تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: green 535 یا acbel510؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض green 535 یا acbel510؟

از بین این دو کدوم رو بگیرم؟نظر خودم رو acbel هستش.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    Ace bel رو چقدر قیمت دارید ؟ نظر من همون 535 وات گرین .

3. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در حدود 55ت.فکر میکردم acbel بهتره!یکی میگفت گرین های بالا هم خیلی ریل نیستند.

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

دوست عزیز منم با گرین بیشتر موافقم، در ضمن زیاد روی حرف "یکی ها " حساب نکنید.

6. این کاربر از godsmak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منظورتون gp535a هست؟ اگه کارتون معمولیه و بیشتر از 6 تا 7 ساعت از کامپیوتر استفاده نمی کنید در روز، و در شب سیستمتان خاموش است ، بله گرین بخرید ولی اگر بیشتر از این استفاده میفرمایید از فکر گرین بیایید بیرون. خازن هایی که در پاور گرین استفاده می شود از بی کیفیت ترین های موجود در جهان هستند و بعد از استفاده زیاد مدت (که در صورت علاقه دوستان توضیح مبسوط و بیشتر میدهم) دچار نشتی و ترکیدگی می شوند. (مجدداً در صورت علاقه دوستان، عکس و برند و توضیحات خازن را از روی پاور خودم برای دوستان درج می کنم).

8. این کاربر از xsi_xsi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه I HAVE RETURNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    NO WHERE

پيش فرض

البته اینجوری که دوستمون میگن هم نیست و در کل green مارک مناسبی هست! بهترین قسمتش اینه که ایرانیه! و مدل gp535 و کلا تمام مدلهای گرین در حال حاضر ریل هستند!!!

10. این کاربر از I HAVE RETURNE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته اینجوری که دوستمون میگن هم نیست و در کل green مارک مناسبی هست! بهترین قسمتش اینه که ایرانیه! و مدل gp535 و کلا تمام مدلهای گرین در حال حاضر ریل هستند!!!
    آنچیزی که من اطلاع دارم، فقط یک پاور ساخت کمپانی سون تیم چین با لیبل ایرانی و قطعات درجه 2 و 3.

12. این کاربر از xsi_xsi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wildhunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

13

آنچیزی که من اطلاع دارم، فقط یک پاور ساخت کمپانی سون تیم چین با لیبل ایرانی و قطعات درجه 2 و 3.
    کاملا با شما مخالفم. پاور گرین از برد مرجع شرکت معروف seventeam استفاده میکنه و کاملا هم قطعاتش با کیفیت هست و من بین green و acbel گرین رو انتخاب میکنم هرچند که acbel هم پاورهای خوبی میزنه

14. این کاربر از wildhunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کاملا با شما مخالفم. پاور گرین از برد مرجع شرکت معروف seventeam استفاده میکنه و کاملا هم قطعاتش با کیفیت هست و من بین green و acbel گرین رو انتخاب میکنم هرچند که acbel هم پاورهای خوبی میزنه
    من هم به عنوان یک خریدار و مصرف کننده عادی، سال ها مثل شما فکر می کردم و پاور گرین را جزو بهترین پاور های موجود در ایران می دانستم. من هم فقط به دنبال یک پاور مناسب و خوش قیمت و با کیفیتی قابل اطمینان می گشتم و تصور می کردم گرین جزو این دسته از کالاهاست.

برد مرجع؟! برد مرجع یعنی چه؟ شرکت سون تیم یک شرکت تولید کننده پاور به صورت oem می باشد. گرین سفارش تولید پاورهایش را در کلاس و توان های مختلف به سون تیم داده است. بنده تا آنجایی که مطلع هستم و برای این صحبت هایم برخلاف بسیاری از افراد دیگر، توانایی ارائه مستندات و دلایل منطقی و کافی حتی در همین فضای وب را دارم؛ می دانم که شرکت سون تیم نامرغوب ترین قطعات موجود در بازارهای جهانی را در پاورهایش (البته طبق سفارش گرین) استفاده می کند.

ممنون می شوم اگر شما، اطلاعات خودتان را؛ ترجیحاً مستند به همراه نام آن قطعات به کار رفته در پاور های گرین (همان قطعاتی که میفرمایید کاملا با کیفیت هستند) به همراه نام سازنده آن قطعات ، برای بنده حقیر و سایر دوستان بیان بفرمایید؛ تا ما نیز از تجربه و اطلاعاتتان استفاده کنیم.

با تشکر.
    Last edited by xsi_xsi; 04-03-2009 at 02:21.

16. این کاربر از xsi_xsi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه I HAVE RETURNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    NO WHERE

پيش فرض

عزیز من seventeam برترین تولید کننده ی oem بردهای power switching در دنیا هستش!!!! ترمالتیک و کولر مستر و سیلور استون بیشتر پاوراشون از سونتیم هستش!! ( حالا حتما میگین اینا که مارک نیست!!!!) و از نظر کیفیت هم پاورهای گرین برتر نباشند برابر هستند!

18. این کاربر از I HAVE RETURNE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •