سلام
من میخواستم ببینم از این سیب ها که جناب huti_421 استفاده میکنه و هر دفعه داخلش یه چیز میزاره چیجوری هستش !!
مرسی
محمد
سلام
من میخواستم ببینم از این سیب ها که جناب huti_421 استفاده میکنه و هر دفعه داخلش یه چیز میزاره چیجوری هستش !!
مرسی
محمد
هومن بیا جواب بده ، دهن مردمو آب میندازی با این سیب ها
.
خب ، فرض میگیریم که کادر سیب رو داریم
داخلش رو سلکت میکنیم ، سلکت رو روی ناحیه دلخواه میبریم ، Copy & Paste طرحی از سیب ، با جنس لایه مورد نظر بدست میاد
بعد هم افکت و ادیت و اینجور چیزا است دیگه ، همه چیز سلیقه ای و دلخواه هست
چقدر کامل بود ...![]()
والا ما کار باغبونی رو بوسیدیم گزاشتیم کنار ، الان هومن بهترین باغبون دنیا استچقدر کامل بود ...
حالا کجاش رو نفهمیدی که طعنه میزنی ؟
والا این چیزی که ما میبینیم کلی کار داره !!
شما خیلی کامل و جز به جز توضیح دادین
تشکر کردیم دیگه ...![]()
خوب سلام به همه
باغبون هومن اومد
قبل از هر چیز واسه سهولت در هر امر مترقبه و غیر مترقبه فایل EPS از یه سیب رو که کشیدم میذارم تا الگوی اصلی آماده باشه !!!
که به صورت زیر هست :
شما برای باز کردن این فایل ها کافیه فایل رو بکشید و تو محیط فتوشاپ رها کنید ...
حالا یه صفحه میاد که شما به جز اندازه و سایزش بقیه ی تنظیمات رو مطابق شکل زیر انجام بدید :
حالا فایل باز شده و شما باید فقط تصویر رو انتخاب کنید !!!
برای این کار باید از منوی لایه هایی که در سمت راست نرم افزار هست از روی شکل کوچیکی که کنار لایه وجود داره ( یه مربع کوچیک که یه نما از لایه رو نشون میده ) در حالی که کلید Ctrl رو نگه داشتیت روش کلیک کنید !!!
همونطور که پروژه در حالت انتخابه ابلزار گرادینت رو باز کنید و از قسمت نوار ابزار بالای Gradiant که یه حالت مستطیل داره که پیش نمایش رنگ رو نشون میده وارد محیط ساخت رنگ جدید بشید ( با کلیک کردن روی اون مستطیل ) و رنگ هارو تو همچین مایه هایی انتخاب کنید : ( یعنی از تیره به روشن ) :
اگه بلد نیستید رنگ هارو تغییر بدید روی مستطیل مثل های پایین نوار رنگ یه کلیک کنید و میبینید که زیرش رنگ داخل یه مستطیل دیگه به نمایش در میاد و شما با کلیک بر روی اون مستطیل رنگ وارد پالت رنگ فتوشاپ میشید !!!
بعد نوبت میرسه به رنگ و لعاب دادن به کارتون که من با ابزار Burn و Dodge بهش یه خورده تیرگی و روشنی دادم و یه فیلطر هم از منوی فیلطر ها به سلیقه ی خودم بهش اضافه کردم !!!
که در نهایت تصویر به این شکل در اومده :
تو تصویر بالا یه سایه هم مشاهده می کنید که اون رو هم با دو بار کلیک بر روی لایه و گزینه ی Drop Shadow و تغییر در Opacity سایه و Size اون که وقتی روی Drop Shadow و نه check Box کنارش کلیک می کنید تنظیمات سایه به نمایش در میاد !!!
خوب حلا نوبت میرسه به تصویری که می خواین بندازین تو این سیب
همونطور که لایه ی سیب در حال انتخابه با یکی از ابزار های انتخاب مثل Magic Wan اون انتخاب رو بکشید و بندازید تو یه تصویر دیگه مثل این :
خوب با Magic Wan در حالی که موس رو نگه میدارید میتونید انتخاب رو جاش رو عوض کنید !!!
در نهایت وقتی محل مورد نظر رو پیدا کردید Ctrl + C رو بزنید و تو پروزه ی اصلیتون Ctrl + V که حالت کپی / پیست ایجاد میشه !!!
که پروژه ی اصلی به شکل زیر در میاد :
با کم کردن Opacity که از بالای منوی لایه های یه قسمت داره که نوشته Opacity میتونید شفافیت لایه کپی شده رو کم کنید یا اگه می خواید رنگش رو عوض کنید باید Ctrl + U رو بزنید و Hue لایه ی سیب اصلی رو تغییر بدید !!!
و این هم تصویر نهایی من :
وسطش نظرم عوش شد ، زیاد با Avril حال نکردم Charlize گذاشتم
برای سیو کردن به حالت PNG هم کاری نداره یه Ctrl + S رو میزنید و PNG سیو می کنید یا Ctrl + Shfit +Alt + S رو میزنید و با PNG-24 سیو می کنید
و در آخر این هم فایل EPS الگوی سیب طراحی شده توسط حاج هومن ، مدیر عامل کمپانی عظیم و بین المللی حاج هومن پروداکشن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا چی شد هومن جان ؟بعد نوبت میرسه به رنگ و لعاب دادن به کارتون که من با ابزار burn و dodge بهش یه خورده تیرگی و روشنی دادم و یه فیلطر هم از منوی فیلطر ها به سلیقه ی خودم بهش اضافه کردم !!!
هومن جان آموزش رو زیر دیپلم بنویس : دی
سلام...
به جاي هومن، من جواب ميدم!
دو ابزار Burn Toolو Dodge Tool
كه هومن نام برد، به راحتي از پنل سمت چپ قابل انتخابه!
و كليد ميانبر اونها هم O هستش.
با استفاده از ابزار اول، ميتوني نواحي مورد نظر رو تيره كني و با بازار دوم اونا رو روشن كني، و به طور كلي ميتوني به كارت بعد و زيبايي بدي.
موفق باشي♥♥♥
Last edited by Saeed kmss-D; 24-02-2009 at 13:21.
من Dodge و Burn کردم ولی اون مرحله که هومن جان ازش عکس گذاشته با اینی که من درست کردم زمین تا آسمون فرق میکنه !!
برای مثال دور عکس هومن جان مثل اینکه گرد شده هست ولی برای من تیز هست !!
و اینکه این Dodge و Burn کردن من خیلی ضایع هستش !! به صورت خیلی تابلویی شده !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)