من تازه n82 گرفتم باطريش بعد از 24 ساعت تموم ميشه حتي اگه باهاش هيچ كاري نكنم اولامي خوام بدونم شارژ شما چقدر دوام مي ياره دوما من ميخوام يه مموري بخرم تا چند گيگ تو بازار موجوده وديگه اينكه كمك ميكنه سرعت كمي بالا بره![]()
من تازه n82 گرفتم باطريش بعد از 24 ساعت تموم ميشه حتي اگه باهاش هيچ كاري نكنم اولامي خوام بدونم شارژ شما چقدر دوام مي ياره دوما من ميخوام يه مموري بخرم تا چند گيگ تو بازار موجوده وديگه اينكه كمك ميكنه سرعت كمي بالا بره![]()
سلام
دوست عزیز باتری شما صد در صد خرابه و حتی احتمال داره باتری تقلبی بهتون دادن.
تا هشت گیگ تو بازار هست ولی گوشی شما تا 4 گیگ بیشتر پشتیبانی نمی کنه
کی گفته پشتیبانی نمیکنه ؟؟؟
ان82 ، 8گیگ که سهله ، تا 16 هم ساپورت میکنه ....... فعلا" که 32گیگ نیست ولی اگه بیاد با اونم مشکلی نداره .....![]()
مگه شما امتحان کردی که می گی؟خود نوکیا هم گفته تا 4 گیگ ساپورت می کنه
با 16 که صد در صد هنگ می کنه
ان 82 آنچنان پیشرفته میست که فکر می کنین
چند تا از بچه های همینجا روی گوشیشون مموری 8گیگ گذاشتن و بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه ......
این رو هم ببین :
در ضمن اینو هم بدونید که گوشیهای نوکیا ( s60v3 , N Sereis ) اگر به آخرین ورژن آپدیت باشن و هر نوع مموری ( 16 ، 32 و ..... ) بیاد ، ساپورت میکنن و در واقع محدودیتی برای حجم مموری ندارن ......![]()
عزیزم همینجا هستند بچه هایی که 8 رو گوشیشون دارن و مشکلی ندارن. اون موقع که گفته بودن تا 4 شاید هنوز 8 و 16 نیومده بودن.مگه شما امتحان کردی که می گی؟خود نوکیا هم گفته تا 4 گیگ ساپورت می کنه
با 16 که صد در صد هنگ می کنه
ان 82 آنچنان پیشرفته میست که فکر می کنین
بیا این دوستمون زودتر زحمت کشیدن و جواب دادن.
Last edited by noisymind; 20-02-2009 at 22:27. دليل: بیا این دوستمون زودتر زحمت کشیدن و جواب دادن.
خب باشه قبول من کم آوردم حالا از این دوستتون بپرسین از کجا مموری 16 گیگ گیر آورده که من خیلی احتیاج دارم هرجا می پرسم ندارن
فکر کنم هنوز مموری 16گیگ به بازار ایران نرسیده و موجود نیست ....
باشه ممنون مجبورم صبر کنم تا بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)