بسم الله الرحمن الرحیم
عخهم ( صدا صاف می کنم )
سلام:
من ميخوام يك سايت بزنم حالا كي ، ديگه با خدا و مخ معيوب من هست كه كي ياد بگيرم من خيلي تو انجمن ها گشتم همه نوع آموزشي هست ولي همش جدا گانست مثلا وقتي من نميدونم php چي هست اموزشش به چه دردم ميخوره برا همين من نميخوام بهم آموزش بديد فقط مفهوم بعضي جملات رو ميخوام تا ببينم چي به چي هست و بعد يكي يكي برم سراغ ياد گرفتنش.
1- اول از همه ميخوام بدونم فرق بين وبلاگ و وبسايت و سايت چي هست.
2- سيستم هاي مديريت محتوا چي هستند و كارشون چي هست.
3-PHP , mysql ,Ajax چي هستند و كجا ها كار برد دارن.
4- هاست چي هست و به چه دردي ميخوره و ايا پرشين گيگ يك هاست هست.
ميدونم سوالاتم خيلي مبتدي هستند ولي منم تو هيچ جا نتونستم جواب اين سوالاتم رو بگيرم البطه همش اين نيست ولي شما هم هر چيز ديگه اي كه براي برنامه نويسي يك سايت لازم است رو برام توضيح بديد. فقط در حدي كه كه مفهوم كلامات رو متوجه بشم فكنم اگه شما اساتيد محترم كم لطفي نكنيد تاپيك خوبي براي مبتدي ها بشه.
البطه به اندازه ي كه لازم است بلدم وگرنه الكي نمي خوام شروع به زدن يك سايت كنم.
اگه تاپيك تكراري بود حذفش كنيد البطه ادرس تاپيك خودشو برام پيغام خصوصي بزنيد
(فكر كنم زيادي اورد دادم ولي ديگه به بزرگي خودتون ببخشيد)
پيشاپيش از لطفتون ممنون.
برادر گرامی :
- وبلاگ یعنی تو چند صفحه داری و نمی تونی چیزی مثل عکس ، موزیک و ... رو روش آپلود کنی و باید جای دیگه آپلود کنی ولی وبسایت یعنی هر چیزی می تونی آپلود کنی
- همون چیزی که تو وبلاگ های بلاگفا هست ولی خفن و ساده داره که بلاگفا خیلی ساده هست !
- ajax : مثلا اون ارسال سریع مطلب که صفحه عوض نمیشه با Ajax هست . mysql : اطلاعات تو این ذخیره می شه . PHP : مدیریت محتوا رو با PHP نوشتن ! (( کارش تقریبا همینه )) !
- هاست جایی هست که اطلاعاتی مثل عکس ، موزیک ، فایل های وب و ... روش آپلود میشه که هاست هم مقدار داره !
برادران P30World شاید به نوشته هام اشکال زیاد بگیرن . من به ساده ترین شکل نوشتم که آقای HRN بفهمن !
.gif)
تشکر //
.gif)