تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: چرا يك مطلب درست حسابي در مورد ارتقا لب تاپ نيست؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض چرا يك مطلب درست حسابي در مورد ارتقا لب تاپ نيست؟؟؟؟

سلام به همه دوستان

چند روز هست كه سرچ مي كنم و لي به نتيجه درستي نرسيدم من قصد دارم رم و هارد لب تاپم رو ارتقا بدم ..لب تاپ من دل اينسپايرون 1520 هست و در حال حاظر هارد آن 120 و رم هم 1 گيگ هست مي خواهم هارد را 320 يا 500 با بهترين كيفيت و سرعت بگذارم و رم را هم 3 يا 4 گيگ ضمنا سي پي يو من 2 هست و گرافيك هم اينتل 256 ... خواهش مي كنم راهنمايي كنيد با اين تو صيفات من بايد از كجا هارد و رم خوب با سرعت عالي گير بيارم ؟؟؟
    آيا خودم مي تونم تعويض كنم هارد و رم رو
    دوستان عكس يا لينكي از تعويض هارد يا رم ندارند ؟؟/

و در نهايت اگر فرض كنيم من از لحاظ بودجه مشكلي نداشته باشم و بخواهم لب تاپم رو به بهترين شكل ارتقا بدم پيشنهاد شما چيه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض باطري

ضمنا مدتي هم شديدا به دنبال باطري 9 سلولي و قيمت آن بودم كه دوستان هر كس چيزي مي گفت و خواستم به ديگران كه دنبال باطري هستند بگم كه من باطري 9 سلولي كره اي براي لب تاپم گرفتم به قيمت 98 هزار تومان كاملا هم راضي هستم و حداقل 4 ساعت و حداكثر 4:30 جواب مي ده و دوام داره

حالا شما در مورد بهترين رم و بهترين هارد منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
    Last edited by IMANOKIA; 25-02-2009 at 18:59. دليل: جا گذاري

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

سلام دوستان در مورد تعويض رم هم اطلاعاتي كسب كردم فقط مونده در مورد هارد

در حال حاظر فقط بگيد بهترين هارد و بالاترين سرعت چيه كه به لب تاپ من بخوره و همچنين بهترين رم چيه؟
    جناب رجيستر جان فكر كن كه لب تاپ مال خودته و مي خواي حسابي بسازيش با بهترين هارد و بهترين رم و به قول بچه ها گفتني مايه هم به اندازه كافي موجود هست .... من منتظر نظرات كارشناسي هستم.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بهترین هارد برای لپتاپ وسترن دیجیتال هست
    من خودم یه 320 گیگ ساتا رو دارم چیز خوب و خیلی بی صدایی هست
    اگه لپتاپ شما رابط ساتا هست همین هارد رو بگیر

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ببین باید ببینی چی تو بازار گیر میاد ... مثلا الان samsung و hitachi زیاد هستند برای نوت بوک

من سری های Scorpio وسترین دیجیتال رو اگر بود ترجیح می دادم ، کیفیت عالی ، صدای نویز اصلا نداره ولی 8 مگابایت بافر داره ! و 5400 RPM اش گیرت میاد

اما از لحاظ سرعت (rpm) و مقدار بافر ، هیتاچی سرتر و جلوتره ... به نظرم برای آشنایی بیشتر اینجا را ببین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و برای RAM ، اینجا را ببین. از روی فرکانس ، قیمت و کیفیت ظاهری می تونی بهترین را تشخیص بدی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مموری های Crucial و OCZ و patriot خوب هستند ... احتمالا Crucial زیاد هست توی بازار ولی OCA و patriot گیرت بیاد بهتره

به نظرم Sort کن با قیمت بالا به پایین و می بینی که بهترین ها همین ها هستند ... king زیاد هست اما بدرد نمیخوره ! باگ داره فراوان

وش تعویض هارد هم آنقدر ساده است که فکر نکنم آموزش بخواد.... یک باز محفظه اش را باز کنی (برای سونی و اچ پی) یا یک بار پیچ هاش رو باز کنی (برای دل) و بکشی اش بیرون ، مشخصه چطوره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

با تشكر از دوستان عزيز مخصوصا استاد رجيستر
    من امروز دوتا پيچ و قسنتهايي كه براي باز شدن پشت لب تاپم بود را باز كردم جالب بود كه شيار رم فقط يكي داشت لب تاپم مگه ميشه دوتا رم 512 كه روي لب تاب هست در زير يكديگر باشند؟؟؟
    اون يكي جا رو هم كه باز كردم خبري از هارد نبود؟؟؟ فكر كنم مال وايرلس و اين حرفا بود؟؟؟
    احتمال مي دم هارد گوشه جنوب غربي لب تاپ و به صورت كشويي باشه يا اين هم هارد نيست؟؟؟
    من شيراز هستم اگر كسي از دوستان در شيراز محل خوبي براي تعويض هارد و رم داره بهم خبر بده؟

ضمنا يك سوال ديگه آيا هارد با سرعت بالاتر ورم قوي تر باعث مي شه كه ويندوز هم سريع تر كار كنه؟؟ يا مثلا يك كپي كردن ساده هم سريعتر انجام بشه؟؟؟
    من موندم به خدا يه سيستم معمولي بعضي وقتا بهتر از يك سيستم حرفه اي جواب مي ده و كمتر قاط مي زنه شما هم حتما اينو بعضي وقتا به عينه ديدين ... در نهايت خواستم بگم ممكنه ارتقا هارد و رم به ضرر لب تاپم تموم بشه و با ديگر قطعات مچ نشه؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من امروز دوتا پيچ و قسنتهايي كه براي باز شدن پشت لب تاپم بود را باز كردم جالب بود كه شيار رم فقط يكي داشت لب تاپم مگه ميشه دوتا رم 512 كه روي لب تاب هست در زير يكديگر باشند؟؟؟
    شما وقتی محفظه رم رو باز می کنی فقط یکی از رم ها رو میبینی ، برای رم دوم باید کیبورد را در بیاری تا بهش دسترسی داشته باشی ! برعکس سونی ، این کار اعصاب خورد کنه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر بنده برای هر کاری می تونید به بخش dell manuals و doc مراجعه کنید ... سایت دل بهترین راهنمای شماست

اون يكي جا رو هم كه باز كردم خبري از هارد نبود؟؟؟ فكر كنم مال وايرلس و اين حرفا بود؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و به نظرم باز هم از سایت دل استفاده بکن

online manual های دل بهترین هستند

ضمنا يك سوال ديگه آيا هارد با سرعت بالاتر ورم قوي تر باعث مي شه كه ويندوز هم سريع تر كار كنه؟؟ يا مثلا يك كپي كردن ساده هم سريعتر انجام بشه؟؟؟
    تاثیر زیادی رو زمان لودینگ ها و کپی اطلاعات داره ، البته بجز سرعت بافر هارد ها هم مهم هست ...

سعی کن جنس اصلی بخری ، هیچ وقت قطعاتت آسیب نخواهند دید

یک نکته : برای تشکر این هست

موفق باشید

8. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

آخه بعضي وقتا كليك كردن فقط يك دكمه براي تشكر كافي نيست ...شرمنده ديگه ببخشيد p:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

ولي من فكر مي كنم هارد من اينجا باشه ولي منتظر نظر شما هستم آخه لب تاپ من هم مثل اين عكس اين قسمت رو داره ..آيا همين هارد لپ تاپ من نيست؟؟؟
    آيا اين مدل با مدلهاي ديگر از نوع هارد فرق داره؟؟؟ يعني بايد يك هارد خاص بگيرم براي لپ تاپم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

ببخشيد اين سوال الان يادم اومد راستي اگه هارد من از اين باشه چجوري بفهمم ساتا هست يا نوع ديگر؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •