تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: بازگشت در استفاده از فایل‌های pdf محتاط باشید

  1. #1
    آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    پست ها
    9,123

    پيش فرض بازگشت در استفاده از فایل‌های pdf محتاط باشید

    هکرها آسيب‌پذيري جديدي در Adobe Acrobat Reader يافته‌اند که با بهره‌گيري از فايل‌هاي PDF آلوده، مي‌توانند از آن براي در اختيار گرفتن کنترل کامل رايانه‌هاي آسيب‌ديده استفاده کنند.

    شرکت Adobe اعلام کرده است که طي هفته آتي، وصله اصلاحي اين باگ را منتشر خواهند کرد.

    به گزارش eWeek هکرها براي موذي‌گري و رخنه به سيستم‌ها، يک‌بار ديگر به سراغ فايل‌هاي PDF رفته‌اند و اين بار از ترکيب اين فايل‌ها با حفره امنيتي يادشده، سعي مي‌کنند به اطلاعات کاربران بيشتري دست يابند.

    اين باگ از بروز يک خطا در تجزيه ساختارهاي خاصي در فايل‌هاي PDF نشات مي‌گيرد و همانطور که اشاره شد، اگر حمله با موفقيت صورت پذيرد، هکر مي‌تواند به تمام سيستم آلوده دسترسي يابد.

    Geok Meng Ong يکي از محققان مکافي در اين‌باره مي‌گويد: به هنگام تجزيه بخش‌هاي خاص جاسازي شده در فايل، يک باگ در reader به نفوذگران اجازه مي‌دهد که در مکاني اختياري، بر حافظه عمل overwrite انجام دهند.

    وي مي‌افزايد: همانند تجربه Conficker، فقدان مديريت خوب patch موضوع بسيار هشداردهنده اي است و شايسته است که دست‌اندرکاران امنيت IT توجه بيشتري به اين قضيه نشان دهند. انتظار مي‌رود Adobe وصله اصلاحي اين باگ را خيلي سريع منتشر سازد.

    از سوي ديگر محققان امنيتي بنياد Shadowserver به کاربران توصيه مي‌کنند تا زمان ارائه و نصب وصله اصلاحي، گزينه JavaScript را غيرفعال سازند. سيمانتک هم از کاربران خواسته است، ضدويروس خود را به‌روز کنند.
    Last edited by franch; 21-02-2009 at 14:14.

  2. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •