لطفا بگيد كه هر كدوم ازمهارتهاي icdl مربوط به كدوم نرم افزار و مهارتها ميشن؟
فكر ميكنم 7 تا مهارت باشه . لطفا بگيد كه هر كدوم چي هستند ؟
با تشكر
لطفا بگيد كه هر كدوم ازمهارتهاي icdl مربوط به كدوم نرم افزار و مهارتها ميشن؟
فكر ميكنم 7 تا مهارت باشه . لطفا بگيد كه هر كدوم چي هستند ؟
با تشكر
مهارت 1 : IT
مهارت 2 : Windows
مهارت 3 : Word
مهارت 4 :Excel
مهارت 5 : Access
مهارت 6 : PowerPoint
مهارت 7 : Internet
با تشكر از شما دوست عزيز
ميخواستم بدونم كتاب خاصي و استانداردي براي اينها وجود داره كه بخونيم ؟
مثلا مهارتهاي اول و دوم ميخواستم بدونم سرفصل هاشون چي هست ؟ بقيه مهارتهاكه تقريبا معلوم هستند چيه؟
و سوال ديگه اينكه اگه كسي اينها رو بلد باشه و بخواد مدركشون رو بگيره جايي هست كه امتحان بگيرند و مدركش رو بدن ؟
کتابهای زیادی در این زمینه وجود دارند من به شما کتابهای انتشارات دیباگران رو پیشنهاد می کنم![]()
دوست عزيز تا اونجا كه من ميدونم اين مهارتها شامل كتاب رايانه كار درجه 2 هست كه مورد تاييد فني و حرفه اي هم هست.ميخواستم بدونم كتاب خاصي و استانداردي براي اينها وجود داره كه بخونيم ؟
مهارت اول (مباني) : در اين سطح مباني و مفاهيمit (فناوري اطلاعات)، ict (فناوري اطلاعات و ارتباطات) و icdl تدريس ميشود. همچنين سختافزار و نرمافزار كامپيوتر معرفي ميشود. به طور كلي اين سطح پايه شروع كار با سطوح بعدي است.مثلا مهارتهاي اول و دوم ميخواستم بدونم سرفصل هاشون چي هست ؟ بقيه مهارتهاكه تقريبا معلوم هستند چيه؟
مهارت دوم(مديريت فايلها و آشنايي با سيستمهاي عامل) : چگونگي كار با سيستم عامل ويندوز بطوريكه كاربر از نظر سرفصلهاي تعيين شده توسط هيئت علمي مجمع icdl تأييد شده باشد و بتواند اطلاعات مندرج در رايانه خود را با استفاده از امكانات ويندوز از جمله پنچرههاي سيستم عامل مديريت كند.
بله در همين اموزشگاههاي فني و حرفه اي (كامپيوتر) شما ميتوني بري واطلاعات كافي رو به دست بياري.سوال ديگه اينكه اگه كسي اينها رو بلد باشه و بخواد مدركشون رو بگيره جايي هست كه امتحان بگيرند و مدركش رو بدن ؟
خيلي ممنون دوست من . خيلي كامل بود
فقط يه سوال ديگه : خود icdl مخفف چي هست ؟
ICDLمخفف International Computer Driving License به معناي گواهي نامه بينالمللي كاربري كامپيوتر است.فقط يه سوال ديگه : خود icdl مخفف چي هست ؟
سلامبله در همين اموزشگاههاي فني و حرفه اي (كامپيوتر) شما ميتوني بري واطلاعات كافي رو به دست بياري.
به با کمال احترام اشتباه می کنید واسه گرفتن مدرک باید به خود فنی و حرفه ای شهرتون مراجعه کنید و به صورت ادواری امتحان بدین در این حالت فقط 4000 تومان هزینه فیش شرکت در آزمون رو باید بپردازید در صورتی که اگر از طریق آموزشگاه مراجعه کنید آموزشگاه از شما هزینه ای رو دریافت می کنه و در نهایت به فنی حرفه ای می فرستتون.....
رایانه کار 2 یه سری درسایی رو اضافه تر داره مثل زبان تخصصی، ویروس یابی ، داس و...دوست عزيز تا اونجا كه من ميدونم اين مهارتها شامل كتاب رايانه كار درجه 2 هست كه مورد تاييد فني و حرفه اي هم هست.
کتاب pdf رایانه کار رو کسی داره یا نه ؟
سلام
کتاب کلیش رو ندارم
ولی بعضی از مهارت هاش رو بچه ها به صورت تک تک گذاشتن تو این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)