تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: اصطلاحات مربوط به برنامه نويسي وب(مبتدي)

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض اصطلاحات مربوط به برنامه نويسي وب(مبتدي)

سلام:
    من ميخوام يك سايت بزنم حالا كي ، ديگه با خدا و مخ معيوب من هست كه كي ياد بگيرم من خيلي تو انجمن ها گشتم همه نوع آموزشي هست ولي همش جدا گانست مثلا وقتي من نميدونم php چي هست اموزشش به چه دردم ميخوره برا همين من نميخوام بهم آموزش بديد فقط مفهوم بعضي جملات رو ميخوام تا ببينم چي به چي هست و بعد يكي يكي برم سراغ ياد گرفتنش.

1- اول از همه ميخوام بدونم فرق بين وبلاگ و وبسايت و سايت چي هست.
    2- سيستم هاي مديريت محتوا چي هستند و كارشون چي هست.
    3-PHP , mysql ,Ajax چي هستند و كجا ها كار برد دارن.
    4- هاست چي هست و به چه دردي ميخوره و ايا پرشين گيگ يك هاست هست.

ميدونم سوالاتم خيلي مبتدي هستند ولي منم تو هيچ جا نتونستم جواب اين سوالاتم رو بگيرم البطه همش اين نيست ولي شما هم هر چيز ديگه اي كه براي برنامه نويسي يك سايت لازم است رو برام توضيح بديد. فقط در حدي كه كه مفهوم كلامات رو متوجه بشم فكنم اگه شما اساتيد محترم كم لطفي نكنيد تاپيك خوبي براي مبتدي ها بشه.
    البطه به اندازه ي كه لازم است بلدم وگرنه الكي نمي خوام شروع به زدن يك سايت كنم.
    اگه تاپيك تكراري بود حذفش كنيد البطه ادرس تاپيك خودشو برام پيغام خصوصي بزنيد
    (فكر كنم زيادي اورد دادم ولي ديگه به بزرگي خودتون ببخشيد)
    پيشاپيش از لطفتون ممنون.

2. این کاربر از HRN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه .: محمد :.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم

عخهم ( صدا صاف می کنم )

سلام:
    من ميخوام يك سايت بزنم حالا كي ، ديگه با خدا و مخ معيوب من هست كه كي ياد بگيرم من خيلي تو انجمن ها گشتم همه نوع آموزشي هست ولي همش جدا گانست مثلا وقتي من نميدونم php چي هست اموزشش به چه دردم ميخوره برا همين من نميخوام بهم آموزش بديد فقط مفهوم بعضي جملات رو ميخوام تا ببينم چي به چي هست و بعد يكي يكي برم سراغ ياد گرفتنش.

1- اول از همه ميخوام بدونم فرق بين وبلاگ و وبسايت و سايت چي هست.
    2- سيستم هاي مديريت محتوا چي هستند و كارشون چي هست.
    3-PHP , mysql ,Ajax چي هستند و كجا ها كار برد دارن.
    4- هاست چي هست و به چه دردي ميخوره و ايا پرشين گيگ يك هاست هست.

ميدونم سوالاتم خيلي مبتدي هستند ولي منم تو هيچ جا نتونستم جواب اين سوالاتم رو بگيرم البطه همش اين نيست ولي شما هم هر چيز ديگه اي كه براي برنامه نويسي يك سايت لازم است رو برام توضيح بديد. فقط در حدي كه كه مفهوم كلامات رو متوجه بشم فكنم اگه شما اساتيد محترم كم لطفي نكنيد تاپيك خوبي براي مبتدي ها بشه.
    البطه به اندازه ي كه لازم است بلدم وگرنه الكي نمي خوام شروع به زدن يك سايت كنم.
    اگه تاپيك تكراري بود حذفش كنيد البطه ادرس تاپيك خودشو برام پيغام خصوصي بزنيد
    (فكر كنم زيادي اورد دادم ولي ديگه به بزرگي خودتون ببخشيد)
    پيشاپيش از لطفتون ممنون.
    برادر گرامی :

1. وبلاگ یعنی تو چند صفحه داری و نمی تونی چیزی مثل عکس ، موزیک و ... رو روش آپلود کنی و باید جای دیگه آپلود کنی ولی وبسایت یعنی هر چیزی می تونی آپلود کنی
    2. همون چیزی که تو وبلاگ های بلاگفا هست ولی خفن و ساده داره که بلاگفا خیلی ساده هست !
    3. ajax : مثلا اون ارسال سریع مطلب که صفحه عوض نمیشه با Ajax هست . mysql : اطلاعات تو این ذخیره می شه . PHP : مدیریت محتوا رو با PHP نوشتن ! (( کارش تقریبا همینه )) !
    4. هاست جایی هست که اطلاعاتی مثل عکس ، موزیک ، فایل های وب و ... روش آپلود میشه که هاست هم مقدار داره !

برادران P30World شاید به نوشته هام اشکال زیاد بگیرن . من به ساده ترین شکل نوشتم که آقای HRN بفهمن !

تشکر //

4. 2 کاربر از .: محمد :. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

PHP : مدیریت محتوا رو با PHP نوشتن ! (( کارش تقریبا همینه )) !
    چرا php رو اینقدر محدود نشون میدی؟

- برنامه نویسی صفحات وب ( Open source ) در حال توسعه

6. 2 کاربر از Bill Gates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

دیدید گفتم . در عرض 5-6 دقیقه اشکال گیری دوباره شروع شد !!!

من به ساده ترین شکل نوشتم که آقای hrn بفهمن !
    این رو برای عمه ام نوشته ام !!!!!!!

8. این کاربر از .: محمد :. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

HRN

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

می تونستی به جای این که بگی "PHP : مدیریت محتوا رو با PHP نوشتن ! (( کارش تقریبا همینه )) !" بگی php یک زبان سمت سرور است که بیشتر کارهای یک سایت را با این زبان می نویسند ( مانند تشخیص کاربران - ذخیره اطلاعات و .... ) فکر کنم این خیلی ساده تر باشه

نمی دونم چرا به جای ساده کردن مطلب می زنند چشش رو در می آرن می گن ما می خواستیم ساده بگیم که همه بفهمند.

در ضمن با هیچ کسی هم دشمنی ندارم فقط اگه می شه هر چیزی رو با اصولش بگید

10. این کاربر از as13851365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

این رو برای عمه ام نوشته ام !!!!!!!
    حالا بی ادب نشو
    ==
    ساده ترین یا اشتباه ترین ؟ هرکی رو زبونی که کار میکنه حساسه این دوستمون هم میخوان اطلاعات صحیح داشته باشن یا برن یاد بگیرن
    یه وقت یه جا بشینن اینو بگن ظرفیت php رو کم نشون میده

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

بی خیال بابا . الان به جا های باریک می کشه !!!

با عرض معذرت از تمامی اعضا !

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    دسته همه اساتيد محترم درد نكنه كه به ما تازه كارا هم اهميت ميدن . اقا محمد لطف كردين من فقط ميخواستم معني اين اصطلاحات رو بدونم كه شما مفهوم رو رسونديد.
    با عرض معزرت چند سوال ديگه داشتم:
    1- ما وقتي برنامه نويسي هاي يك وبلاگ يا يك سايت رو در كامپيوتر خود انجام ميديم چه طور بايد اون رو در اينترنت قرار بديم يا به عبارتي به دامنه ي خودمون متصل كنيم.
    2- چند زبون برنامه نويسي تحت وب داريم؟
    3- قالب يك سايت يا يك وبلاگ كه توسط خودمون ميسازيم چه طور بايد در اينترنت بزاريم كه خود با كساني ديگر بتوانند از اين قالب استفاده كنند.
    ميدونم سوالاتم يكم از نام تاپيك فاصله گرفت ولي خوب اصطلاحات ديگه اي گير نياوردم لطفا اگر زحمت نيست يك سري از اصطلاحات ديگه كه خود دوستان ميدونند رو خودشون توضيح بدن تا اگه بعدن به اين اصطلاحات بر خورديم بدونيم چي به چي هست.
    بازم ببخشيد اگه سوالاتم يكم بي ربط هست
    و يك خواهش ديگه كه لطفا اگه سولات رو يكم كاملتر جواب بدين تا ما هم بفهميم كار دقيق اين اصطلاحات چي هست ممنون ميشم.
    بازم از توجه شما عزيزان ممنون

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام:
    دسته همه اساتيد محترم درد نكنه كه به ما تازه كارا هم اهميت ميدن . اقا محمد لطف كردين من فقط ميخواستم معني اين اصطلاحات رو بدونم كه شما مفهوم رو رسونديد.
    با عرض معزرت چند سوال ديگه داشتم:
    1- ما وقتي برنامه نويسي هاي يك وبلاگ يا يك سايت رو در كامپيوتر خود انجام ميديم چه طور بايد اون رو در اينترنت قرار بديم يا به عبارتي به دامنه ي خودمون متصل كنيم.
    2- چند زبون برنامه نويسي تحت وب داريم؟
    3- قالب يك سايت يا يك وبلاگ كه توسط خودمون ميسازيم چه طور بايد در اينترنت بزاريم كه خود با كساني ديگر بتوانند از اين قالب استفاده كنند.
    ميدونم سوالاتم يكم از نام تاپيك فاصله گرفت ولي خوب اصطلاحات ديگه اي گير نياوردم لطفا اگر زحمت نيست يك سري از اصطلاحات ديگه كه خود دوستان ميدونند رو خودشون توضيح بدن تا اگه بعدن به اين اصطلاحات بر خورديم بدونيم چي به چي هست.
    بازم ببخشيد اگه سوالاتم يكم بي ربط هست
    و يك خواهش ديگه كه لطفا اگه سولات رو يكم كاملتر جواب بدين تا ما هم بفهميم كار دقيق اين اصطلاحات چي هست ممنون ميشم.
    بازم از توجه شما عزيزان ممنون
    1-شما باید فایل های رو که ساختید(html or php) روی هاست خودتون آپلود کنید و دامنه خودتون رو به هاستتون وصل کنید
    2- تا جایی که من می دونم php -asp سمت سرورند و با html هم میشه سایت ساخت که سمت سرور نیست
    3- شما قالب رو که ساختید باید مطالبتون رو هم توش بزارید و روی سرورتون آپلود کنید
    برای اینکه بهتر متوجه بشی میگم
    الان مثلا بلاگفا شما وبلاگ که می سازید روی هاست بلاگفا قرار می گیره و وقتی که آدرس وبلاگتون رو می زنید وصل می شید به وبلاگتون

15. 2 کاربر از j a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

این زبان هایی که من می دونم :

PHP
    ASP
    ADO
    JSP
    Python
    Prel

واقعا دیگر JSP , ADO , Prel قدیمی و سنگین شده اند !

17. 3 کاربر از .: محمد :. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •