تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: کمک در طراح منوی باز شو . . .

داره خودمونی میشه 1120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    CPU

1 کمک در طراح منوی باز شو . . .

سلام به تمام اساتید محترم و دوستان عزیز

متاسفانه من از DHTML و دیگر لزومات نوشن منو تخصصی ندارم .

لطفا هرکس میتونه یک منوی عمودی بازشو برای وبلاگ من بنویسه .

تا حد امکان منو با قالب وبلاگ هماهنگ باشه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما میتونین از این نرم افزار استفاده کنین که امکانا

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    CPU

10 بلد نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتم

سلام دوست عزیز

من کار با این برنامه رو بلد نیستم

اگه ممکنه خودت زحمتشو بکش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کار باهاش خیلی ساده هست، ولی خوب اگر حوصله دانلود و کارشو ندارین یه مقدار بیشتر توضیح بدین تا براتون درست کنم؛ مثلا اینکه منوها چی باشن و زیر منوها شامل چه چیزایی باشن؟ اما اگر از من میشنوین برین و دانلود کنین و خودتون درست کنین، وقت زیادی ازتون نمیگیره! این رو هم به این خاطر میگم که اگر یه وقتی خواستین دوباره منو رو تغییر بدین دیگه نیاز به شخص دیگه ایی نداشته باشین و خودتون کارتون رو انجام بدین. حالا تصمیم با شماست؛ در هر حال من هستم!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    CPU

1 سلام دوست عزیز

ولی خوب اگر حوصله دانلود و کارشو ندارین یه مقدار بیشتر توضیح بدین تا براتون درست کنم؛ مثلا اینکه منوها چی باشن و زیر منوها شامل چه چیزایی باشن؟
    نه شما لطفا زحمتشو بکش

3 - عمودی و باز شو باشه

2- تا حد امکان با ظاهر سایت همخوانی داشته باشه

3- زیبا و کلاسیک باشه

شما اگه میشه طوری درستش کن که من بتونم خودم منو ها و زیر منو هاش رو قرار بدم

آخه خیلی منو و زیر من قراره داشته باشه .

این هم آدرس وبلاگ من

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آخه دوست من مشکل سر اینه که شما نمیتونی به این سادگی ها تغییرش بدی که! این نرم افزار برای اینه که شما خودتون طراحی و روش کار کنین؛ به عنوان مثال این کدی که این پایین گذاشتم رو نگاه کنین، خیلی پیچیدست و یا حداقل برای من که اینطوره و تازه این کد جاوا فقط یکیش هست که از همه سبک تره! شما اگر فکر میکنید میتونید توی این کدها تغییر ایجاد کنید و منو تون رو سفارشی کنید پس کارتون خیلی درسته!
    بهتون که گفتم دانلودش کنید، مطمئنا این رو به خاطر خودم نگفتم، بلکه به خاطر رفع مشکل شماست...

/*================================================= ===============
    ORC_JS, JavaScript Class Framework
    version:dhtml menu 9.0,3.10.81112
    Copyright 2008 by SourceTec Software Co.,LTD
    For more information, see:
    کد:
    ================================================== ==============*/
    if(typeof _STNS!="undefined"&&_STNS.EFFECT&&!_STNS.EFFECT.CE ffRect){with(_STNS.EFFECT){_STNS.EFFECT.CEffRect=_ STNS.Class(_STNS.EFFECT.CEffect);CEffRect.register ("EFFECT/CEffect>CEffRect");CEffRect.construct=function(as) {this._tTid=0;this._bShow=0;this._iFms=12;this._iD t=50;this._iDx=0;this._iDy=0;this._iDsx=0;this._iD sy=0;this._iX=0;this._iY=0;this._iSX=-1;this._iSY=-1;this._iGid=-1;this._iCurWid=0;this._iCurHei=0;this.iDur=as[3];this._sBdStyle="solid";this._iBdWid=1;this._sBdCl r="#999999";with(_STNS.EFFECT.CEffRect){this.fbSet =fbSet;this.fbDel=fbDel;this.fbApply=fbApply;this. fbPlay=fbPlay;this.fbStop=fbStop;this.fbSetStyle=f bSetStyle;this.fbShow=fbShow;this.fbHide=fbHide;}i f(as[4]){this.fbSetStyle(as[4]);}};CEffRect.fbSet=function(){var _r=_STNS,e=_r.fdmGetEleById(this.sDmId,this.dmWin) ,n;if(!e){return false;}if(this._iGid==-1){n=_r.EFFECT.CEffRect._aGlobal.length;_r.EFFECT. CEffRect._aGlobal.push(this);this._iGid=n;}s="<div style="+"'position:absolute;left:0px;top:0px;z-index:1000;font-size:1pt;line-height:1pt;display:none;background:transparent;'"+ " id='stEffR_"+this._iGid+"'>"+"</div>";_STNS.fbInsHTML(this.dmWin.document.body,"af terBegin",s);this._iStat=0;return true;};CEffRect.fbDel=function(){this.fbStop();thi s._iStat=-1;_STNS.EFFECT.CEffRect._aGlobal[this._iGid]=null;return true;};CEffRect.fbApply=function(){var _r=_STNS,e=_r.fdmGetEleById(this.sDmId,this.dmWin) ;if(!e){return false;}this._iCurWid=_r.fiGetEleWid(e);this._iCurH ei=_r.fiGetEleHei(e);this._iDt=Math.floor(this.iDu r/this._iFms);this._iDx=Math.round(this._iCurWid/this._iFms);this._iDy=Math.round(this._iCurHei/this._iFms);e=_r.fdmGetEleById("stEffR_"+this._iGi d,this.dmWin);e.style.borderStyle=this._sBdStyle;e .style.borderWidth=this._iBdWid+"px";e.style.borde rColor=this._sBdClr;if(!_r.EFFECT.CEffRect._aGloba l[this._iGid]){_r.EFFECT.CEffRect._aGlobal[this._iGid]=this;}this._iStat=1;return true;};CEffRect.fbPlay=function(){if(this._iStat!= 1){return false;}if(this._bShow){this.fbShow();}else{this.fb Hide();}this._iStat=2;return true;};CEffRect.fbStop=function(){if(this._iStat>0 ){clearTimeout(this._tTid);var e=_STNS.fdmGetEleById("stEffR_"+this._iGid,this.dm Win);e.style.display="none";e=_STNS.fdmGetEleById( this.sDmId,this.dmWin);e.style.left=this._iX+"px"; e.style.top=this._iY+"px";if(this._bShow){e.style. visibility="visible";}else{e.style.visibility="hid den";}this._iStat=0;}return true;};CEffRect.fbSetStyle=function(s){var _r=_STNS,ss;ss=_r.foCss2Style(s);if(ss["visibility"]=="hidden"){this._bShow=0;}else{if(ss["visibility"]=="visible"){this._bShow=1;}}if(ss["left"]){this._iX=parseInt(ss["left"]);}if(ss["top"]){this._iY=parseInt(ss["top"]);}if(ss["borderStyle"]){this._sBdStyle=ss["borderStyle"];}if(ss["borderWidth"]){this._iBdWid=parseInt(ss["borderWidth"]);}if(ss["borderColor"]){this._sBdClr=ss["borderColor"];}if(ss["_stStartX"]){this._iSX=parseInt(ss["_stStartX"]);}else{this._iSX=this._iX+this._iCurWid/2;}if(ss["_stStartY"]){this._iSY=parseInt(ss["_stStartY"]);}else{this._iSY=this._iY+this._iCurHei/2;}this._iDsx=Math.floor((this._iSX-this._iX)/this._iFms);this._iDsy=Math.floor((this._iSY-this._iY)/this._iFms);};CEffRect._aGlobal=[];CEffRect.fbShow=function(t){var _r=_STNS,e=_r.fdmGetEleById("stEffR_"+this._iGid,t his.dmWin);if(!t){t=0;}if(t>=this._iFms){e.style.d isplay="none";e=_r.fdmGetEleById(this.sDmId,this.d mWin);e.style.left=this._iX+"px";e.style.top=this. _iY+"px";e.style.visibility="visible";this._iStat= 0;return true;}else{e.style.width=t*this._iDx+"px";e.style. height=t*this._iDy+"px";e.style.left=this._iSX-t*this._iDsx+"px";e.style.top=this._iSY-t*this._iDsy+"px";this._tTid=setTimeout("_STNS.EFF ECT.CEffRect._aGlobal["+this._iGid+"].fbShow("+(++t)+")",this._iDt);}e.style.display="b lock";};CEffRect.fbHide=function(t){var _r=_STNS,e=_r.fdmGetEleById("stEffR_"+this._iGid,t his.dmWin);if(!t){_r.fdmGetEleById(this.sDmId,this .dmWin).style.visibility="hidden";t=0;}if(t>=this. _iFms){e.style.display="none";this._iStat=0;return true;}else{e.style.width=Math.max(1,this._iCurWid-t*this._iDx)+"px";e.style.height=Math.max(1,this._ iCurHei-t*this._iDy)+"px";e.style.left=this._iX+t*this._iD sx+"px";e.style.top=this._iY+t*this._iDsy+"px";thi s._tTid=setTimeout("_STNS.EFFECT.CEffRect._aGlobal["+this._iGid+"].fbHide("+(++t)+")",this._iDt);}e.style.display="b lock";};}}

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    CPU

پيش فرض خیلی ممنون از شما دوست گل

خیلی ممنون از شما

باشه اجازه بده من حساب کتاب هامو بکنم بهد به شما خبر میدم

چون واقعا العان نمیدونم چه منو و زیر منوهایی باید قرار بگیره .

در ضمن اگه ممکنه آموزش این برنامه رو برام بزار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آموزش نمیخواد! برای چندمین بار میگم که کار باهاش آسونه، شما دانلود بکن خودت متوجه میشی. چون نمنه های آماده داره سه سوت یاد میگیری؛ دیگه فکر نکنم یه نیم ساعت وقت گذاشتن براش خیلی سخت باشه...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •