منظورم اينه كه شما قبل از اين كه بخواي نقاشي ياد بگيري يا مي خواي نقاشي بكني اول ميري سراغ بهترين قلم و بهترين جنس؟؟؟
من فكر مي كنم كه اگر اين مصاحبه با يكي از بچه هاي حرفه اي تهران رو بخونيم يه مقدار به فكر بريم..!!
چند تا نكته از اين مصاحبه كه به اين مبحث ربط داره رو اينجا ميزارم:
CGART : با وجود آموزش ها ی فراوان موجود در بازار و اینترنت چه توصیه ای برای آن دسته از دوستانی که قصد دارن در این راه پیشرفت کنند دارید؟
توصیه اولم اینه که مغلوب هیچ نرم افزاری نشید. جنگ روانی بین کاربران مکس و مایا در ایران
همیشه منو به این فکر فرو می بره که توجه بی دلیل به یک نرم افزار باعث اشتباه در تعیین مسیر میشه همیشه توصیه ام در ابتدا پرداختن به مبانی اصلی هنر. مثلا برای مدلینگ، مجسمه سازی و طراحی از باید هاست. یا مثلا برای lighting بجای تست زدن موتورهای رندر مختلف بهتره تصویر سازی ،نورپردازی و ترکیب بندی رو یاد بگیرین.
CGART : حرف های نگفته زیادی مونده. اما خودتون دوست دارید به چه نکته مهم نگفته ای اشاره کنید؟
دوست دارم اولین چیزی که بهش اشاره می کنم لزوم و جدی گرفتن طراحی ،طراحی نه فقط برای مدلینگ که برای تمام عرصه های CG کمک کننده است. در دانشگاه پیکسار، حتی( TD technical director) ها هم سر کلاس طراحی میرن
و اینکه باز هم مثل قبل دوست دارم به این نکته اشاره کنم که نرم افزار فقط یه قلم می تونه باشه با امکاناتی فراتر، اینکه میبینم دوستان CG کار ایرانی مدام از ویژگی های نرم افزار صحبت می کنند و افتخار می کنن باعث می شه که بیشتر روی این حرفم تاکید کنم ،تا زمانی که ذهنیت افراد تغییر نکنه در کارشون هم تغییری حاصل نمی شه، کار ممتاز و خوب بدون تلاش و زحمت حاصل نمی شه و وارد شدن در عرصه CG نیاز به صبر، تحمل و امید داره.
CGART: هنر و صنعت CG را در ایران چگونه می بینید و پیش بینیه شما برای آینده چیه؟
وضعیت کنونی این هنر و صنعت رو در حال حاظر جالب نیست. ناآشنایی مدیران، صرف بودجه های هنگفت صرفا برای خرید سخت افزار و نه باری پروش نیروی انسانی، عدم امنیت شغلی فعالان در این عرصه، و در بعد فردی مشکلات رفتاری ناشی از عدم امنیت کاری، و توجه نکردن به اصول زیر بنایی انیمیشن و هنر به صورت کلی که باعث می شه ما افرادی رو ببینیم که نرم افزاری رو یاد گرفتن اما خروجی که می بینیم عاری از هرگونه هنری باشه. مسئله عدم شناخت باعث می شه، نیرو و انرژی به هدر بره، ضمن این که نداشتن روحیه جمعی و غرورهای بیجا، به این روند لطمه زده. اما از طرف دیگه رشد قابل توجهی رو در عرصه فردی می بینیم. و مطمئنم سالهای اینده هنرمندان بسیار خوبی رو در این عرصه می بینیم.
اين هم لينك كل مصاحبه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید