تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: تحلیل عکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض تحلیل عکس

سلام دوستان. من خیلی وقته که عضو این سایت مفید شدم اما این اولین پست من هست. واقعا از وقتی که عضو اینجا شدم توی تعجبم که این سایت هرجاش که میری کلی مطالب مفید و عالی داره و واقعا نام بزرگترین سایت نرم افزاری ایران لایقش هست. اما به عنوان اولین پست یه درخواست داشتم از دوستان عزیز. میشه در این تاپیک عکس هایی که توسط دیگران طراحی شده رو تحلیل کرد. منظورم اینه که یک عکس مثل این

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رو با چه تکنیک ها و افکت هایی به این صورت دآورده. می خوام بفهمم که چگونه میشه متوجه شد که طراح اصلی از چه تکنیک هایی استفاده کرده است. برای نمونه این عکس ها رو نگاه کنید:

ممنون میشم که در این بحث شرکت کنید. با تشکر

2. این کاربر از GSM-Researcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض تبریک به یک دوست

با سلام
    دوست خوبم ورود رسمیت رو به جمع خانواده خوب پی سی ورد تبریک می گم
    اگه می خوای زود بجواب برسی لطف کن عکسا رو ختما تو پستت نمایش بده البته با حجم کم و هیچ وقت لینک نده چون اون موقع کمتر پیدا می شن کسایی که برن به اون ادرس و جواب شما رو بدن

4. این کاربر از s_r_asadiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ، ورودتون رو به P30World تبریک میگم

برای نشون دادن عکس میشه از لینک مستقیم عکس و کد تگ عکس در سایت استفاده کنید تا عکس مستقیما توی تاپیک دیده بشه

و اما

تصویر 1 :

یک عکس بوده که یه آبجکت رو ( مثل همون آدم ) بهش اضافه کردن ، و احتمالا یه کم رنگ عکس رو دستکاری کردن

تصویر 2 :

احتمالا واقعیه ، و عکس هنرمندانه و مبتکرانه گرفته شده ، اما میشه یک دست رو روی ساحل شنی گذاشت و دورش رو با کف و آب داخل عکس و کپی اونها دور دست ، ایجاد کرد

تصویر 3 :

اون حباب ها یا واقعا وجود داشتن ، یا اینکه از جایی کپی شدن و توی کار تکثیر شدن

تصویر 4 :

تصویر ضمینه و اون دختره ، کار فتوشاپ نیست ، اما فکر کنم میکس و اضافه کردن ابر و صخره ها ، با فتوشاپ باشه ، کافیه دور لایه ها رو خالی کنید و بچینیشون

تصویر 5 :

بازم یک عکس مبتکرانه

البته میشه عکس بدن رو با فیگور مناسب ، برش داد و به زمینه برج پشت سر اضافه کرد و با فیلــ.تر بلار ، کمی بالاش رو محو کرد تا مثل سقوط بشه

تصویر 6 :

یک آبجکت آماده از کشتی و محو کردن اون در پشت یه لایه که وسطش کمی سوراخه ( لبه های سوراخ با فیدر محو شده )

6. 2 کاربر از Libra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

ها ممنون از این یارو پسره که این بالا پست دادهگفته تصویرا چجوری درست شدن ( صالحو میگم "Libra" )

در ثانی متشکر میباشید از این تاپیک که انشالله روند رو به رشتش رو دو تا دو تا طی می کنه

سوما اولین پستتون رو بهتون تبریک می گم

دیگه همین دیگه تبریکات تموم شد

چیز های جدیدی که به نظرم میرسه :

عکس شوماره ی یک :

رنگ و نور پردازی عکس هم قائدتا باید تغییر کرده باشه و بهش رنگ و لعاب داده باشن

شوماره دو :

با نرم افزار Photoshp یا Adobe Lightroom که به احتمال زیاد دومی هست بهش رنگ و لعاب داده شده

شوماره سه :

یه Artestic مدیا تو نرم افزار Corel هست که دقیقا همچین حباب هایی رو ایجاد می کنه

باز هم نور پردازی تغییر کرده و عکس شفاف شده

شوماره چار :

این یارو آبجکت هارو انداختن تو پروژه بعد با یه Eraser نرم دورشو پاک کردن که با بک گراند ترکیب بشه

از دور به دختره می خوره کار نرم افزار های سه بعدی باشه ( به دلیل براقی بیش از حد پوست بدن )

شوماره پنج :

اگه بهش Redial Blur از پایین به بالا میدادن ( منظورمو بعید میدونم متوجه شین چون فیلطرش گرده و از بالا به پایین نداره ، منظورم زاویشه ) قشنگ تر میشد

در ضمن من این تصویر رو محو نشدشو رو سیستمم دارم

تصویر آخری نیز هم که بک گراند یا از قبل بوده یا با گرادینت و براش کشیدنش ، بعدکشتی نیز دو حال داره یا عکس بوده قبلا یا کشیده شده و وارد نرم افزار شده و Opacity رو کم کردن !!!

8. این کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با تشکر از دوستان عزیز چشم حتما از این به بعد عکس ها رو مستقیم قرار میدم. امیدوارم این تاپیک ادامه پیدا کنه به کمک شما دوستان. با تشکر از همه شما

10. 2 کاربر از GSM-Researcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •