تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 47

نام تاپيک: به کدام دانشمند بیشتر علاقه دارید ؟ چرا ؟

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

10 به کدام دانشمند بیشتر علاقه دارید ؟ چرا ؟

سلام دوستان

راستش من خیلی زندگیه دانشمندا و حرفاشون برام جالبه ! اونها واقعا آدم های عجیبی هستن!

اولش خواستم یه تاپیک با عنوان فاینمن بسازم و مقالات اونو اینجا بذارم! ولی بعد گفتم شاید شما هم مثل من از یه دانشمند خاص خوشتون بیاد و باهاش حال کنید و به ما هم یه حالی بدید و اونو معرفی کنید!

دوستان اگه با دانشمندی حال می کنند اینجا معرفی کنند، مشتاقانه منتظر ببینم بچه های پی سی بیشتر با کدوم دانشمند حال می کنن!

2. 2 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض Richard Feynman

از اون موقع که من متن سخنرانیه نوبل فاینمنو خوندم دیوونش شدم!
    اون واقعا آدم عجیبیه!

یکی از دلایل معروفیتش اینه که اون علمو خیلی ساده می دونه ویه معلم خیلی حرفه ایه علمه!
    می گن می رفته توی شهر های مختلف برای عموم سنگین ترین بجث های علمیو با زبون بسیار ساده و روزمره طوری توضیح می داده که همه می فهمیدن!
    تو کل سخنرانی هاش ار یه دونه فرمول استفاده نمی کنه!
    واقعا به نظرش این چیزا چیزای ساده ای هستند که الکی برای اینکه ماخنگیم عجیب و بزرگ شدن!

علم یه نقطه بود که جاهلان اونو افزایش دادندو از این حرفا!

من خیلی دوسش دارم!
    یکی از عجیب ترین سخنرانی های اون سخنرانیه نوبل اون هست که در ادامه لینک دانلود اون رو هم می ذارم!

دكتر ريچارد فيليپسفاينمندر 11 مي سال 1918 در منهتن نيويورك چشم به جهان گشود. فاينمن در طولسال‌هاي تحصيلش بر روي رياضيات و علوم بسيار مطالعه مي‌كرد زيرا پدرش مي‌خواست كهاو يك معلم فيزيك شود. وي همچنين براي آزمايش در زمينه الكتريسيته يك آزمايشگاه درخانه‌اش برپا كرد. فاينمن از نمادهاي رياضياتي خودش براي توابع Sin، Cos، tanو F(x) استفاده مي‌كرد.
    فاينمن در دبيرستان فار راك اوي (Far Rock away) به تحصيلپرداخت و در سال آخر دبيرستان برنده جايزه رياضي دانشگاه نيويورك شد. پس از اتمامدبيرستان او تمايل به ادامه تحصيل داشت اما به جز انستيتو تكنولوژي ماساچوست (MIT) بقيه دانشگاه‌ها به خاطر نمراتش و يهودي‌بودنش از پذيرش وي سرباز زدند. فاينمن درسال 1935 وارد MIT شد و در سال 1939 فارغ‌التحصيل ليسانس فيزيك گرديد. در سال 1942وي پس از كاركردن بر روي ساخت بمب اتمي (1942-1941) دكتراي خود را از دانشگاهپرينستون دريافت نمود. او پس از دريافت مدرك دكترايش به لوس‌آلاموس (Los Alamos) رفت تا كار بر روي بمب اتمي را ادامه دهد. سپس فاينمن به رياست بخش تئوري منسوب شد. در سال 1945 فاينمن به عنوان استاد فيزيك تئوري در دانشگاه كرنل (Cornell) بهفعاليت پرداخت. در بين سال‌هاي 1952 تا 1959 به عنوان استاد مهمان (Visiting Professor) درس فيزيك تئوري در انستيتو تكنولوژي كاليفرنيا (Caltech) به نام ريچاردچيس تولمن (Richard chase Tolman) مشغول به كار شد. بعد از آن سال تا زمان مرگش درسمت استاد فيزيك تئوري در آن دانشگاه مشغول کار بود.
    جايزه آلبرت انيشتن ازدانشگاه پرينستون به سال 1954، جايزه آلبرت انيشتن از كالج پزشكي و جايزه لورنس (Lawrence) در سال 1963 جوايزي بودكه ريچارد فاينمن موفق به اخذ آنها گرديد. وي درسال 1965 به خاطر توسعه‌دادن الكتروديناميك كوانتوم که تئوري اثر متقابل ذرات واتم‌ها را در ميدان‌هاي تشعشعي بيان مي‌كند به شهرت رسيد. وي در قسمتي از كارهايشآنچه را كه امروزه به نام "دياگرام فاينمن" ناميده مي‌شود، ترسيم نمود. اين دياگرامنمودار مكان- زمان اثر متقابل ذرات را نشان مي‌دهد. به خاطر اين كار وي جايزه نوبلرا درآن سال به همراه جي- اسكوينجر (J-Schwinger) و اس. آي. توموناجا (S.I. Tomonaga) اخذ كرد.
    بعدها در طول زندگيش هنگامي كه به گروه تحقيق حادثه انفجارشاتل چنجر پيوست و دو كتاب خاطراتش را كه پرفروش‌ترين كتاب‌ها شدند، منتشر كرد بهچهره برجسته‌اي تبديل شد.
    پروفسور فاينمن عضو انجمن فيزيك آمريكا، انجمنآمريكايي علوم پيشرفته و آكادمي ملي علوم بود. او همچنين در سال 1965 به عنوان عضوخارجي انجمن سلطنتي انگلستان انتخاب شد.
    در سال1959 ايشان مقاله‌اي را دربارهقابليت‌هاي فناوري نانو در آينده منتشر ساخت. فاينمن درآن سال در يک مهماني شام كهتوسط انجمن فيزيک آمريكا برگزار شده بود، سخنراني كرد و ايده فناوري نانو را برايعموم مردم آشكار ساخت.
    عنوان سخنراني وي اين بود «فضاي زيادي در سطوح پايينوجود دارد» باوجود موقعيت‌هايي كه توسط بسياري تا آن زمان كسب‌شده بود، ريچارد. پي. فاينمن را به عنوان پايه گذار اين علم مي‌شناسند.
    سخنراني او شامل اين مطلب بودكه مي‌توان تمام دايره‌المعارف بريتانيكا را بر روي يك سنجاق نگارش كرد. يعني ابعادآن را به اندازه 25000/1 ابعاد واقعيش كوچك كرد. او همچنين از دوتايي‌كردن اتم‌هابراي كاهش ابعاد كامپيوترها سخن گفت (در آن زمان ابعاد كامپيوترها بسيار بزرگتر ازابعاد كنوني بودند اما او احتمال مي‌داد كه ابعاد آنها را بتوان حتي از ابعادكامپيوترهاي كنوني نيز كوچكتر كرد) او همچنين در آن سخنراني توسعه بيشتر فناورينانو را پيش‌بيني نمود. وي در پايان سخنرانيش 1000 دلار براي اختراع اولينالكتروموتوري كه ابعادش حداكثر 64/1اينچ مكعب باشد، پيشنهاد داد. جايزه‌اي كه براياولين كسي كه بتواند ابعاد يك صفحه كتاب را به اندازه ابعاد اصليش كوچك كند، تعيينكرد. ابعاد اين صفحه كتاب مي‌بايست به اندازه‌اي باشد كه بتوان آن را به كمك يكميكروسكوپ الكتروني خواند. اين ايده‌ها در سال‌هاي 1960 و 1985 تحقق يافتند وجايزه‌هاي آنها نيز پرداخت شد.
    ريچارد فاينمن با گوند هوارد (Gwenth Howarth) ازدواج كرد كه ثمره اين ازدواج يك پسر به نام كارل ريچارد (Corl Richard) (متولد 22آوريل 1961) و يك دختر به نام ميشل كاترين (Michell Cathrine) (متولد 13 آگوست سال 1968) بود. متأسفانه فاينمن در سال 1988 به خاطر سرطان شكم در مركز پزشكي لوس‌آنجلسدرگذشت. ياد فاينمن همواره به خاطر گشودن دريچه‌اي نو در قلمرو علم فيزيك به سويما، در ذهن‌ها باقي مي‌ماند.

منبع:nano.ir

4. 6 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سخنرانیه نوبل اون بسیار جالبه!
    البته شما که حتما اونو خوندید ولی گفتم شاید بعضی ها هم مثل من نخونده باشن و این مطلب مورد استفادشون قرار بگیره!
    امیدوارم مفید باشه!

لینک دانلود متن سخنرانی(فارسی)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 4 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من از دکارت واقعا خوشم میاد.
    اون یکی از بزرگترین شکاکان تاریخ بود بطوریکه یک روز صبح وقتی از خواب بلند شد به وجود و یا عدم وجود خودش شک کرد.
    دومین دانشمندی که برام جالبه گالوا ست.
    خداییش فکرش رو بکنید جبر در دوره کارشناسی تا به نظریه گالوا میرسه تموم میشه ، حالا فکرش رو بکنید گالوا در سن 26 سالگی اون هم در دوئل به خاطر یه روسپی جونش رو از دست داد.

8. 3 کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

من از دکارت واقعا خوشم میاد.
    آدم جالبیه!!
    رنه دکارت (1650-1569 م.) را معمولاً بنیان گذار فلسفه جدید می‌دانند، و این چندان از واقعیت دور نیست. او نخستین مردی بود که در فلسفه جدید نبوغی والا نشان داد و نظریات وی در طبیعیات و فیزیک و نجوم نو تأثیري بسزا کرد. و اگر چه بسیاری از میراث‌های فلسفه مدرسی را نگاه داشت، اصولی را هم که گذشتگان بیان کرده بودند یکسره نپذیرفت، ولی کوشید فلسفۀ کاملی بنیاد نهد که سازمان تازه‌یی داشته باشد. این کار از روزگار ارسطوبه بعد اتفاق نیفتاده بود، و معلول اطمینان جدیدی بود که اهل علم به تازگی پیدا کرده بودند و این همه از آثار پیشرفت دانش بود. در آثار و تصانیف دکارت، نوعی طراوت و زیبایی بود که از روزگار افلاطون تا عهد وی در هیچ نوشته‌یی وجود نداشته است. فلاسفۀ میان آن دو، یعنی ارسطو و دکارت، بیشتر آموزگار بودند و اختراعات و اشتغالات علمی اندکی ظاهر گشته ‌بود. دکارت می‌نوشت، نه مانند آموزگاری؛ بلکه چون کاشف و پژوهنده‌یی بزرگ، ولی ترسان از فاش کردن آنچه یافته‌است. روش و سبک او آسان و بی‌تکلف بود، مخاطب او هم، بیشتر هوشمندان بودند تا تودۀ مردم ... برای فلسفه جدید بخت یاری بزرگی بود که پیش‌تاز آن، از ذوق ادبی سرشار و تحسین آمیزی برخوردار بود. اخلاف وی، در همۀ اروپا و نیز در انگلستان، تا روزگار کانت، روش او را نگاه داشتند، ولی تنها چند نفرشان توانستند سبک نگارش و تألیف او را تقلید کنند.

دوستان اگه می شه درباره دانشمندی که دوست دارن یه چند خطی بنویسن!!
    مثلا من تا حالا اسم گالوا رو نشنیده بودم!!!
    ای کاش دوستمون یه ذره توضیح می داد!
    Last edited by dampayi; 20-02-2009 at 23:07.

10. 3 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    felan haminja hastam

پيش فرض

من از اونی خوشم میاد که تازه تو 53 سالگی شروع کرد به تحصیل علم اگه گفتین کیه ؟... شاید هم وجه تشابهی بین من و اونه چون منم هر کاری که میکنم تو لحظه نودم جواب میده

12. این کاربر از saba estakhri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

اول خودم !
    بعد از خودم انیشتین !

14. این کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinpb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

6

اول از همه پروفسور حسابی که از کجا به کجا رسید!
    (فرض کن بابات سفیر باشه بعد تو مملکت غریب حکم اخراجشو بدن دستش مادرت سکته مغزی کنه و... بعد بشید مرد یک علمی جهان، حافظ قرآن و ...)

ولی در کل از لامارک خوشم می آد تو قرن 18 یه نظریه داد که بعد داروین و دوستان باز همه برگشتن به حرف اون.

16. 3 کاربر از hoseinpb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

خب شد گفتم دوستان یه توضیح بدن درباره دانشمندی که دوست دارن!!

اول خودم !
    بعد از خودم انیشتین !

من از اونی خوشم میاد که تازه تو 53 سالگی شروع کرد به تحصیل علم اگه گفتین کیه ؟... شاید هم وجه تشابهی بین من و اونه چون منم هر کاری که میکنم تو لحظه نودم جواب میده
    ؟؟!!! کیه؟

راستی این متن نوبل فاینمنو دانلود کردید؟
    خیلی شاخه ها!!
    حتما بخونید!

18. 2 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من پیشنهاد می کنم که تاپیک رو بکنید آدمهای مشهور که هر کسی اطلاعاتی از این چهره ها همراه عکس بذارن.

20. این کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •