سلام
میخواستم نظر اساتید رو در مورد کارت گرافیک Geforce XFX 8800-GTS 320MB رو جویا شوم ، خواهشا قیمت دقیق رو هم لطف کنید در ضمن اگه کارت گرافیک قویتری با همین بودجه میشناسید معرفی کنید
سلام
میخواستم نظر اساتید رو در مورد کارت گرافیک Geforce XFX 8800-GTS 320MB رو جویا شوم ، خواهشا قیمت دقیق رو هم لطف کنید در ضمن اگه کارت گرافیک قویتری با همین بودجه میشناسید معرفی کنید
سلام
از فکر این گرافیک کاملا بیا بیرون یعنی کاملا !
این گرافیک هم سطح 9600gt هستش! در کل اگه بالای 130 باشه ارزش نداره چون با همون پول میشه 8800gt خرید (رده خارجه) که خیلی قویتره! این کارت دیگه کمتر کسی میخره اونم کسی بهش بنداره!
بعدش میاد 4830 و 9800 و 4850 ...... که خیلی قویتر هستند! دیگه دورات این گرافیک هایی مثل 8800GTX 8800GTS 320/640 8800Ultra به پایان کامل رسید!
Last edited by D3vil_A; 01-03-2009 at 09:58.
این گرافیک دیگه از رده خارجه !
یدونه کارت از سری 9 انویدیا یا سری 4 ATI اگه هم پولدار هستی از سری GTX2xx انویدیا بخر !
چه قد میخوای بابتش پول بدی ؟
ممنون از پیشنهادتون
خب باید نظر اساتید رو گوشی بدیم و از این بگذریم
میریم سراغ ATI ، آیا این 4850 واقعا خوبه ، میشه تمام بازهای روز رو بدون مشکل و با کیفیت عالی اجرا کرد
بودجه هم یه چیز بین 150 تا 200
میخوام از برند گیگا انتخاب کنم ، در ضمن میدونم قیمتش از بقیه بالاتره ....
منظورم کارت گرافیک زیره ، قیمت دقیقش رو هم اگه ذکر کنید ممنون میشم
![]()
بله . کارت بسیار خوبیه و برای بودجه شما بهترینه.میریم سراغ ATI ، آیا این 4850 واقعا خوبه ، میشه تمام بازهای روز رو بدون مشکل و با کیفیت عالی اجرا کرد
خب پس باید بیش از 200 تومن خرج کنید. فکر کنم 230 تومن باشه .میخوام از برند گیگا انتخاب کنم ، در ضمن میدونم قیمتش از بقیه بالاتره ....
نه ! اصلا این کارت رو نخرید چون که فنش مرجع هست و دمای بالایی داره شما کارت رو با فن غیر مرجع بخرید و مهم نیست که گیگا باشه ! همه برندهای His و Sapphire و Connect 3D و ... تایید میشن.منظورم کارت گرافیک زیره ، قیمت دقیقش رو هم اگه ذکر کنید ممنون میشم
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین ، یعنی بعد از مدتی از کارایی کارت گرافیک کاسته میشه ؟نه ! اصلا این کارت رو نخرید چون که فنش مرجع هست و دمای بالایی داره شما کارت رو با فن غیر مرجع بخرید
در ضمن اگه مقدور است تصویری از کارت گارفیکی با فن غیر مرجع بذارید
پیشاپیش ممنون
خب . به خاطر بالا رفتن دمای کارت ، ممکنه مشکلاتی پیش بیاد . مثلا در بازی ها دمای کارت از 90 در جه بره بالا که خطرناکه . و گرما خیلی آسیب به قطعات میرسونه . یکی از اثراتش هم کم شدن عمر قطعاته.میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین ، یعنی بعد از مدتی از کارایی کارت گرافیک کاسته میشه ؟
HISدر ضمن اگه مقدور است تصویری از کارت گارفیکی با فن غیر مرجع بذارید
Giga
![]()
این دوکارت بالا از نظر کولینگ عالی هستند .
راستی اور شده هم هستند ؟یا نه ؟
سلام دوست عزیز
از من میشنوی همین کارت گرافیک گیگا بیت که دوست عزیزمون تو مطلب قبلی گزاشته رو بخر
من حدود 10 روز پیش تو پاساژ ایران قیمتش کردم 215 تومن بود. فنش خیلی قویه حتهی میتونی اورش کنی
اسم دقیقشم اینه GV-R485ZL-512H
عکس بزرگشم برات میزارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)