اگه یک لب تاپ 12 اینچ داشته باشیم اون وقت ویندوز معمولی که روی پی سی نصب میکنیم بهش میخوره ؟
اگر میخوره رزولوشنش چی میشه آخر ؟![]()
اگه یک لب تاپ 12 اینچ داشته باشیم اون وقت ویندوز معمولی که روی پی سی نصب میکنیم بهش میخوره ؟
اگر میخوره رزولوشنش چی میشه آخر ؟![]()
چه ربطی داره ... ویندوز ویندوزه ! روی هر لپ تاپی نصب میشه !!!!اگه یک لب تاپ 12 اینچ داشته باشیم اون وقت ویندوز معمولی که روی پی سی نصب میکنیم بهش میخوره ؟
رزولوشن 12.1 اینچی های واید اسکرین (WXGA) اغلب 1280x800 هست و مربعی یعنی (XGA) برابر 768×1024 پیکسل هستاگر میخوره رزولوشنش چی میشه آخر ؟
بعضی نوت بوک های قدیمی از دور خارج هم برابر 600×800 بود
Last edited by REGISTERED USER; 19-02-2009 at 20:07.
مانیتور مربعی 12 اینچ لب تاپ 1024 در 768 هست ؟
مانیتور 15 ایچ کامپیوتر منم که همینه
چه جوری آخه ؟
رزولوشن ربطی به سایز نداره ! به کارت گرافیک و نوع تکنولوژی LCD ربط داره ... مثلا تکنولوژی WXGA با WXGA+ و با WXGA Full HD فرق داره... و رزولوشن ها بهتر می شوند
من میخواهم یک دونه HP touchsmart tx2 بگیرم و مانیتورش هم 12 اینچ هست. فقط میترسیدم که با این مانیتور کوچولو رزولوشنم خیلی گنده و بی ریخت باشه
نه رزولوشن 12 اینچی ها همین هست فقط مشکل اینه که چون صفحه کوچیکه ممکنه اذیت بشی . همین
کوچیکی اصلا مهم نیست. اصلا من از چیز های ریز خوشم میاد فقط میخواهم چیزی بهم نخوره و همه چی عین یک پی سی معمولی باشه ...نه رزولوشن 12 اینچی ها همین هست فقط مشکل اینه که چون صفحه کوچیکه ممکنه اذیت بشی . همین
تو الکامپ سال قبل یک لب تاپ معروف گزاشته بودن که نمیدونم چی بود ولی همه کفشون بریده بودد مال سونی هم بود. مانیتورش خیلی کوچولو بود و من باهاش ور رفتم یک خورده دیدم اصلا استایل ویندوزش کلا فرق میکنه و همه چی جا به جا شده (البته ویندوزش ویستا بود ایکس پی نبود)
نمیدونم قضیش چی بود. ولی خیلی کوچولو و سبک بود و امکانات زیادی هم داشت
Last edited by abbas13677_2005; 20-02-2009 at 15:29.
به آنها mini notebook می گویند ... اون سونی هم از سری معروف VAIO UX بود ... می تونید سرچ کنید در اینترنت یا سایت سونی و مدلهایش را ببینید
![]()
Last edited by REGISTERED USER; 20-02-2009 at 18:07.
سلام ميشه ليست انواع ميني لبتاپ در حد 400 بدين ممنون ميشم!
خواهش ميکنم جواب بدين!
ممنون!
![]()
دوست عزیز توی بخش مشاوره خرید و فروش می بایست مطرح کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)