سلام
لپ تاپ من hp dv5 1015 هستش...تازه 6 روزه که گرفتمش...
از ویستایی که روش نصب بود خوشم نیومد (از ویندوزش اول ریکاوری گرفتم)
ویندوز 7 روش نصب کردم...انصافا ویندوز رو دستش نیومده...(هر چند که تو مایه های همون ویستاس)
ویندوز 7 همه درایور های موجود رو شناخت الا مودم...گفتم بزار همون ویندوز ارجینال خودشو نصب کنم بعد با یه نرم افزار مثل DriverMax درایور مودم رو از تو ویندوز بکشم بیرون و بعد دوباره ویندوز 7 رو نصب کنم و مودم رو هم روش نصب کنم ... وقتی اولین بار ویندوز 7 رو نصب کردم 5 درایو با diskmgmt خود ویندوز که تو شاخه system32 هستش ساختم...وقتی سری بعد ویندوز اورجینال لپ تاپ رو نصب کردم دیدم تعداد درایوها شده 6 تا...یه درایو با ظرفیت
200mb ظاهر شده بود(درایو g) که 40mb اون پر بود...فرمتش کردم ولی هنوز 22 مگ از اون پر بود . منم اون درایو رو پاک و دوباره ایجاد کردم و اونو درایو b قرار دادم (خریتم گل کرد گفتم بزارمش درایو b) و سیستم رو ریست کردم ... اما سیستم دیگه بالا نیومد ... وقتی سیستم روشن میشه
آرم hp رو صفحه ظاهر میشه و گوشه پایین مینویسه esc رو بزن تا وارد منو بشه (قبلا اگه چیزی رو نمیزدم وارد ویندوز میشد) ولی الان هر چی رو میزنم همین جا میمونه و هیچ کاری نمیکنه...مثلا وقتی f1 میزنم گوشه پایین مینویسه
F1...system information اما هیچ کاری نمیکنه ... وقتی F11 میزنم گوشه پاییم مینویسه
F11...system recovery ولی بازم همینجا میمونه ... ودر مورد بقیه Fها هم همینطور...یعنی کاری رو که اون کلید باید انجام بده رو مینویسه ولی هیچ کاری نمیکنه...سیدی بوت هم که میزارم کاری نمیکنه...موندم چیکار کنم...تو رو خدا یه راه حل بهم بگید