موتورولا e8چطور گوشی هستش؟کسی باهاش کار کرده؟
قیمت؟
موتورولا e8چطور گوشی هستش؟کسی باهاش کار کرده؟
قیمت؟
کاظم ترکوندی بابا........!!!
آخرش هم فقط خودم هستم که جوابت رو بدم ..... قیمتش حدود 260 من دارم......!! (تهران).
گوشیه خوبیه ....... شما چطوری....!؟!؟
داداش حدود 270-80 نهایت 300 میخوام خرج کنم عید نوروز میخوام گوشیمو عوض کنم و از دست این بی ریخت مزخرف خلاص بشم.یعنی ان73
بابا تو که پول داری برو بخر
من یک ماه میخوام گوشی بخرم ...... ولی اصلا نمیدونم کدوم رو بخرم.....!!بابا تو که پول داری برو بخر
گیجه گیجم......!!
بعدم کی پول داره من......!؟!؟؟! خوبه جنابالی هستی که فرت و فرت گوشی عوض میکنی ...... میری هند .....
کاظم این گوشی رو برای چی میخوای .....؟!؟! چون دوربینش تعطیله .... و تا جایی که یادمه تو هم دنباله دوربین خوب هستی.....!!
نوکیا خوبه هم دوربین داره و هم سیستم عامل درسته یه کم گرونه اما مشکلش قیافه هست که نداره
سونی اریکسون تکراری هستش واین جدیدی ها هم طول میکشه تا افت قیمت کنه
سامسنگ خیلی خوبه اما برنامه نمیخوره سیمباین دارش هم گرونه آی 560 خوبه که توی ایران نیست.
موتورولا زیبا هستش دست هر کسی نیست و اصلا خز نمیشه اما گرونه و در موردش اطلاعات درست و حسابی کسی نداره.
اگه تلفیقی از اینا در بیاد ببین چی میشه.
الان یه ان73 دست اومده اما متاسفانه کارتونش تو اسباب کشی گم شدهمیخوام یه جوری قالبش کنم بره اما مشتری واسش گیر نمیاد
ولی این e8 یه قسمت مهمش که نیمشه ازش دل کند همین زیباییشه........!!!
اگه آدمی هستی که هر چند وقت یه بار گوشیت رو عوض میکنی ...... سمته این گوشی نرو ؛ برای فروشش درده سر داری ..... حتی از فروش سامسونگ هم سخت تره......!!!
دیگه پولشو ندارم تا گوشی عوض کنم یه گوشی میخوام بگیرم واسه یکی دو سال.
به نظره من شما که میخای گوشی را تا یکی دو سال نگه داری به گزینه های دیگه ای مثل نوکیا و سونی اریکسون فکر کنید بهتره.
البته از گوشی های دارای سیستم عامل انتخاب کنید باز بهتره.چون وقتی سیستم عامل داشته باشه میتونید محیط کار را عوض کنید........خودتون بهتر از من میدونید.این طوری دیگه کمتر از گوشی خسته میشید
از نوکیا و سونی اریکسون خسته شدم.سیستم عامل هم فقط ویندوز موبایل به من حال میده تا یکی دو سال دیگه ویندوز موبایلهای 6.5 میاد تا اون موقع میخوام یکی از این گزینه ها رو داشته باشم.
سونی اریکسون واقعا تکراری شده و نوکیا هم خز هست و هم اینکه قیافه نداره.
با توجه به این صحبتها که پولدار هم هستی:
تو گوشی های ویندوز موبایل 3 نوع هستد که از همه ارزونتر و شیکتر و جدیدترند و تا ویندوز 6.5 میتونه کارتو راه بندازه:
بدون کیبرد:
HTC Touch Viva
سیستم عاملش ویندوز موبایل ورژن 1/6.
2.8 اینچ. 240 در 320 پیکسل.
128 مگابایت حافظه داخلی
پردازنده 201 MHz.
دوربین 2 مگاپیکسل، فیلمبرداری Cif.
فلش ندارد
قیمت: با گارانتی پرشين تلكام 3,300,000 ریال
با کیبرد:
Samsung i780
سیستم عاملش ویندوز موبایل ورژن 0/6.
2.55 اینچ. 320 در 320 پیکسل.
128 مگابایت حافظه داخلی
دوربین 2 مگاپیکسل، فیلمبرداری QVGA@15fps.
فلش ندارد
قیمت: خدمات پارسه 3,200,000 ریال
بدون کیبرد:
LG KS20
سیستم عاملش ویندوز موبایل ورژن 0/6.
2.8 اینچ. 240 در 320 پیکسل.
128 مگابایت حافظه داخلی
پردازنده 400 MHz.
دوربین 2 مگاپیکسل، اتوفوکوس، فیلمبرداری QVGA@15fps.
فلش ندارد
قیمت: پیداکردنش خیلی سخت شاید هم نتونی پیداش کنی. البته شما استادی میتونی پیدا کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)