تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: NecroVision

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض NecroVision

سلام
    من جدیدا بازی دانلود کردم به نام necrovision البته من اوایل این بازی هستم و تمی مثل تم بازی های COD داره و داستان مربوط به جنگ جهانی اول میشه از گرافیک خوبی هم برخورداره .
    به نظر من بازی جالبی میاد تاپیکی در این رابطه با بازی ندیدم بنابراین براین شدم تا یکی ایجاد کنم البته شاید تکراری و بی مورد باشه . به هر حال نظر با مدیرانه.
    این پوستر رسمی بازی هستش و سعی کردم چند تا اسکرین شات هم بزارم و البته سیستم مورد نیاز
    Minimum Requirements
    Operating system: MicrosoftŽ WindowsŽ XP Service Pack 2, Vista
    (Operating System must be up to date with the latest patches)
    Processor: Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
    Memory: 1 GB RAM (MicrosoftŽ WindowsŽ XP) / 1.5GB (MicrosoftŽ WindowsŽ Vista)
    Graphics Card: 256 MB Video RAM or greater with DirectX9 Pixel Shader 3.0 support,
    NVIDIA GeForce 6600 or better
    ATI Radeon X1600 or better
    Disk Space: 8.0 GB available hard drive space
    Sound Card: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
    DVD-ROM

Last edited by mosolim; 26-02-2009 at 18:39.

2. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

خوب دوست عزیز شما که تاپیک رو زدین باید قبل اطلاعات جامعی از بازی داشته باشین که توی پست اول بزارید .
    الآنم دیر نیست . میتونید اطلاعات جمع کنید و پست اول رو ویرایش کنید .

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این بازی هم کار شرکت روسی هست همون که cryostasis و men of war رو ساخته . بازی همون طور که گفتی تو جنگ جهانی اول هست ولی اینبار دشمنان خون آشام ها و موجودات وحشتناک هستن ؛ بیشتر هم بازی مثل ShellShock 2 هست با این تفاوت که امتیازات نکرو ویژن ذره ای بهتر از شل شلشاک 2 هست !
    بازی سه تا امتیاز گرفته ( از 100 )
    60
    60
    40

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ساخته شرکت The Farm 51 بازی با سبک first person shooter(FPS) که بازیکنان خود را در سنگرهای تنگ و ترسناک جنگ جهانی اول غوطه ور خواهد کرد. NecrovisioNدر اقدامی نو میدان های نبرد جنگ جهانی اول را با موجودات وحشتناک و خون آشام ها ترکیب کرده و معجونی فوق العاده بدست آورده است.

سال 1916، دو سال از جنگ بزرگ می گذرد که Simon Bunker یکی از سربازان ارتش ایالات متحده به همراه متفقین وارد خط مقدم جبهه می شود.در طی یک نبرد وحشیانه Bunker و همرزمانش در پشت خطوط دشمن گم می شوند.زمانی که Bunker و یارانش مجبور می شوند برای دفاع از خود سنگیر بگیرند وارد چاله های اسرار آمیزی می شوند جایی که خواهند فهمید همه چیز آنطوری نبوده که آنها فکر می کردند.وبزودی به وجود موجودات وحشتناکتری پی خواهند برد که در زیر میدان های نبرد جنگ بزرگ مخفی شده اند.موجودات شیطانی راه نفوذ به دنیای ما را پیدا کرده اند و با ورود آنها تعادل قدرت در جنگ به هم خواهد خورد.

با جستجو درون چاله های اسرارآمیز Bunker با دشمنانی روبرو خواهد شد که بسیار خطرناکتر از آن چیزی هستند که تا به حال دیده است.موجودات شیطانی و خون آشام ها ،جنگی وحشتناک را در زیر زمین آغاز خواهند کرد که به زودی به دنیای انسان ها هم کشیده می شود. Bunkerخود را در حالتی می بیند که نه تنها برای نجات خود بلکه برای نجات تمام انسان ها باید بجنگد.

پس از یک حمله طوفانی به سنگر آلمان ها ارتش متفقین در حالی که گاز خردل فضای میدان را پر کرده است سرگرم پاک سازی سنگرهای آلمان ها هستند که قهرمان داستان ما جمجمه های شیطانی را در میان دودها مشاهده می کند.به زودی شیطانی آتشین به قهرمان ما حمله می کند شیطانی که اسلحه اش توپ های آتشینی است که پی در پی پرتاب می کند در برابر حمله این موجود شیطانی تنها تپانچه Lugar در اختیار دارید که باید با استفاده از آن این دشمن را نابود کنید.نابودی این موجود پایان وقت ما خواهد بود.اما در ادامه اطلاعات بیشتری در رابطه با داستان بازی بدست آوردیم.بعد از اینکه قهرمان ما این موجود شیطانی را شکست داد برای مبارزه با خون آشام ها به دنیای زیرزمین خواهد رفت.بزودی او خواهد فهمید که خطر اصلی که نژاد انسان و همچنین خون آشام ها را تهدید می کند نیروی تاریکی است.قهرمان ما در ادامه مرکز نیروی شیطانی را کشف خواهد کرد مکانی که با استفاده از فن آوری خون آشام ها نیروهای شیطانی را شکست خواهد داد.در این نبرد برای مبارزه با نیروهای Kaiser اسلحه هایی مانند تپانچه Lugar و مسلسل قدیمی در کنار نارنجک در اختیار خواهید داشت.البته در ادامه نیروی جادویی نیز در اختیارتان قرار خواهد گرفت کار شما این است که با نیروهای شیطانی مبارزه کنید و البته معماهای ساده ای هم سر راه قرار گرفته که مشکل جدی نخواهند بود.

در پایان باید گفت اگر به دنبال چیز کاملا متفاوتی هستید Necrovision یکی از گزینه های پیش روی شما خواهد بود.

6. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    ظاهرا کسی این بازی رو بازی نکرده و نظری نداره. به نظر من بازی خیلی قشنگیه ولی یکم سخته.

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

این بازی نسخه انگلیسیشم اومده بازار؟؟
    Last edited by Turok-71; 19-03-2009 at 04:29.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من بازيشو مغازه رفيقم ديدم !!!
    گرافيكش خيلي خوبه ...
    يه حاهايي خيلي سخت ميشد !!!
    بعد 2تا Machin gun ميگرفت دستش !!!
    جالب بود !!!

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

بابا خیلی بازی سختیه من توی مرحله 1 تا از اون زیر زمین میام بیرون 100000 نفر میزننم اصلا نمی دونم از کجا تیر می خورم البته زیاد بازی نکردم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اقا این بازی رو دانلود کردی یا از توی بازار خریدی؟
    اگه توی بازار هست برم بگیرم...کف کردم بس که بی کار بودم

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

توی بازار خریدم برای pc نسخه english هست

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •