تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 54

نام تاپيک: X1 یا HD یا i900 ؟؟؟

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

10 X1 یا Pro ؛ HD یا i900 ؟؟؟ ( یا Pro )

سلام دوستان

خیلی از تاپیک ها رو شخم زدم و با توجه به جدول های gsm.ir آخر به سه مدل بالا رسیدم. تا سقف 900 نظر اساتید محترم چیه ؟!
    X1 یا Pro ؛ Touch HD یا i900 ؟؟؟

چون کارم business و مدیریتی هستش فاکتورهای مهمم ایناست :

1- سرعت کار بالا ، یعنی راحت بین منوها شنا کرد !! ( نمی دونم symbian سرعتش بیشتره یا wm ؟ الان N73 دارم و تو آوردن sms و منوها خیلی جون میکنه ). اینجور که دیدم پردازنده i900 حدودا 624 مگاهرتزه و مابقی 528 . پس i900 باید سریعتر باشه. کسی تجربه دوتاشون رو داره ؟؟

2- باطری خوب.

3- امکان استفاده از برنامه هایی واسه organize کردن کارها و جلساتم .

4- اهل بازی و ریختن برنامه های مختلف تو گوشی ( موبایل باز ) نیستم. ( راستش وقتشو ندارم )

5- کیفیت LCD عالی. ( gsm برای i900 گفته TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ و برای مابقی TFT با قابلیت نمایش 65536 رنگ ، یعنی دقیقا 4 برابر . واقعا تصاویر i900 خیلی بهتره ؟؟؟ )

-- ضمنا یه سوال دیگه ؟ تایپ sms با قلم راحت تره یا کیبرد ؟؟ سرعت کار با تایپ هوشمند زیاده یا باید آروم تایپ کنیم تا موبایل 2زاریش بیافته؟

ممنون . . .
    Last edited by a6l3i; 04-03-2009 at 00:07.

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

Toshiba TG01

Touch-sensitive navigation controls
    Accelerometer sensor for auto-rotate
    pixels 480 x 800 , 4.1 inches
    3D user interface
    Shake control
    512 MB ROM memory
    256 MB RAM memory
    Qualcomm Snapdragon QSD2850, 1 GHz processor
    GPRS
    Wi-Fi
    GPS
    میشه توش شیرجه هم زد و 4 ماه دیگه تولید میشه ولی حیف که دستمون بهش نمیرسه.

3. این کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

- کیفیت lcd عالی. ( gsm برای i900 گفته tft با قابلیت نمایش 262144 رنگ و برای مابقی tft با قابلیت نمایش 65536 رنگ ، یعنی دقیقا 4 برابر . واقعا تصاویر i900 خیلی بهتره ؟؟؟ )
    کیفیت هر سه ال سی 65 هزار رنگ هست چون ویندوز موبایل هستند (کلا ویندوز موبایل تا 65 هزار ساپورت میکنه). ولی نگران نباش کیفیت خوبی دارند. مثلا اکسپریا از p1 که 256 هزار رنگ هست بهتره.

5. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز هر سه تقریبن از لحاز نرم افزاری برابرند(البته نه به طور کامل.تقریبن) ولی در راحتی کار من به شما ایکس1 را پیشنهاد میکنم چون بر خلاف دو تای دیگه یه کیبرد کامل داره که خیلی به کارت میاد و در سرعت تایپ خیلی خیلی تعثیر داره.
    دوستانی هم که ایکس1 دارن همه راضی هستن.
    البته ایکس1 در مورد کیفیت ال سی دی هم از دوتای دیگه به علت پیکسل بلاتر بهتره همچنین باطری خوب و قابل قبولی هم داره از لحاز برنامه و دیگر انتظارات شما نیز جوابگو میباشد

7. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام و ممنون دوستان ؛

کلا سرعت wm بیشتره یا symbian ؟ مثلا تو آوردن یه sms یا دیدن عکس ها ، سرعت ppc ها بیشتره یا گوشی های مبتنی بر سیمبین ؟

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام و ممنون دوستان ؛

کلا سرعت wm بیشتره یا symbian ؟ مثلا تو آوردن یه sms یا دیدن عکس ها ، سرعت ppc ها بیشتره یا گوشی های مبتنی بر سیمبین ؟
    دوست عزیز یه چیزی میگم که کاملن مربوط به خودمه و نظره شخصیم میباشد.اینو گفتم که صدای دوستان در نیاد و جنجال به پا بشه.
    به نظره من برای گوشی سیستم عامل سیمبین بهترین گزینه میباشد.اگه هدف شما استفاده از ویندوز میباشد به نظره من یک لپ تاپ بگیرین از هر جهت بهتره.

10. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    به نظر منم اگه میخوای این همه هزینه وکنی واهل برنامه و بازی نیستی یا جاوا بگیر یا سیمبین،چون استفاد9ه از ویندوز موبایل واسه کسی که بلد نباشه(مثل من!)سخته.

12. این کاربر از Mani Sasy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

از هر نظر touch hdتوصیه میشه ....تو کیفیت صفحه نمایش و سرعت عالیش شک نکن ....

14. 2 کاربر از احمدصالح پور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من اصلا روی i900 فکر نکن و دورش رو خط بکش. بغیر از اینکه وقتی گوشی مرد باید بندازیش سطل آشغال مشکل باتری هم داره. البته طرفدارهای تعصبی این گوشی میگن با آپدیت بهتر میشه اما بشنو و باور نکن. رفیق من آپدیت هم کرده درست نشده. اگر این مشکلاتو نداشت میشد روی i900 حساب کرد. HTC Touch HD و Xperia X1 هر دو گوشی ها خوبی هستند و مشکل بزرگی ندارند. کسانی که این 2 گوشیو دارند ازشون راضین و میتونم بگم فعلا بهترین گوشی های ویندوز موبایل هستن. اگر کیبرد میخوادی Xperia X1 رو بگیر و اگر به کیبرد احتیاجی نداری hd رو بگیر. اگر من بودم گوشی کیبرد دار میخریدم اما خب باید ببینید شما چی میخواید.

16. 2 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

10

سلام و ممنون دوستان ؛
    دوست عزیز یه چیزی میگم که کاملن مربوط به خودمه و نظره شخصیم میباشد.اینو گفتم که صدای دوستان در نیاد و جنجال به پا بشه.
    به نظره من برای گوشی سیستم عامل سیمبین بهترین گزینه میباشد.اگه هدف شما استفاده از ویندوز میباشد به نظره من یک لپ تاپ بگیرین از هر جهت بهتره.
    من همیشه همه وسائلم تو کیف لپ تاپمه : Dell Latitude d820 ، دوربین Canon-Ixus860i و Mp3 Player Cowon D2
    راستش یه گوشی میخوام با سرعت خوب. الان N73 دارم ، سرعتش کمه !

سلام
    به نظر منم اگه میخوای این همه هزینه وکنی واهل برنامه و بازی نیستی یا جاوا بگیر یا سیمبین،چون استفاد9ه از ویندوز موبایل واسه کسی که بلد نباشه(مثل من!)سخته.
    نکته جالبی بود ، ولی بعید میدونم از Trobleshooting یه خط اتوماسون یا رباتیک صنعتی و یا برنامه نویسی رباتهای صنعتی سخت تر باشه خوراکم پیدا کردن قابلیت های دستگاه های مختلف تو کمترین زمانه !

به نظر من اصلا روی i900 فکر نکن و دورش رو خط بکش. بغیر از اینکه وقتی گوشی مرد باید بندازیش سطل آشغال مشکل باتری هم داره. البته طرفدارهای تعصبی این گوشی میگن با آپدیت بهتر میشه اما بشنو و باور نکن. رفیق من آپدیت هم کرده درست نشده. اگر این مشکلاتو نداشت میشد روی i900 حساب کرد. HTC Touch HD و Xperia X1 هر دو گوشی ها خوبی هستند و مشکل بزرگی ندارند. کسانی که این 2 گوشیو دارند ازشون راضین و میتونم بگم فعلا بهترین گوشی های ویندوز موبایل هستن. اگر کیبرد میخوادی Xperia X1 رو بگیر و اگر به کیبرد احتیاجی نداری hd رو بگیر. اگر من بودم گوشی کیبرد دار میخریدم اما خب باید ببینید شما چی میخواید.
    ممنون ، بدجوری چشم مونده رو HD ، تو x1 این موضوع که میگن Auto Rotate نداره چیه؟
    Last edited by a6l3i; 26-02-2009 at 17:49.

18. 3 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •