تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: انتخاب مادربرد و کارت گرافیک ...مسئله اینست!!!

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

14 انتخاب مادربرد و کارت گرافیک ...مسئله اینست!!!

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یک مادربرد میخوام واسه یک cpu چهار هسته ای INTEL حدود پولم 150 تا 170 تومن که با این مبلغ یک مادربرد و یک کارت گرافیک میخوام البته بازی اصلا نمیکنم و بیشتر میخوام مادربرد خوب و عالی باشه

2 انتخاب دارم یکی مادربرد و کارت گرافیک جدا از هم و یا یک مادربردی که کارت گرافیکش onboard باشه
    و مادربرد میخوام ASUS یا GIGABYTE باشه و ترجیحا با چیپست p45 و رم 1066 یا بالاتر رو ساپورت کنه

در مورد کارت گرافیکم اگه قرار شداز مادربرد جدا باشه رمش 512 و ترجیحا بدون فن و جیفورس حدود قیمت هم تا 50 تومن که 120 تاشم بمونه واسه مادربرد ( کل پولم 170 تاس )

من خودم نظرم ایناست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
    و گرافیکم
    512MB DDR-TV OUT+DVI-DDR2-DirectX 10 - GV-NX84S512HP
    و اگه بخوام مادربردم گرافیکش onboard باشه

Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +VGA 256MB ( UP TO 1849 MB ) + Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
    راستی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان چنده؟

دوستان با این پول بهترین خریدی که میشه کرد رو بگین و حدود قیمت قطعاتی که معرفی میکنید رو هم بگید...
    از همه عزیزانی که کمک میکنن بسیار منونم ...منتظر راهنماییتون هستم ...با تشکر

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

Mian :asus p5q
    vga :geforce 8600gt

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

13

خوب دوست عزیز چی بگیرم با چه قیمتی این مهمه...که اشاره ای نشد

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

عزیزم اینهایی که نوشتین قیمتشون میرسه به 210 تا 220 تومن !!! میگه کل پولم 170 تومنه!!!!

آقا شما باید مادربوردی بگیرین که گرافیکش آنبورد باشه وگرنه گرافیک خوب گیرت نمیاد!!!
    ها!
    اقا جوک میگی؟ آخه کدوم مادربرد 170 180 تومنی آنبرد داره!؟؟؟!
    شما میتونی یه مادربرد P5Q بگیری 130 تومن اون 60 تومن بقیش هم بدی یک 8500GT-9400GT-HD2600XT 512MB DDR2-ATI radeon 4650 512MB بگیری گرافیکهای بسیار عالی هم هست! توی این رنج! 8600 هم 512 DDR2 اگه 50 60 گیرت اومد !

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مادربرد 125 تومن
    گرافیک هم 65 تا 75
    کمتر خواستی باید گرافیک رو بیاری پایین ati 4350 asus قیمت 55 تومن یا xfx 8400gs قیمت 39 تومن

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    M.b:Biostar P43 D2 a7=85
    Vga: Ati 4670=99

7. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

13

دوستان من برای بازی و دیدن فیلم XBOX 360 دارم و اصلا احتیاجی به کارت گرافیک بالا ندارم دیگه نهایت تا 60 پول بالاش بدم چون بعید میدونم تو کیفیت عمومی مونیتور تفاوتی داشته باشه درست میگم دیگه؟؟

راستی یک مادربرد onboard معرفی کردم تو اولین پست کسی چیزی دربارش نگفت اصلا هست تو بازار ؟؟ قیمتش چنده ؟؟ چون گرافیکش خوب بود خودشم از سری معتبر P5Q بود

ممنون از کمک همگی

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان من برای بازی و دیدن فیلم XBOX 360 دارم و اصلا احتیاجی به کارت گرافیک بالا ندارم دیگه نهایت تا 60 پول بالاش بدم چون بعید میدونم تو کیفیت عمومی مونیتور تفاوتی داشته باشه درست میگم دیگه؟؟

راستی یک مادربرد onboard معرفی کردم تو اولین پست کسی چیزی دربارش نگفت اصلا هست تو بازار ؟؟ قیمتش چنده ؟؟ چون گرافیکش خوب بود خودشم از سری معتبر P5Q بود
    سلام درسته . اشتباه از بنده بود . به نظر من یه Asus P5Q یا قیمت 125 و Ati 4350 با قیمت 55 تومن بخرید . از گرافیک آنبورد خیلی بهتره .

10. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام درسته . اشتباه از بنده بود . به نظر من یه Asus P5Q یا قیمت 125 و Ati 4350 با قیمت 55 تومن بخرید . از گرافیک آنبورد خیلی بهتره .
    نمیخواستم پست spam بدم ولی حیفم اومد
    آدم واقعا لذت میبره یکی از فعالانه انجمن یه اشاباهه کوچک هم که میکنه خیلی راحت میپذیره و معزرت میخواد
    نه مثل بعضی ها که اشتباهاته 100 درصدی تو کمترین حالت 25 درصدی را حتی نمیپذیرن چه برسه معزرت بخوان !

12. این کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون از کمک همگی
    Asus P5Q --> 125t
    Zotac Geforce 8400 --> 30~35t

14. این کاربر از sepantax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •