تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: maya=max=zbrush

اگه نباشه جاش خالی می مونه Animators's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    نایین

پيش فرض maya=max=zbrush

ه ه ، هادی جان آسینها را بالا زد تا تاپیک را ببنده.....این یکی فر فکوله .... این تاپیک را زدم که دیگه از این نوع تاپیکها نداشته باشیم.... یعنی توانایی مکس مایا و زیبراش گفته می شه تا دیگه دوستان یوال نکنن .... خوب ایده ایه درسته؟دوستان هم کمک کنن و مطالب را اصلاح یا کامل نمایند.

maya:

این برنامه محصول autodesk است. شرکتهای زیادی با این برنامه کار می کنند. توی انیمیشن ( متحرک سازی ) راحتر کار می کنه.... مدلینگش به پای مکس نمی رسه... البته یه چیزهایی هم از مکس بیشتر داه... عزیزانی که می خواهن انیمیشن بسازن این برنامه تا حدودی به درد شون می خوره.

max:

این برنامه هم محصول autodesk است. شرکتهایی هم با مکس کار می کنند. مکس توی ساخت خونه و ساختمان تبهر زیادی داره... انیمیشن های خوبی هم می سازه... خیلی از مهندسها هم با این برنامه کار می ننن. یعنی در واقع کسی نیست که تو کار مهندسی ساختمان باشه و مکس را نشناسه....

zbrush:

این برنامه تا اونجایی که من می دونم بای ساخت شخصیت های خیلی زیباست و کارش توی شخصیت حرف نداره....

2. 2 کاربر از Animators بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    نایین

پيش فرض

حالا بر و بکس لطف کنن اصلاح نمایند.

4. این کاربر از Animators بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اولین اصلاحی که بهش وارده اینه که شما هم باز مقایسه کردی...
    مثلا گفتی این امکان برنامه از اون برنامه بهتره

بهتره اینطوری بنویسی که مثلا این برنامه این امکانات رو داره...اینقدر فروش داره..اینقدر ازش استفاده شده...
    Last edited by SSS_HHH_OOO; 20-02-2009 at 22:25.

6. 8 کاربر از SSS_HHH_OOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alibitaraf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من كلا اين بحثا به جايي نمي رسه..!!
    مشكل ما اينه كه به نرم افزار گير ميديم..!! ولي در واقع اصول مهمه و نرم افزار يه ابزاره..!!!
    نرم افزار مثل يه قلم ميمونه و ما هم مثل نقاش...!! مهم نيست كه ما از چه جنس قلمي استفاده مي كنيم ....
    به نظر من اگر هم قدرت هر نرم افزاري بالا يا پايين باشد كسي مي تونه نظر بدهد كه نقاش حرفه اي باشه..!
    بهتر اينه كه ما به جاي بحث سر نرم افزار به اصل موضوع گير بديم واين بحثا به جايي نميرسه..!
    و فقط كسايي تو اين تاپيك در مورد نرم افزار موافقت و مخالفت مي كنند كه هنوز اطلاعات پاييني از انيميشن دارن..!

8. 7 کاربر از alibitaraf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    نایین

پيش فرض

مهم نيست كه ما از چه جنس قلمي استفاده مي كنيم
    مهم نیست؟!

به نظر من اگر هم قدرت هر نرم افزاري بالا يا پايين باشد كسي مي تونه نظر بدهد كه نقاش حرفه اي باشه..!
    موافقم.

و فقط كسايي تو اين تاپيك در مورد نرم افزار موافقت و مخالفت مي كنند كه هنوز اطلاعات پاييني از انيميشن دارن..!
    اوه!

10. این کاربر از Animators بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    نایین

پيش فرض

بهتره اینطوری بنویسی که مصلا این برنامه این امکانات رو داره...اینقدر فروش داره..اینقدر ازش استفاده شده...
    خوب من این را دقیق نمی دونستم دیگه ..... در اصل همین ها را می خواستم بگم و در واقع می خواستم شروع کنم.... برای همین هم گفتم تا دوستان اصلاح کنند .... دمت گرم.

12. این کاربر از Animators بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alibitaraf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم اينه كه شما قبل از اين كه بخواي نقاشي ياد بگيري يا مي خواي نقاشي بكني اول ميري سراغ بهترين قلم و بهترين جنس؟؟؟
    من فكر مي كنم كه اگر اين مصاحبه با يكي از بچه هاي حرفه اي تهران رو بخونيم يه مقدار به فكر بريم..!!
    چند تا نكته از اين مصاحبه كه به اين مبحث ربط داره رو اينجا ميزارم:

CGART : با وجود آموزش ها ی فراوان موجود در بازار و اینترنت چه توصیه ای برای آن دسته از دوستانی که قصد دارن در این راه پیشرفت کنند دارید؟

توصیه اولم اینه که مغلوب هیچ نرم افزاری نشید. جنگ روانی بین کاربران مکس و مایا در ایران همیشه منو به این فکر فرو می بره که توجه بی دلیل به یک نرم افزار باعث اشتباه در تعیین مسیر میشه همیشه توصیه ام در ابتدا پرداختن به مبانی اصلی هنر. مثلا برای مدلینگ، مجسمه سازی و طراحی از باید هاست. یا مثلا برای lighting بجای تست زدن موتورهای رندر مختلف بهتره تصویر سازی ،نورپردازی و ترکیب بندی رو یاد بگیرین.

CGART : حرف های نگفته زیادی مونده. اما خودتون دوست دارید به چه نکته مهم نگفته ای اشاره کنید؟

دوست دارم اولین چیزی که بهش اشاره می کنم لزوم و جدی گرفتن طراحی ،طراحی نه فقط برای مدلینگ که برای تمام عرصه های CG کمک کننده است. در دانشگاه پیکسار، حتی( TD technical director) ها هم سر کلاس طراحی میرن و اینکه باز هم مثل قبل دوست دارم به این نکته اشاره کنم که نرم افزار فقط یه قلم می تونه باشه با امکاناتی فراتر، اینکه میبینم دوستان CG کار ایرانی مدام از ویژگی های نرم افزار صحبت می کنند و افتخار می کنن باعث می شه که بیشتر روی این حرفم تاکید کنم ،تا زمانی که ذهنیت افراد تغییر نکنه در کارشون هم تغییری حاصل نمی شه، کار ممتاز و خوب بدون تلاش و زحمت حاصل نمی شه و وارد شدن در عرصه CG نیاز به صبر، تحمل و امید داره.

CGART: هنر و صنعت CG را در ایران چگونه می بینید و پیش بینیه شما برای آینده چیه؟

وضعیت کنونی این هنر و صنعت رو در حال حاظر جالب نیست. ناآشنایی مدیران، صرف بودجه های هنگفت صرفا برای خرید سخت افزار و نه باری پروش نیروی انسانی، عدم امنیت شغلی فعالان در این عرصه، و در بعد فردی مشکلات رفتاری ناشی از عدم امنیت کاری، و توجه نکردن به اصول زیر بنایی انیمیشن و هنر به صورت کلی که باعث می شه ما افرادی رو ببینیم که نرم افزاری رو یاد گرفتن اما خروجی که می بینیم عاری از هرگونه هنری باشه. مسئله عدم شناخت باعث می شه، نیرو و انرژی به هدر بره، ضمن این که نداشتن روحیه جمعی و غرورهای بیجا، به این روند لطمه زده. اما از طرف دیگه رشد قابل توجهی رو در عرصه فردی می بینیم. و مطمئنم سالهای اینده هنرمندان بسیار خوبی رو در این عرصه می بینیم.

اين هم لينك كل مصاحبه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by alibitaraf; 20-02-2009 at 19:36.

14. 10 کاربر از alibitaraf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز G LADIATOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز ______ (^_^) پست ها: 111,111,111,111,111,111

پيش فرض

مشکل از اینجا شروع میشه که هر کسی دوست داره اون برنامه ای رو که خودش داره باهاش کار میکنه رو بهتر جلوه بده( کاری به بچه های فروم ندارما یه وقت به کسی بر نخوره دارم کلی می گم)

خوب تو ایران هم که بیشترین جنگ و دعوا بین مکس و مایا هست...
    هیچ کاری نیست که تو مایا بشه انجام داد ولی تو مکس نشه انجامش داد و برعکس...فقط راه و روش و سختیش تو هر برنامه فرق فوکوله...
    هر دو تا بررنامه هم که نمونه کار هایی دارن بسی خوف ناک...
    تو رندر هم که دیگه نگو ...

حالا این سوال پیش میاد که چرا اکثر کسانی که میخوان انیمیت کار کنن چرا با مایا کار میکنن؟؟؟ براستی چرا؟
    خوب جریان اینه که( تا اونجایی که من میدونم) ریگ کردن به صورت حرفه ای تو مایا راحت تره...تو مکس هم حرفه ای میشه ریگ کرد ولی واسه ریگ حرفه ای همچینی مکس اسکریپت لازم میشیم...

خوب اکثر افراد هم که(مخصوصا تو ایران) زیاد دور و بر اسکریپ نمیرن پس در نتیجه ریگ کردن تو مایا براشون راحت تره و هر جا میرن میکن که <مایا تو ریگ و انیمیت قوی تره> که اصلا از این خبرا نیست بلکه قوی تری در کار نیست فقط یه کم راحت تره...

واسه انیمیت هایی هم که تو ایران ساخته میشه که دیگه نگو... تو ایران اصلا انیمیتی وجود نداره که از اون ریگ خفنا داشته باشه..

پس در نتیجه واسه انیمیشن در سطح ایران مکس و مایا هیچ فرقی ندارن...

اگه قرار باشه اینقدر به مکس و مایا گیر بدیم و کار هاشون رو با هم مقایسه کنیم که نمیشه.
    مثلا همین برنامه Soft Image نمونه کار هایی داره که آدم کف میکنه...
    از پارتیکل بگیر تا رندر و انیمیت...
    ولی نمیشه گفت که این برنامه از مکس و مایا قوی تره...

هه اینا بر میگرده به خود فرد که چه قدر محارت داره...

16. 4 کاربر از G LADIATOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    نایین

پيش فرض

تشکر از دوست عزیزم alibitaraf به خاطر مطلب بسیار مفید. در واقع این تاپیک زده شد تا در مورد توانایی های مکس مایا و دیگر برنامه های تری دی صحبت کنیم. در کل عقیده من هم این است که هر کی عشقش می که با هر برنامه ای کار کنه.... در واقع این دو تا دو تا قلموی کپی هم اند که یه مقداری شکل ظاهریشون فرق می نه. حالا یکی دوست داره با مایا کار کنه یکی با مکس. حالا دوستان لطف کنند توانایی های این برنامه ها را بنویسند و بحث و جدل سر بهتری نکنند ( کی این کا رو کرده ؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه b.zemiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من هم شما دو تا ابزار مختلف دارید و می تونید بناتون رو با اونا بسازین مهم خلاقیت و اراده شخص هست که از کاری که دستشه یک ویلا بسازه یا یک حلبی اباد تقدیم شما بکنه که هر دو آبادند اما این کجا و آن کجا

تمرین رو موافقم فقط کاش یه کم زمانم بیشتر بود. و هنوز خیلی مشکلات هست که پشت سر نگذاشتم
    یکی می تونه به من بگه من کی از آزمایشی خارج میشم؟ پوسیدم اینجا
    نمی دونم چکار باید بکنم
    چطور عکس بذارم کجا و چطور تاپیک ایجاد کنم که پاک نشه :43:

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •