سلام به همه دوستای گلم
میخواستم یه مادر بورد خوب که phenom 9950 رو کامل ساپورت کنه و اینکه برای اورکلاک هم خوب باشه بهم معرفی کنید و قیمتشم تا 230 یا 240 بیشتر نباشه
به گرافیک انبورد و اینجور چیزا هم احتیاج ندارم![]()
سلام به همه دوستای گلم
میخواستم یه مادر بورد خوب که phenom 9950 رو کامل ساپورت کنه و اینکه برای اورکلاک هم خوب باشه بهم معرفی کنید و قیمتشم تا 230 یا 240 بیشتر نباشه
به گرافیک انبورد و اینجور چیزا هم احتیاج ندارم![]()
َشما cpu رو خریدی یا میخوای بخری ؟
cpu دارم فقط میخوام یه مادر بورد خوب بگیرم
سلام
امرزوه با اومدن Am3 دیگه خرج کردن برای مادربرد های AM2 + ارزش نداره! برای اینکه این مادربرد های AM3 ساپورت میکنند ولی از DDR3 پشتیبانی نمی کنند!و ارزش ندارند و از قابلیت اور کمتری برخوردار هستند! پس شما میتونی با 130 120 تومن یه مادربرد خوب در حد همین AM2+ بگیری! دیگه خرج کردن برای AM2+ ارزش نداره!
نظر من روی XFX Nforce 750a یا MSI k9N2 Diamond یا Abit AN78GS یا بقیه مادرد هایی که دوستان پیشنهاد بدند!
درسته!امرزوه با اومدن Am3 دیگه خرج کردن برای مادربرد های AM2 + ارزش نداره!
اورکلاک رم اصلا مهم نیست!و جز فاکتورهای برتری به شمار نمیاد!برای اینکه این مادربرد های AM3 ساپورت میکنند ولی از DDR3 پشتیبانی نمی کنند!و ارزش ندارند و از قابلیت اور کمتری برخوردار هستند! پس شما میتونی با 130 120 تومن یه مادربرد خوب در حد همین AM2+ بگیری! دیگه خرج کردن برای AM2+ ارزش نداره!
اینا قیمت دلار دقیق داری؟XFX Nforce 750a یا MSI k9N2 Diamond یا Abit AN78GS
من باشم که از اون کارا می کنم!دی
9950 رو رد می کنم و + 240 یه مین p45 می خرم و Q9400!اگه هم شد پردازنده قوی تر!
ای ام دی و این چیپ و مدل زیاد ارزش خرج کردن نداره!
مگه مدل Amd Phenom II 940 X4 از این پردازنده قویتر نیست ؟9950 رو رد می کنم و + 240 یه مین p45 می خرم و Q9400!اگه هم شد پردازنده قوی تر!
به نظر من بهتره یا 940 بخرید یا صبر کنید AM3 بخرید.
![]()
Last edited by Professor Massoud; 26-02-2009 at 08:02.
بله کیا جان
قیمت An78GS حدود 120 تومن!
XFX Nforce 750A حدود 135 تومن
Diamond قیمت ندارم!
واقعا تا این حد برای ای ام دی ارزش داره!همین حدود کافیه ولی بیشتر از این اصلا! زیاد هم هست!
درسته به نظر من این مدل های اینتل تقریبا حدودی قدیمی شدند AM3 ببندید بهتره!
به این لینک یه سر بزنید و لطفا نظرتون رو دوباره بگید مرسی
چون به نظر میرسه ddr3 تفاوتش با ddr2 خیلی چشمگیر نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sir payman; 26-02-2009 at 12:51.
در این سیستم ها درسته!
ولی توی سیستم های High End تفاوت بسیار محسوسی نسبت به DDR2 ها دارند!
ماندد سیستم های Core i7 که از Triple Channel DDR3 پشتیبانی میکنند!
ولی خوب در آینده ممکنه نرم افزار یا بازی .............. عرضه بشه که تفاوتشون در اون ها محسوس بشه!
حرف شما کاملا درسته
منم که فعلا اون قدر پول ندارم که بخوام i7 بخرم و از Triple Channel استفاده کنم
در ضمن هیچکدوم از مادر بوردهایی که پیشنهاد داده بودی cpu منو ساپورت نمیکرد لطفا یه کم دقت کن اینجوری خرج الکی میزاری روی دستمون
اینم لینکهایی که حرف منو تائید میکنه. فقط اون مدل msi بود که 9950 رو ساپورت میکرد(125 واتی) ولی مال من 140 واتی هستش و ایراد از من بود که نگفتم 140 واتی سی پی یوم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر هر صورت ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sir payman; 26-02-2009 at 21:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)