سلام
راستش بعد از دانلود اين فايل از توي اين اينترنت پرسرعت(بعد از 1 ساعت ) 5 مگابايت
حالا اين error رو ميده خيلي خيلي هم اين برنامه واسم اهميت داره ؟در ضمن توي سايت هاي خارجي هم سرچ كردم چيزي دستگيرم نشد !!!!!!!!!!
![]()
![]()
سلام
راستش بعد از دانلود اين فايل از توي اين اينترنت پرسرعت(بعد از 1 ساعت ) 5 مگابايت
حالا اين error رو ميده خيلي خيلي هم اين برنامه واسم اهميت داره ؟در ضمن توي سايت هاي خارجي هم سرچ كردم چيزي دستگيرم نشد !!!!!!!!!!
![]()
![]()
خب لینکش را بده تا ما هم دانلود کنیم ببینیم به ما هم این پیغام را می ده یا نه ؟
به نظر من فکر کنم خراب دان کردی .
سلام
اين هم لينكولي موقع دان هيچ مشكلي پيش نيومد !!! با IDM هم دان كردم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aaaammmm87; 22-02-2009 at 12:34.
خیلی ببخشید ولی فکر کنم این آدرس فایل تو سیستم خودتونه !!!
سلام
اين كه آدرس فايل تو كامپيوتر خودته اون لينكي رو كه از اينترنت گذاشتي بذار.![]()
سلام!
برو Microsoft .Net Framework ورژن 2 يا 3 رو پيدا كن و نصب كن انشا الله درست ميشه!
اي بابا حالا ديگه همه گير بديد موقع كپي لينك اشتباهي لينك ذخيره رو گذاشتم !!!!!!!!!!
سلام اين ورژنش NET-Framework-v2.0.50727.42 نصبه ولي باز هم خطا ميده ؟
ورژن 3 رو هم نصب كردم باز هم درست نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!![]()
Last edited by aaaammmm87; 22-02-2009 at 12:44. دليل: نصب ورژن جديد
من فايل رو دانلود كردم و اجرا شد مشكلي هم نداشت اگه ويندوز ديگه اي داري امتحان كن شايد شايد شايد از ويندوزت باشه
از control panel به system properties برید تو تب advanced توی قسمت performance روی setting کلیک کنید تو پنجره ای که باز میشه به تب آخری Data excution .... برید گزینه Turn on DEP ( گزینه اولی ) رو انتخاب کنید ok سیستم رو ریست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)