سلام
دلیل ایجاد این تاپیک بیان مشکلاتی است که بنده در هنگام خرید دوربین با آن مواجه شدم تا تجربه ای باشد برای دیگران تا بیشتر با اوضاع نابسامان بازار و نمایندگی ها آشنا شوند
موضوع از این قرار بود که بنده چند هفته پیش پس از ماه ها تحقیق تصمیم گرفتم یک دوربین دیجیتال بخرم.
پس از مراجعه به نمایندگی به اصطلاح معتبر که ابراز داشتن نمایندگی شرکت بازرگانی ایران و شرکت بانیان که نمایندگی رسمی محصولات پاناسوتیک هستند اقدام به خرید دوربین کردم. در ان زمان اکثر نمایندگی ها قیمت دوربین را از 480 تا 520 اعلام میکردند (دوربین بنده fz28 می باشد)
نمایندگی فوق دوربین را همراه با کیف و رم 1 گیگ که 480 قیمت دادند و بنده به تصور قیمت مناسب تصمیم گرفتم از همین فروشگاه خرید کنم از انجایی که رم 1 گیگ برایم کافی نبود آن را به فروشنده پس دادم و مجموعا 10 هزار تومان از قیمت کل دوربین کثر کردن. تا اینجا همه چی خوب پیش می رفت . وقتی دوربین را خریدم و به منزل مراجعه کردم دیدم کیفی که نمایندگی در هنگام خرید به بنده داده است مخصوص سری fz8 است و fz28 به اندازه 1cm از عرض بزرگتر است و دوربین به طور کامل در درون کیف جای نمی گیرد و این مشکل زمانی بیشتر شد که وقتی قصد داشتم دوربین را همراه درپوش لنز در درون کیف قرار دهم . با مراجعه به فروشگاه مربوطه فروشنده اظهار داشتند که تمام کیف های که همراه این دوربین به مشتری داده می شود اینگونه است.و وقتی بیان کردم که ایا می شود این کیف را با کیف دیگری تعوض کرد گفتند که بله می شود این کیف را به مبلغ 5 هزار تومان از شما پس می گیرم و وکیف فابریک به مبلغ 35 هزار تومان به شما میدهم جالب اینجاست قیمت کیف همراه دوربین با محافظ lcd که 5 هزار تومان حساب شد برابر بود
مشکلات به اینجا ختم نشد.فردای آن روز با خبری ناگوار روبرو شدم و آن هم افت شدید قیمت این دوربین بود که یکباره بنده در عرض 3 روز متحمل 90 هزار تو مان ضرر شدم و وقتی با فروشگاه مربوطه تماس گرفتم با لحنی حق به جانب گفتند شرکت قیمت ها را کا هش داده و ما هم این وسط ضرر کردیم. در حال حاضر این دوربین همراه با کیف و رم 390 هزار تومان به فروش می رسد. .اینم بگم قیمت این دوربین در بازار جهانی 280 تا320 دلار بود و آن زمان قیمت این دوربین در ایران تا 520 هزار تومان
در پایان امیدوارم یک روزی فرا رسد که به اوضاع نابسامان و ناهنجار بازار ایران رسیدگی شود