با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک مادربرد میخوام واسه یک cpu چهار هسته ای INTEL حدود پولم 150 تا 170 تومن که با این مبلغ یک مادربرد و یک کارت گرافیک میخوام البته بازی اصلا نمیکنم و بیشتر میخوام مادربرد خوب و عالی باشه
2 انتخاب دارم یکی مادربرد و کارت گرافیک جدا از هم و یا یک مادربردی که کارت گرافیکش onboard باشه
و مادربرد میخوام ASUS یا GIGABYTE باشه و ترجیحا با چیپست p45 و رم 1066 یا بالاتر رو ساپورت کنه
در مورد کارت گرافیکم اگه قرار شداز مادربرد جدا باشه رمش 512 و ترجیحا بدون فن و جیفورس حدود قیمت هم تا 50 تومن که 120 تاشم بمونه واسه مادربرد ( کل پولم 170 تاس )
من خودم نظرم ایناست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
و گرافیکم
512MB DDR-TV OUT+DVI-DDR2-DirectX 10 - GV-NX84S512HP
و اگه بخوام مادربردم گرافیکش onboard باشه
Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +VGA 256MB ( UP TO 1849 MB ) + Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
راستی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان چنده؟
دوستان با این پول بهترین خریدی که میشه کرد رو بگین و حدود قیمت قطعاتی که معرفی میکنید رو هم بگید...
از همه عزیزانی که کمک میکنن بسیار منونم ...منتظر راهنماییتون هستم ...با تشکر![]()