی عملیات بانک الکترونیکی را بد و غیرکاربردی می داند؛ اما فرد دیگری از این عملیات به عنوان تسریع کننده کارهایش یاد می کند.
    همچنین زمانی بود که بیان می شد کسانی که از مایکروفر در منزلشان استفاده می کنند در خطر تشعشعات ساطع شده از آن هستند؛ اما هم اکنون می بینیم که خیلی از افراد از این وسیله استفاده می کنند و با هیچ مشکل خاصی روبه رو نیستند.»
    شرکت تالیا هم که به عنوان یک اپراتور خصوصی در این زمینه فعالیت می کند، اعتقاد به بی خطر بودن آنتن های
    bts دارد. یکی از کارشناسان این شرکت در مورد تجهیزات استفاده شده توسط این اپراتور می گوید: «شرکت تالیا با مجوز از سازمان تنظیم مقررات و به نمایندگی از مخابرات در حدود 700 آنتن فعال را به تناسب با مشترکان و محیط، کار گذاشته است.»
    وی در ادامه می افزاید: «تمام آنتن های استفاده شده شرکت تالیا هم مانند سایر اپراتورها، وارداتی است و به همین دلیل هم می توانم بگویم از استانداردهای بین المللی برخوردار است و در صورت بروز مشکل هم پشتیبانی لازم از طرف این شرکت صورت می گیرد».
    این کارشناس نیز مانند فعالان دیگر در این حوزه مضرات آنتن های
    bts را رد کرده و اظهار می دارد که این آنتن ها قبل از ما در کشورهایی چون آلمان، سوئد و … استفاده می شد و تاکنون هیچ مشکلی مبنی بر خطرناک بودن این آنتن ها از طرف این کشورها گزارش داده نشده است.
    بنابراین آنتن های استفاده شده در کشور ما هم از همان آنتن ها است و می توان به این نتیجه رسید که این آنتن ها بی خطر هستند؛ چرا که آنها بیشتر از کشور ما به استانداردهای بین المللی و سلامتی مردم شان اهمیت
    می دهند.
    این کارشناس همچنین در مورد نحوه نظارت روی آنتن های
    bts کشور هم می گوید: «در حال حاضر کمیته ای توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تشکیل شده است که بر تمام ایستگاه ها و نحوه نگهداری از این آنتن ها نظارت دقیق و کامل دارد و اگر متوجه مشکلاتی بشوند سریعا گزارش و از آن جلوگیری می کنند.»
    کاملا بی خطر
    سازمان انرژی اتمی در سایت پارک پردیسان، مطالعاتی روی امواج در ارتفاع 1/5 متری برابر با قد متوسط یک انسان انجام داده که نشان می دهد امواج منتشره بسیار ضعیف
    هستند.
    همچنین امواج ارتفاع 3 متری با فاصله افقی 4 متر از آنتن، شدتی برابر نیم وات در مترمربع داشتند که تقریبا یک صدم حد میزان مجاز استانداردهای بین المللی است. منظور از شدت حد مجاز، حدی است که اگر توان از آن بیشتر شود، ضرررسانی امواج الکترومغناطیسی پیش بینی شود.
    بر اساس گزارش سازمان انرژی اتمی، شدت پرتوها در شرایط فعلی آنتن های
    bts نصب شده در منازل مسکونی مجاور آنها بسیار کمتر از حد مجاز بر اساس استانداردهای موجود و بلامانع است.
    همچنین وزارت بهداشت هم با استناد به گزارش های سازمان جهانی بهداشت عنوان کرده که قرار گرفتن ایستگاه های
    bts خطری برای مردم ندارد؛ به شرط آن که خروجی از bts از شرایط موجود استاندارد، تجاوز نکرده و فاصله ایمنی 3 تا 5 متری اطراف آنها رعایت شوند.
    همان طور که ذکر شد هنوز جواب قطعی برای تاثیرات تشعشعات آنتن های
    bts روی انسان وجود نداشته و دقیقا کسی نتوانسته است این مساله را اثبات کند.
    به اعتقاد اکثر کارشناسان مخابراتی، متاسفانه با خبررسانی غلطی که در کشور می شود، اکثر مردم این امواج ساطع شده از آنتن های
    bts را با امواج رادیواکتیو اشتباه گرفته و همین اطلاع رسانی غلط و عدم آگاهی مردم تاثیرات منفی را روی افکار عمومی گذاشته است.
    در حال حاضر و به گفته این کارشناسان، مشکل موجود تشعشعات آنتن های
    bts نیست، بلکه مشکل اصلی شبکه و زیرساخت های آن و به عبارتی کور بودن مناطق است؛ چراکه به عنوان نمونه گفته می شود در حال حاضر بیش از 40 نقطه کور در تهران وجود دارد. نقاط کوری که با اتصال آنتن های bts برطرف می شود؛ همان آنتن هایی که مضر بودن آنها هنوز به اثبات نرسیده است.
    با وجود چنین شرایطی انتخاب با مشترکان است که با آغوش باز بام های خانه های خود را در اختیار اپراتورها قرار دهند تا بلکه با به جان خریدن مضرات احتمالی حداقل یک تماس راحت و بی دردسر داشته باشد یا اینکه تماس ناقص را به عوارض جسم و جان ترجیح دهند و از به کارگیری این آنتن ها روی بام خانه یا محیط نزدیک منزل خود جلوگیری کنند.

    منبع : دنیای اقتصاد

  5. 2 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #4
    حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا
    پست ها
    10,788

    پيش فرض

    ممنون دمپائی جون
    قبلا هم یه چند تا سرچی کرده بودم
    فعلا دلیل قاطعی برای اثبات مضراتش وجود نداره و باید صب بشه
    هنوز 27سال از اولین نصب تائسیسات موبایل میگذرد بایستی منتظر موند
    حتی اگه شخصی در مقابل تشعشعات بسیار قویتر از تشعشعات bts ها و یا خود گوشی قرار گرفته باشه نانند کار در پستهای توزیع نیرو , مضراتش بعد از گذشت سالها بروز میکند
    در ضمن دکل به اون صورت وزنی نداره که به ساختمان ضرری داشته باشه اصلا به حساب نمیاد
    گفتی ایرانسل 20 میلیون یا 10 میلیون پیشنهاد داد واسه نصب دکل به پشت بام؟
    فکر نمیکنی اشتباه کردی؟
    الان اپراتور سوم همون اپراتور عربی در حال بررسی مناطق واسه نصب دکل میباشد
    یکی از دوستانم میگه واسه نصب bts به پشت بام پیشنهاد 3.5 میلیون در سال داده اند
    Last edited by golmohammadi; 14-03-2009 at 00:33.

  7. #5
    حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    پست ها
    14,108

    پيش فرض

    به گفـــته کارشناسان در ساخت اين آنتن ها استانداردهاي لازم رعايت شده و معمولا اين آنتن ها در بالاي ساختمان ها يا در مکان هايي نصب مي شوند که شهروندان زياد در آنجا تردد نداشته باشند.

    به اعتقاد آنها آنچه بيشتر از آنتن هاي bts روي بدن انسان تاثير مي گذارد، خود دستگاه هاي تلفن همراه است؛ چرا که به بدن انسان بسيار نزديک بوده و امواج خطرناک آن روي بدن انسان تا حدودي به اثبات رسيده است،

    بر اساس گزارش سازمان انرژي اتمي، شدت پرتوها در شرايط فعلي آنتن هاي bts نصب شده در منازل مسکوني مجاور آنها بسيار کمتر از حد مجاز بر اساس استانداردهاي موجود و بلامانع است. همچنين وزارت بهداشت هم با استناد به گزارش هاي سازمان جهاني بهداشت عنوان کرده که قرار گرفتن ايستگاه هاي bts خطري براي مردم ندارد؛ به شرط آنکه خروجي از bts از شرايط موجود استاندارد، تجاوز نکرده و فاصله ايمني 3 تا 5 متري اطراف آنها رعايت شوند.
    همان طور که ذکر شد هنوز جواب قطعي براي تاثيرات تشعشعات آنتن هاي bts روي انسان وجود نداشته و دقيقا کسي نتونسته اين مساله را اثبات کنـــه
    موفق باشید!

  8. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #6
    حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا
    پست ها
    10,788

    پيش فرض

    ولي چون موبايل يه چيزي شده كه تقريبا همه درگيرش هستند و هر كسي يه موبايل داره و بطور شديد بهش وابسته هست واسه خاطر همين از قيد مضراتش همه ميگذرند
    چون منافع زيادي به دولت واسه خاطر همين هيچوقت نميگه مضر هست

  10. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #7
    پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا
    پست ها
    946

    پيش فرض

    گفتی ایرانسل 20 میلیون یا 10 میلیون پیشنهاد داد واسه نصب دکل به پشت بام؟
    فکر نمیکنی اشتباه کردی؟
    الان اپراتور سوم همون اپراتور عربی در حال بررسی مناطق واسه نصب دکل میباشد
    یکی از دوستانم میگه واسه نصب bts به پشت بام پیشنهاد 3.5 میلیون در سال داده اند
    من کلا حافظه ام ضعیفه ولی فک کنم همین حدود هاییی که خودم گفتم بود!!
    آره تقریبا مطمئنم 10 میلیون بود!!
    حالا نمی دونم دیگه ما که قبول نکردیم!!!

  12. این کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #8
    داره خودمونی میشه شلمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران کثیف
    پست ها
    91

    پيش فرض

    یه چیزی یادتون رفت اونم اینه که انتن ضرر نداره
    این دکلا فقط تقویت کننده امواج بیسیم که روی موج تلفن تنظیم شده همون 900تا1800
    در ضمن اگر شما زیرش باشید ضرر نداره چون اصلا امواج زیر دکل نیست یک بار زیر دکل برید تماس بگیرید اگر موفق شدید به منم بگید {راستی دکل جوری باشه که تو منطقه عملیتی یه دکل دیگه نباشه}

  14. این کاربر از شلمان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  15. #9
    حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا
    پست ها
    10,788

    پيش فرض

    من کلا حافظه ام ضعیفه ولی فک کنم همین حدود هاییی که خودم گفتم بود!!
    آره تقریبا مطمئنم 10 میلیون بود!!
    حالا نمی دونم دیگه ما که قبول نکردیم!!!
    اينجا تو تبريز اپراتور عربي اومده بود و پشت بومها را ارزيابي ميكرد براي نصب دكلها
    قيمتي كه پيشنهاد كرده بود سالي 3.5 ميليون بود
    یه چیزی یادتون رفت اونم اینه که انتن ضرر نداره
    این دکلا فقط تقویت کننده امواج بیسیم که روی موج تلفن تنظیم شده همون 900تا1800
    در ضمن اگر شما زیرش باشید ضرر نداره چون اصلا امواج زیر دکل نیست یک بار زیر دکل برید تماس بگیرید اگر موفق شدید به منم بگید {راستی دکل جوری باشه که تو منطقه عملیتی یه دکل دیگه نباشه}
    اره زير دكل ضرر نداره
    و زير دكل ويا نزديكاي دكل اصلا انتن نميده
    و آنتن را از جاي ديگه ميگيره

  16. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  17. #10
    پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran
    پست ها
    682

    پيش فرض

    دیروز از ایرانسل اومدن در خونه ما و گفتن برای نصب دکل سالی 13 میلیون یا حتی بیشتر حاضرند پرداخت کنن و شماره دادن که در صورت موافقت باهاشون تماس بگیریم منتهی هنوز بهشون خبر ندادیم، متن هایی که دوستان زحمت کشیدن و اینجا گذاشتن نشون میده به احتمال زیاد خطرناک نیستن ولی به هر حال ریسک داره دیگه...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •