از امروز سیستمم یک مشکلی پیدا کرده.هر نیم ساعت در میون تقریبا سیستمم یکهو ریستارت میشه.این اشکال به چی مربوط میشه ؟ (انتی ویروس آپدیت شده دارم)
ممنون میشم راهنمایی کنید
از امروز سیستمم یک مشکلی پیدا کرده.هر نیم ساعت در میون تقریبا سیستمم یکهو ریستارت میشه.این اشکال به چی مربوط میشه ؟ (انتی ویروس آپدیت شده دارم)
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم میتونه از رم سیستم باشه هم مادربورد هم پاور. یکی از این موارده معمولا
شما برای شروع اول جای رم رو روی مادربورد عوض کن ببین درست میشه یا نه.
مرحله دوم (اگه نشد) از پاور کمتر کار بکش یعنی dvd rom جدا کن و دوباره تست کن.. یا اگه می تونی با یه پاور دیگه تست کن
دی وی دی رام رو جدا کردم بعد چی کار کنم ؟ بزار فقط سیستم روشن بمونه یا یک بازی سنگین رو اجرا کنم ؟مرحله دوم (اگه نشد) از پاور کمتر کار بکش یعنی dvd rom جدا کن
با برنامه memtest رمت رو تست کن ببین خطا پیدا میکنه یا نه، مشخصات سیستمت و پاورتم بگو.
احتمالا :
1) پاورت خراب شده
2) فن سي پي يو از كار افتاده يا ضعيف شده
3) رمت مشكل پيدا كرده
4) ويروس داري كه با وجود انتي ويروس به روز احتمالش كمه
ولي احتماله اولي از همه بيشتره به نظرم
رمم که درسته. نرم افزاری واسه پاور و بقیه هست تا اونها رو هم تست کنم ؟با برنامه memtest رمت رو تست کن ببین خطا پیدا میکنه یا نه، مشخصات سیستمت و پاورتم بگو.
پاور شاید باشه ولی سی پی یو نیست. چون مشکل سی پی یو داشتم و هیچ وقت اینطوری نبوده.رم هم که درسته و ویروس هم احتمالش خیلی کمه1) پاورت خراب شده
2) فن سي پي يو از كار افتاده يا ضعيف شده
3) رمت مشكل پيدا كرده
4) ويروس داري كه با وجود انتي ويروس به روز احتمالش كمه
ولي احتماله اولي از همه بيشتره به نظرم
البته امروز فعلا که با سیستم کار میکنم مشکلی پیش نیومده حالا ببینم چی میشه.خدا کنه درست شده باشه
ويروس كش ها همه ويروس هارو نشان نميدهند هرچند آبديت شده باشند نظر و راهنمايي همه دوستان كاملا درسته اگه ممنكه هاردتو fdisk كن و بايوس كامپيوترتو clear كن دوباره از يك ويندوز ديگه براي نصب استفاده كن
اگه نتيجه نگرفتي بفكر تست قطعات طبق توضيح دوستان باش
سلام دوست عزیز:
بهتره کارت گرافیکت رو چک کنی چون اگه شل باشه این مشکل پیش میاد.
کارت گرافیکت رو در بیار و دوباره جا بزن شاید درست شه!
خودت كه مي گي از رمت نيست.
پاورت رو توي يه سيستم ديگه تست كن.
نگفتي آنتي ويروست چيه. يه ويروس چيني هست به اسم aqua.exe كه اگه توي taskbar سمت راست يه آيكن چشمك زن مثل پنگوئن يا عروسك ديدي كار خودشه.
حتي اگه آنتي ويروست شناخته باشه ولي ضربه ي خودش رو بالاخره زده. سرويس svchost ات رو خراب كرده.
واسه همين اگه مطمئن شدي سخت افزاري نيست حتما" يه ويندوز عوض كن.
در ضمن اگه مي خوايي از شر هر ويروسي خلاص بشي شركت من براي اولين بار يه آنتي ويروس ارتقا يافته توليد كرده كه شامل همه ي ويروسهاي رايج در ايرانه و همه رو مي شناسه. خيليها ازش راضي ان.
قيمت پكش 5000 تومنه. مي توني براي مشاوره با كارشناس فني شركت با شماره 09143520161 تماس بگيري.
البته سايتمون در حال update هست ولي مي توني يه سربزني. prs-soft.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)