تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: كسي درباره پردازنده core i7 920 D0 اطلاعاتي داره؟

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض كسي درباره پردازنده core i7 920 D0 اطلاعاتي داره؟

سلام
    توي اخبار اومده اينتل قراره سي پي يو core i7 920 با استپينگ D0 رو در 2 مارس روانه بازار كنه كسي ميدونه چه فرقي با مدل قبليش داره؟ اينم چندتا لينك
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به نظر می رسه d0 نسبت به c0 به جز تفاوت هایی که رسما اعلام شده کمی بهتر اورکلاک بشه و vid بهتری هم داشته باشه. ممکنه از نظر دما هم نسبت به d0 خنک تر باشه.

3. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ممنون خيلي لطف كرديد. بقيه نظري ندارن.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا كف كردم. اين لينك رو ببينيد.
    کد:
    من انگليسي‌م خوب نيست. ولي فكر كنم با فن thermalright 120 با اين مقدار اوركلاك دماش به 18 درجه رسيده.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نه اینطوری نیست.

note the air temperature was from 18 to 19 degrees celsius .
    دمای هوا 18 تا 19 درجه بوده. ولی مثل اینکه D0 ها اورکلاک خیلی راحت تری رو نسبت به C0 ها خواهند داشت. (تقریبا چیزی شبیه به تفاوت B3 و G0 در Kentsfield یا تفاوت C1 و E0 در Yorkfield)

7. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

يه سوال ديگه. اين يعني از اين به بعد هرچي توليد بشه سري d0 خواهد بود. يا از هر دو سري با دو قيمت متفاوت توليد ميكنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نه اینطور نیست!
    تا مدتی هر دو تولید میشن و با هم در بازار پخش می شن با یک قیمت (همون اتفاقی که برای B3 و G0 یا C0 و E0 در نسل قبل افتاد) و به مرور زمان تولید C1 کم میشه و بعد از مدتی دیگه همه D0 میشن.

باید از روی S-SPEC که روی جعبه CPU نوشته میشه متوجه بشید C1 هست یا D0 .

S-SPEC پردازنده های فعلی C1 ؛ SLBCH هست و وقتی D0 ها وارد بازار بشن مشخص میشه چه S-SPEC ای خواهند داشت و باید به جعبه دقت کنید:

ویرایش: S-Spec پردازنده های Core i7 920 D0 ؛ SLBEJ هست.

10. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض تفاوت اسپتینگ D0 و C0 در Core i7 920

سلام دوستان .
    همونطوری که میدونید ، استیپینگ C0 پردازنده Core i7 920 ، از قدرت اورکلاک بالایی برخوردار نیست. و این سری بیشتر حجم پردازنده های Core i7 920 رو در بازار تشکیل میده .
    این نقل قول از سایت اورکلاک ، که Core i7 920 رو با DFI LP DK X58 اورکلاک کرده و تا 3.5 گیگاهرتز اور شده :
    تنها موردی که باعث ايجاد محدوديت در هر سه بخش Overclocking اين بررسی شد پردازنده Core i7 920 با Stepping C0 و عدم توانايی آن در رسيدن به BCLK های بالاتر از 200 بود از اين رو به عزيزانی که قصد تهيه Core i7 با Stepping C0 و Overclock آن تا فرکانس 4GHz يا بالاتر را دارند توصيه ميکنيم که تا وارد شدن Stepping D0 به بازار از تهيه Core i7 خود داری نمايند.
    کد:
    حالا با توجه به این ؛ آیا کسانی که اورکلاکر حرفه ای هستن ، اگه مدل C0 رو خریده باشن ، در اورکلاک و آینده دچار مشکل نمیشن ؟

متشکرم...

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من فكر ميكنم فرق اوركلاك c0 با d0 تنها 3 الي 4 دهم در اوركلاك باشه. اون اديتور سايت اوركلاك احتمالا نتونسته بالاتر ببره وگرنه همين c0 رو هم بچه‌ها با فن استوك تا 3.6 تو حالات استيبل بردن بالا البته تا 3.8 هم بالا رفته ولي ديگه استيبل نبوده. من d0 خودم رو تا 4 هم فقط با افزايش ولتاژ بردم بالا كه با turbo boost به 4.2 هم رسيد فقط ديگه توي برنامه pi كه تست ميگرفتم استيبل نبود. يعني توي محاسبات پايين استيبل بود ولي محاسابت 1m به بالا نه. به هر حال با يه فن قوي c0 رو هم توي خيلي از سايتها تا 4.2 هم رسوندن. البته فكر ميكنم الان ديگه توي بازار داره مدل D0 زياد ميشه. چون خودم موقع خريد مغازه هاي زيادي رو ديدم كه D0‌ داشتند.

حالا با توجه به این ؛ آیا کسانی که اورکلاکر حرفه ای هستن ، اگه مدل C0 رو خریده باشن ، در اورکلاک و آینده دچار مشکل نمیشن ؟
    دچار مشكل كه نميشن فقط كمي دستشون بسته تره. به نظر من كسي كه اهل اوركلاك هست. بايد 100 درصد d0 بگيره.

13. این کاربر از iraniran2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من فكر ميكنم فرق اوركلاك c0 با d0 تنها 3 الي 4 دهم در اوركلاك باشه. اون اديتور سايت اوركلاك احتمالا نتونسته بالاتر ببره وگرنه همين c0 رو هم بچه‌ها با فن استوك تا 3.6 تو حالات استيبل بردن بالا البته تا 3.8 هم بالا رفته ولي ديگه استيبل نبوده. من d0 خودم رو تا 4 هم فقط با افزايش ولتاژ بردم بالا كه با turbo boost به 4.2 هم رسيد فقط ديگه توي برنامه pi كه تست ميگرفتم استيبل نبود. يعني توي محاسبات پايين استيبل بود ولي محاسابت 1m به بالا نه. به هر حال با يه فن قوي c0 رو هم توي خيلي از سايتها تا 4.2 هم رسوندن. البته فكر ميكنم الان ديگه توي بازار داره مدل D0 زياد ميشه. چون خودم موقع خريد مغازه هاي زيادي رو ديدم كه D0‌ داشتند.
    خیلی ممنون .
    اگه با فن استوک تا 3.6 گیگاهرتز ، C0 رو اور کرده باشن ، که شاهکار کردن !
    راستی شما با چه فنی تا 4.2 گیگاهرتز اورکلاک کردید ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •