سلام دوستان
برای مدارس ابتدایی تحت نظارت خودم مایلم لپ تاپ های ارزان قیمت را به دانش آموزان ابتدایی پیشنهاد کنم .آیا خبری از لپ تاپ های ارزان قیمت برای دانش آموزان مدارس (صد دلاری) در ایران دارید ؟
متشکرم
سلام دوستان
برای مدارس ابتدایی تحت نظارت خودم مایلم لپ تاپ های ارزان قیمت را به دانش آموزان ابتدایی پیشنهاد کنم .آیا خبری از لپ تاپ های ارزان قیمت برای دانش آموزان مدارس (صد دلاری) در ایران دارید ؟
متشکرم
پروژه صد دلاری که متوقف شد ؟ نه ؟
چند سال پیش قرار بود لپ تاپ های 100 دلاری برای کشور های در حال توسعه ساخته بشه که در نهایت قیمتش حدود 200 دلار شد!
توی سال 2008 هم تصمیم گرفتند این کامپیوتر ها رو به قیمت 400 دلار به کشور های پیشرفته بفروشند و به ازای هر خرید، یک کامپیوتر هم به کشور های در حال توسعه بدند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی هدف نهایی اینه که به 100 دلار برسونن. ولی نمی دونم می شه خرید یا نه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی فکر می کنم بتونی با حدود 200 تا 300 هزار تومن لپتاپ بخرید
دانش آموز ابتدايى لب تاب ميخواد چه کار دانشجوهاش ودانشگاهاش کامپيوتر ندارن.
به نظرم دانش آموز ابتدایی نیاز به لپ تاپ نداره و بهتره مرحله به مرحله با تکنولوژی آشنا بشن و پله پله ...
لپ تاپ های 100 دلاری که فقط در حد حرف بود و خود Asus مدل EeePC رو برای همین پروژه 100 دلاری ها معرفی کرده بود و دید نمیصرفه براش و پاش رو از پروژه کشید کنار و اون رو یه محصول جهانی کرد ...
برای آموزش راه های بهتری هم هست که میشه جایگزین ایده شما کرد ...
لپ تاپ بدرد افرادی میخوره که کم کم تجربه کار نرم افزاری و نگهداری سیستم با PC دستشون اومده باشه
توی مملکت ما با 180.000 میشه یک کامپیوتر pentium 4 بست با LCD ! دیگه لپ تاپ چه به کار دانش آموز میاد ؟
غیر از این که هدف ، دولت الکترونیک باشه
کجاست ؟؟؟؟ آخه lcd شو اگه 120 هم حساب کنیم بازم نمیشه حتی یه 478 بست !!!
تو بازار بگردید (اهواز) صد تا کاغد میدن دستت !
البته اون با مانیتور 17 اینچی فلت بود .... Lcd اش میشه 250 تومن !
با 17 فلت میشه یه کارایی کرد!!!
جمال بچه های اهوازو عشقه !! ( من خیلی رفیق اهوازی دارم گفتم )
ممنون
ما مجوز راه اندازی مدارس نخبگان در مقطع پیش دبستان و دبستان را از آموزش و پرورش دریافت کرده ایم و الگوی مشابه ما که در سایر مدارس دنیا ، فعالیت دارند دانش آموزان ابتدایی لب تاپ را به عنوان لوازم مهم همراه خود دارند و در کلاس درس و خانه استفاده می کنند . دانش آموزان حتی در تولید سی دی ها ی آموزشی (که قالب بازی دارد) با معلم خود مشارکت دارند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)