من ميخوام گوشي 6260 بخرم که تا شو هست و سرش ميچرخه ايا خوب هست اين گوشي
من ميخوام گوشي 6260 بخرم که تا شو هست و سرش ميچرخه ايا خوب هست اين گوشي
بابا کسي نيست جواب بده
سلام
گوشي خوبيه فقط يه كم بزرگه(مخصوصا وقتي باز مي شه)
اينجا رو هم يه سر بزنيد بد نيست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aliarc2003; 27-01-2006 at 10:30.
شما سوالات و انتظاراتي كه داري رو مي گفتي تا بگيم به دردت مي خوره يا نه.من ميخوام گوشي 6260 بخرم که تا شو هست و سرش ميچرخه ايا خوب هست اين گوشي
اولين چيزي كه بايد بگم كه دوست خودم الان 8 ماه هست اين گوشي رو داره و تا الان از نظر اين كه سرش مي چرخه خراب نشده.
دوربين اين گوشي Vga هست پس كيفيتش زياد جالب نيست.( بعد هم نيست ها) . از نظر جاي دوربين هم كه جاي بسيار خوبي قرار داده شده ( گوشه بغل سمت چپ ) و براي گرفتن عكس درسته كه دوربينش زياد جالب نيست ولي امكان خوبي داره. ( از نظر نحوه گرفتن گوشي براي عكس گرفتن و فيلم )
گوشي 6260 نماي ظاهري خوبي هم نداره يعني وقتي توي دستتون ميگيريد انگار كه گوشي تلفن گرفتيد نه موبايل به نظر من يك انتخاب بهتر بكنيد
منم با Nintendo_ds موافقم شما كه اين مقدار پول داري خرج مي كني خوب يك كژگوشي جديد تر با امكانات بهتر انتخاب كن.
به نظر من تنها مشكلي كه 6260 داره اينه كه شما نميتونيد سيستم مسيج رو روي مموري كارت خارجي تنظيم كنيد و دوربينش هم نسبت به هم رده هاي خودش ضعيف هست
ولي از نظر كيفيت حرف نداره
گوشیه خوبیه من خودم 6260 دارم خیلی خوش دسته. و هم تا شو و هم به حالت ساده اس ولی یادت باشه دوربینش ضعیفه و مسیج هاشم فقط تو حافظه گوشی میره یه مزایایی هم داره یکیش اینه که دوربینش بغله حتی اگه زمین هم بخوره به دوربینش آسیب نمیرسه و چون تا شو هست اگه از روی صفحه نمایش هم زمین بخوره هیچیش نمیشه اگه دنبال یه گوشیه با کلاسی نظر من 6260 اگه دنبال یه موبایل با دوربین قوی هستی 7610 که 1 مگا پیکسله یا سامسونگ دی 600
دوست عزيز اون دوربين اون بغل يك عيب بزرگ محسوب ميشه وتا اونجايي كه من ميدونم اين گوشي فقط تو ايران فروش نسبي داشته و تو دنيا به عنوان گوشي خوبي مطرح نيست ببخشيد نظرم رو ميگم ولي اگر 6030 داشته باشين كلاسش از 6260 بالاتره مخصوصا رنگ مشكي 6030
سلام پروفشنال
من خودم 6260 دارم و به دلایلی که گفتم خیلی ازش راضیم
شما نظرت 6030 اتفاقا من هم ازش خوشم میاد ولی بین این دو 6260 رو ترجیح میدم
شما با دوربین بغل این موبایل مخالفی ولی نظرتو نگفتی؟
در ضمن هر گوشی یه معایب و یه مزایایی هم داره
دلیل نمیشه که 6260 از هر لحاظ و 6030 هم از همه لحاظ خوب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)