تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: طراحي نخستين نمايشگر قابل انعطاف صفحه لمسي

  1. #1
    آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    پست ها
    9,123

    پيش فرض طراحي نخستين نمايشگر قابل انعطاف صفحه لمسي



    نخستين نمايشگر انعطاف‌پذيري كه حساس به لمس نيز است ازسوي محققان FDC دانشگاه ايالتي آريزونا طراحي شد.
    به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين محققان سال گذشته نمونه اوليه نمايشگري را طراحي كردند كه به باريكي يك قطعه كاغذ بود و مي‌توانست براي قرار گرفتن در جيب تا شود.
    مدل صفحه لمسي بر آن مبنا و از طريق يكپارچه كردن نمايشگر كم‌مصرف از E-Ink و Epson ساخته مي‌شود؛ صفحه‌هاي نمايش E-Ink مدل پيشرفته‌تر از نمايشگرهايي هستند كه در Kindle آمازون و ساير كتابخوان‌هاي الكترونيكي به كار رفته‌اند و تنها زماني برق مصرف مي‌كنند كه ورق الكترونيكي فعال شده باشد.
    اطلاعات نقش بسته برروي نمايشگر مي‌تواند ذخيره شود يا قبل از پاك شدن به صورت بي‌سيم ارسال شود و به گفته‌ طراحان اين نمايشگر،‌ چالش پيش روي آنها، ساخت نمايشگر لمسي بود كه بدون از دست دادن اطلاعات، قادر به انعطاف باشد.

  2. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    پست ها
    1,044

    پيش فرض

    عجب چیزیه...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •