تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 39

نام تاپيک: رازها در mwc

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض رازها در mwc

سلام به همگی .

بدون شک بهترین نویسنده ائی که بدون هیچ ترسی همه برندها رو زیر سوال میبره Eldar هستش .

امروز Eldar یه چیزهائی در وبلاگش نوشته که واقعا آدم میفهمه این کمپانی ها سیاستی دارن که هیچ کس نمیفهمه !

اولین کمپانی نوکیا .

Nokia Sparrow multi-core computer running Linux
    محصول فوق العاده نوکیا تحت نام Sparrow با سیستم عامل Linux قرار بود در MWC امسال معرفی بشه .

به گفته Eldar این محصول فوق العاده ( خود Eldar باهاش کار کرده و گفته بهترین هستش ) از نوکیابا سیستم عامل Linux و صفحه کلید QWERTY با دیزاینی زیبا به خاطر اینکه کمپانی های دیگه همچین گوشی رو معرفی نکردن به سال 2011 انداخت .

×××××××××××××××××××××××××

چرا کمپانی ها گوشیهایی با سیستم عامل Andorid معرفی نکردن ؟
    Understanding Android
    گوگل قبل از برگزاری MWC یه همه کمپانی ها اعلام کرده که نسخه 3.0 سیستم عامل Android بزودی عرضه میشه .

به خاطر اینکه کمپانی ها از نسخه 1.0 این سیستم عامل استفاده نکنن هیچ گوشی با سیستم عامل Android معرفی نکردن .

××××××××××××××××××

موتورولا در MWC سکوت رو به جای معرفی انتخاب کرد !
    Some good news for Motorola
    به گفته Eldar همگی در MWC متحیر شدن وقتی دیدن Motorola حتی یه گوشی هم واسه معرفی کردن نداره .

ولی باز Eldar با 3 گوشی جدید موتو کار کرده . گوشیهائی که اصلا رونمائی نشدن .

موتورولا گفته بزودی این کمپانی مسیر تلفن همراه رو به طور گسترده ائی ادامه میده .

گوشیهائی با صفحه نمایش 4 یا 3.8 اینج با دوربین 5 یا 8 مگاپیکسل و این گوشیها :

×××××××××××××××××××××××

Idou از سونی اریکسون !

Idou به گفته Eldar حتی از نظر بدنه و ساخت آماده بهره برداری نبوده . این گوشی که با شکلی کاملا پلاستیکی در MWC معرفی شده حتی دوربین 12.1 مگاپیکسلی هم روش نبوده ! سونی اریکسون هنوز روی هیچکدوم از گوشیهاش مدل 12 مگاپیکسلی قرار نداده .

××××××××××××××××××××××

نسخه 6.5 وبندوز موبایل از مایکروسافت .

خب نسخه 6.5 هم عرض شد !

Eldar با نسخه 6.5 این سیستم عامل مثل اینکه اصلا حال نکرده ! نوشته که فقط یه اسکین به نسخه 6.1 اضافه شده .

این نسخه هنوز تکمیل نشده و حتی بعد از 30 دقیقه این نسخه به طور کامل هنگ میکنه .

از مدبر مایکروسافت سوال کرده و جوایش این بوده :
    Yes, sure, everything’s OK now

Eldar توی نوشته های بعدیش بیشتر از ناگفته های MWC میگه .

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 8 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به گفته eldar این محصول فوق العاده ( خود eldar باهاش کار کرده و گفته بهترین هستش ) از نوکیابا سیستم عامل linux و صفحه کلید qwerty با دیزاینی زیبا به خاطر اینکه کمپانی های دیگه همچین گوشی رو معرفی نکردن به سال 2011 انداخت .
    این نوکیا هم دیگه زیادی سیاست به خرج میده !

بابا بده بیرون یه دونه بخریم دیگه !!!!

4. این کاربر از اماستیاف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Idou از سونی اریکسون !

Idou به گفته Eldar حتی از نظر بدنه و ساخت آماده بهره برداری نبوده . این گوشی که با شکلی کاملا پلاستیکی در MWC معرفی شده حتی دوربین 12.1 مگاپیکسلی هم روش نبوده ! سونی اریکسون هنوز روی هیچکدوم از گوشیهاش مدل 12 مگاپیکسلی قرار نداده .

این الدار هم دیگه خیلی منفی باف
    این همه عکس از گوشی معرفی شده این همه با گوشی کار شد و اینترفیسش به طور کامل نمایش داده شد
    جریان دوربین هم احتمالا از خودش درآورده مثل جریان c905

محصول فوق العاده نوکیا تحت نام Sparrow با سیستم عامل Linux قرار بود در MWC امسال معرفی بشه
    عجیبه همه منتظر سیمبیان تاچ از نوکیا بودن!!!!!!!!

6. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

بر خلاف همه ی شما که از قیافه و ظاهر آیدو خوشتون اومد من از ظاهرش خوشم نیومد.نمیدونم شاید من بد سلیقه باشم.یه جورایی بدنش مثل ویوتی میمونه و من از ویوتی به شدت متنفرم و این تنها دلیل من شاید باشه.

8. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

سعید جان ... بالاخره این الدار یه چیزی میگه که میدونه ....
    حالا بیایین بگید این آقا با اس ای چپه .... از سامسونگ پول میگیره ...... زنش توی ال جی سهام داره ..... برادر شوهرش مدیر بخش جوجولی نوکیاس

ول کنید بابا .......

همین جا ؛ حمایت قاطع خودم رو از آیدا اعلام میکنم .... و بدون شک بهترین گوشی توی دنیاس ...... که تا صد سال دیگه هم گوشی رو دستش نمیاد.......!!!

10. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سعید جان ... بالاخره این الدار یه چیزی میگه که میدونه ....
    حالا بیایین بگید این آقا با اس ای چپه .... از سامسونگ پول میگیره ...... زنش توی ال جی سهام داره ..... برادر شوهرش مدیر بخش جوجولی نوکیاس

ول کنید بابا .......

همین جا ؛ حمایت قاطع خودم رو از آیدا اعلام میکنم .... و بدون شک بهترین گوشی توی دنیاس ...... که تا صد سال دیگه هم گوشی رو دستش نمیاد.......!!!
    میدونه ولی بعضی مواقع اطلاعات اشتباه میده مثل c905
    ریویوهاش هم که با بقیه سایت ها ضد و نقیض داره مثلا ریویوی c902 و c905 و w960 تو موبایل ریویو با رویوهای gsmarena و phone arena مقایسه کن خیلی تابلو میزنه

آیدو هم خوبه و اعث میشه 12 مگاپیکسلی ال جی و سامسونگ زودتر وارد بازار بشه و خب رقابت بهتر و حق انتخاب بیشتر میشه

ضمنا آیدا بهترین گوشی دنیا نیست مثل اینکه w1 با دوربین 20مگا پیکسل یادت رفته

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این همه عکس از گوشی معرفی شده این همه با گوشی کار شد و اینترفیسش به طور کامل نمایش داده شد
    جریان دوربین هم احتمالا از خودش درآورده مثل جریان c905

عجیبه همه منتظر سیمبیان تاچ از نوکیا بودن!!!!!!!!

آره این الدار چرت و پرت زیاد میگه! کلا با سونی اریکسون حال نمیکنه. یک روویو ازش درباره یکی از گوشیهای سونی اریکسون پیدا اگه کردید که توش کنایه و متلک و اینا نباشه جایزه دارید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa<>khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این الدر درسته اطلاعات زیادی داره اما اطلاعاتش رو با میل خودش مینویسه و جهت میده
    یه جوری از نوکیا صحبت کرده که یکی ندونه چی هست.در حالی که اندرویید باعث انزوای لینوکس شده(حرف من نیست همه قبولش دارند که:Android may be doing its best to exterminate linux on the mobile platform)
    موتو هم برین ببینید گوشی هاش چیه که معرفی نکرده.یه سر به همون موبایل ریویو بزنید عکسهاش رو میبینید
    در مورد ایدو هم نصفشون واقعیته اما جالب این اقا نوبت اس ای که میشه فقط یاد عیب ها و کاستی ها میوفته

14. این کاربر از mostafa<>khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این الدر درسته اطلاعات زیادی داره اما اطلاعاتش رو با میل خودش مینویسه و جهت میده
    یه جوری از نوکیا صحبت کرده که یکی ندونه چی هست.در حالی که اندرویید باعث انزوای لینوکس شده(حرف من نیست همه قبولش دارند که:android may be doing its best to exterminate linux on the mobile platform)
    موتو هم برین ببینید گوشی هاش چیه که معرفی نکرده.یه سر به همون موبایل ریویو بزنید عکسهاش رو میبینید
    در مورد ایدو هم نصفشون واقعیته اما جالب این اقا نوبت اس ای که میشه فقط یاد عیب ها و کاستی ها میوفته

همین دیگه. و کلا کسی که نوشته هاش همیشه جهت دار باشه , رویووهاش اصلا برا من اعتبار نداره.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

بابا بیخیال ...... مگه مریضه اعتبارش رو زیر سوال ببره.......!؟؟!؟! ول کنید.......!!! ;-)

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •