تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: خواهشمندم به سئوالم پاسخ بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض خواهشمندم به سئوالم پاسخ بدید

با سلام
    متاسفانه در هنگام شارژ کارتریج پرینتر 6313 با شماره 135 به جای اینکه جوهر آبی بریزم زرد ریختم و الان هم نمی دونم واقعیت کدوم زرد بوده یا کدوم آبی در هر صورت وقتی که زرد ریختم متوجه شدم آبی ریختم و اون رنگ سبز می ده و لی جالبه رنگ زرد دیگه کار نمی کنه و در واقع پرینتر رنگ زرد پرینت نمی گیره چه کاری می تونم بکنم و اصولا در کدوم جا باید رنگ زرد و یا آبی و قرمز ریخت یعنی اینکه پنج سوراخ وجود داره آیا علامت ممیزه ای وجود داره تا بتونیم کدوم به کدوم بشه و من صرفا از روی مقدار رنگی که روی سوراخها بود متوجه این علامت ممیزه شدم .
    چه کار حالا باید بکنم کارتریج پرید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه کارتریج نپرید فقط دقت کن به توصیه های ذیل:
    1-لیبل کارتریج (برچسب پشتش )را گم نکن چون بااون آببندی باید بکنی.
    2-سر هد کارتریج را درون اب بسیار جوش قرار بده که باعث میشه نازلها باز بشه و البته که متوجه هستید تمام رنگ ابنجوری بیرون میزنه ولی چاره نیست.
    3-با سرنگ چندین بار بصورت خالی سوراخها را فشار بده ( تزریق هوا با فشار )تا رنگها بیرون بزند.
    4-قبل از شروع به شارژ همیشه یادت باشه ترتیب رنگها را با فشار دادن سر هد روی یک برگ دستمال کاغذی پیدا کنی و به چاپ رنگها روی برچسب کارتریج توجه نکنی چون گمراه کننده است.
    5-شارژ کن به ترتیب و با تفنگ شمعی سوراخها را بپوشان.
    6-فقط با 3 سوراخ جلوتر کار داری و اون 2 سوراخ دیگرو بپوشان.
    7-3 سوراخ را زیاد شارژ نکنی یادت باشه هر رنگی تقریباً 5 میلی یا سی سی بیشتر رنگ نمیخواد.
    8-وقتی شارژ کردی 3 سوراخ را با تفنگ شمعی بپوشان و بر چسبشم بزن روش اگه برچسب نایستاد , میتونی روی برچسب چسب شیشه ای بزنی.موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •